Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Pokračování filmu o psu Gumpovi je veselejší. Hraje v něm i Štěpán Kozub, přibližuje autor příběhu

Host Radiožurnálu: Pokračování filmu o psu Gumpovi je veselejší. Hraje v něm i Štěpán Kozub, přibližuje autor příběhu

13. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Vít Janda - CEO ve 23 letech. TikTok je příležitost i hrozba.

Vít Janda - CEO ve 23 letech. TikTok je příležitost i hrozba.

13. 11. 2023

1 hod 25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pod tvrdou slupkou pylového zrnka se ukrývá přírodní multivitamín. Jak ho dostat do těla?

Radioporadna: Pod tvrdou slupkou pylového zrnka se ukrývá přírodní multivitamín. Jak ho dostat do těla?

13. 11. 2023

15 min

Obrázek epizody Je to bordel, ale je to krása, říká o Brazílii spisovatelka Lucie Brejšová

Je to bordel, ale je to krása, říká o Brazílii spisovatelka Lucie Brejšová

13. 11. 2023

43 min

Obrázek epizody Hergot!: Spisovatelka Dvořáková: Moje víra je neoddělitelně spjatá se svobodou a tolerancí

Hergot!: Spisovatelka Dvořáková: Moje víra je neoddělitelně spjatá se svobodou a tolerancí

13. 11. 2023

47 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Exministr Dienstbier: Izrael má právo zničit Hamás. Právo na existenci a život mají ale i Palestinci

Osobnost Plus: Exministr Dienstbier: Izrael má právo zničit Hamás. Právo na existenci a život mají ale i Palestinci

13. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Exministr Dienstbier: Izrael má právo zničit Hamás. Právo na existenci a život mají ale i Palestinci

Osobnost Plus: Exministr Dienstbier: Izrael má právo zničit Hamás. Právo na existenci a život mají ale i Palestinci

13. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Studenti z hnutí Univerzity za klima: 17. listopadu nestačí jen vzpomínat. Podpora stávky je široká

Interview Plus: Studenti z hnutí Univerzity za klima: 17. listopadu nestačí jen vzpomínat. Podpora stávky je široká

13. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Hrát písničky populárních muzikantů jako kytarovou vážnou hudbu? Milan Bátor takhle hraje Beatles

Host Českého rozhlasu Ostrava: Hrát písničky populárních muzikantů jako kytarovou vážnou hudbu? Milan Bátor takhle hraje Beatles

13. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody Za zrakem - Vůně poslepu

Za zrakem - Vůně poslepu

13. 11. 2023

54 min

Obrázek epizody Modelka Veronika Kašáková: Zrychlení procesu přidělování dětí do pěstounské péče nemusí být přínosem

Modelka Veronika Kašáková: Zrychlení procesu přidělování dětí do pěstounské péče nemusí být přínosem

13. 11. 2023

47 min

Obrázek epizody nedostala jsem se na vysokou

nedostala jsem se na vysokou

13. 11. 2023

20 min

Obrázek epizody Mozaika: Náčelník a Muž, který sází borovici blatku. Knihy Aleše Palána dokumentují všechny podoby lidství

Mozaika: Náčelník a Muž, který sází borovici blatku. Knihy Aleše Palána dokumentují všechny podoby lidství

13. 11. 2023

12 min

Obrázek epizody Vizitka: Dirigent Chuhei Iwasaki: Uslyšel jsem orchestr a řekl si, že je to svět, kam chci patřit

Vizitka: Dirigent Chuhei Iwasaki: Uslyšel jsem orchestr a řekl si, že je to svět, kam chci patřit

13. 11. 2023

43 min

Obrázek epizody Dirigent Chuhei Iwasaki: Uslyšel jsem orchestr a řekl si, že je to svět, kam chci patřit

Dirigent Chuhei Iwasaki: Uslyšel jsem orchestr a řekl si, že je to svět, kam chci patřit

13. 11. 2023

43 min

Obrázek epizody Pro a proti: Měl by se zakázat prodej energetických nápojů dětem?

Pro a proti: Měl by se zakázat prodej energetických nápojů dětem?

13. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: James je příliš tichý. Nedokáže tým pořádně vyburcovat, říká Minha o kapitánovi Chelsea

S mikrofonem do Anglie: James je příliš tichý. Nedokáže tým pořádně vyburcovat, říká Minha o kapitánovi Chelsea

13. 11. 2023

34 min

Obrázek epizody Češi v MASHi

Češi v MASHi

13. 11. 2023

51 min

Obrázek epizody Vizitka: Dirigent Chuhei Iwasaki: Uslyšel jsem orchestr a řekl si, že je to svět, kam chci patřit

Vizitka: Dirigent Chuhei Iwasaki: Uslyšel jsem orchestr a řekl si, že je to svět, kam chci patřit

13. 11. 2023

43 min

Obrázek epizody Máme hosty: Cesty za štěstím doplnil muž. Třetí kniha Kristýny Tronečkové přináší nový pohled

Máme hosty: Cesty za štěstím doplnil muž. Třetí kniha Kristýny Tronečkové přináší nový pohled

13. 11. 2023

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kopeček: S Karlem Schwarzenbergem odešel Evropan velkého stylu i člověk plný paradoxů

Jak to vidí...: Politolog Kopeček: S Karlem Schwarzenbergem odešel Evropan velkého stylu i člověk plný paradoxů

13. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kopeček: S Karlem Schwarzenbergem odešel Evropan velkého stylu i člověk plný paradoxů

Jak to vidí...: Politolog Kopeček: S Karlem Schwarzenbergem odešel Evropan velkého stylu i člověk plný paradoxů

13. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách s Petrem Voldánem a s herečkou Barborou Kodetovou nejen do New Yorku, Irska nebo Anglie

Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách s Petrem Voldánem a s herečkou Barborou Kodetovou nejen do New Yorku, Irska nebo Anglie

13. 11. 2023

35 min

Obrázek epizody Modlitba k Archanděli Michaelovi

Modlitba k Archanděli Michaelovi

13. 11. 2023

1 min

Obrázek epizody Léčebná meditace s hudbou v pozadí na solfeggio frekvenci 417Hz

Léčebná meditace s hudbou v pozadí na solfeggio frekvenci 417Hz

13. 11. 2023

19 min