Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Šumava litera cení přeshraniční vztahy. Místní knižní tradici přiškrtil Hitler, říká spisovatel

Host Radiožurnálu: Šumava litera cení přeshraniční vztahy. Místní knižní tradici přiškrtil Hitler, říká spisovatel

11. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Doba internetová 6: Kam čert nemůže, tam nastrčí aplikaci

Doba internetová 6: Kam čert nemůže, tam nastrčí aplikaci

11. 11. 2023

53 min

Obrázek epizody Kuchařka Kamu: Jsem dobrodruh a baví mě život ždímat. Nová kniha je můj absolutní masterpiece

Kuchařka Kamu: Jsem dobrodruh a baví mě život ždímat. Nová kniha je můj absolutní masterpiece

11. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Kuchařka Kamu: Jsem dobrodruh a baví mě život ždímat. Nová kniha je můj absolutní masterpiece

Host Lenky Vahalové: Kuchařka Kamu: Jsem dobrodruh a baví mě život ždímat. Nová kniha je můj absolutní masterpiece

11. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody Klapperothova manufaktura v Šumperku byla první výrobnou manšestru mimo Británii

Klapperothova manufaktura v Šumperku byla první výrobnou manšestru mimo Británii

11. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Selects: Who were the Buffalo Soldiers?

Selects: Who were the Buffalo Soldiers?

11. 11. 2023

51 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Talinum latnaté slouží jako náhrada ženšenu, botanicky s ním nemá nic společného

Hobby magazín: Talinum latnaté slouží jako náhrada ženšenu, botanicky s ním nemá nic společného

11. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody Epizoda 26 - Troll (Troll)

Epizoda 26 - Troll (Troll)

11. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Jaká je budoucnost biočipů? A budeme si brzy dělat řidičák ve virtuální realitě?

Jaká je budoucnost biočipů? A budeme si brzy dělat řidičák ve virtuální realitě?

11. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Jaká je budoucnost biočipů? A budeme si brzy dělat řidičák ve virtuální realitě?

Magazín Experiment: Jaká je budoucnost biočipů? A budeme si brzy dělat řidičák ve virtuální realitě?

11. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Spisovatelka Petra Dvořáková: Život není spravedlivý, ale přesto může být krásný

Stříbrný vítr: Spisovatelka Petra Dvořáková: Život není spravedlivý, ale přesto může být krásný

11. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Spisovatelka Petra Dvořáková: Život není spravedlivý, ale přesto může být krásný

Stříbrný vítr: Spisovatelka Petra Dvořáková: Život není spravedlivý, ale přesto může být krásný

11. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Spisovatelka Petra Dvořáková: Život není spravedlivý, ale přesto může být krásný

Spisovatelka Petra Dvořáková: Život není spravedlivý, ale přesto může být krásný

11. 11. 2023

38 min

Obrázek epizody 144 - Čtvrtek v posteli, svátek, Štěstí pro začátečníky (9. - 10. listopadu 2023)

144 - Čtvrtek v posteli, svátek, Štěstí pro začátečníky (9. - 10. listopadu 2023)

11. 11. 2023

8 min

Obrázek epizody The 5 Most Effective Techniques To Hack Your Habits - Spencer Greenberg - #705

The 5 Most Effective Techniques To Hack Your Habits - Spencer Greenberg - #705

11. 11. 2023

1 hod 26 min

Obrázek epizody "ZAKLÁDÁME NOVOU POLITICKOU STRANU" - (Debata s předsedou HNUTÍ GENERACE)

"ZAKLÁDÁME NOVOU POLITICKOU STRANU" - (Debata s předsedou HNUTÍ GENERACE)

11. 11. 2023

50 min

Obrázek epizody Gabriela a Urza s láskou ke svobodě a učení (se) v ZŠ Bystrouška

Gabriela a Urza s láskou ke svobodě a učení (se) v ZŠ Bystrouška

11. 11. 2023

1 hod 30 min

Obrázek epizody Hovory: Bojové sporty by si měl vyzkoušet každý, říká Ptáčková. Z šikanovaného dítěte je mistryní v kickboxu

Hovory: Bojové sporty by si měl vyzkoušet každý, říká Ptáčková. Z šikanovaného dítěte je mistryní v kickboxu

10. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody 28: André Hernández-Espiet - Euclid, employment and education

28: André Hernández-Espiet - Euclid, employment and education

10. 11. 2023

1 hod 50 min

Obrázek epizody Dana Makrlíková: Jako lidstvo máme deprese z přebytku. Měli bychom se naučit být soběstační

Dana Makrlíková: Jako lidstvo máme deprese z přebytku. Měli bychom se naučit být soběstační

10. 11. 2023

39 min

Obrázek epizody Na nádraží Starý Lískovec jsem chodíval v papučích

Na nádraží Starý Lískovec jsem chodíval v papučích

10. 11. 2023

48 min

Obrázek epizody Sportovní marketér Tomáš Janča: Snažím se sledovat, jak se vyvíjí marketingová věda ve sportu i mimo něj

Sportovní marketér Tomáš Janča: Snažím se sledovat, jak se vyvíjí marketingová věda ve sportu i mimo něj

10. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Ředitel automobilky Toyota v ČR Martin Peleška: Budoucnost dopravy je ve vodíkovém pohonu

Ředitel automobilky Toyota v ČR Martin Peleška: Budoucnost dopravy je ve vodíkovém pohonu

10. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Etnoložka Alena Lochmannová: Dopisy na rozloučenou od sebevrahů jsou často plné pozitivní energie

Etnoložka Alena Lochmannová: Dopisy na rozloučenou od sebevrahů jsou často plné pozitivní energie

10. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Labuť šla do banky, snesla vejce, dostala želízka a vyslýchal ji sněhulák... Tak už PIN nezapomenete

Labuť šla do banky, snesla vejce, dostala želízka a vyslýchal ji sněhulák... Tak už PIN nezapomenete

10. 11. 2023

29 min