Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Mrkev vysévají na podzim. A pole mají přes zimu zelené. Na Farmě Částkov hospodaří jinak

Radioporadna: Mrkev vysévají na podzim. A pole mají přes zimu zelené. Na Farmě Částkov hospodaří jinak

16. 11. 2023

14 min

Obrázek epizody #23 Svatojakubské cesty v ČR a fenomén Santiaga

#23 Svatojakubské cesty v ČR a fenomén Santiaga

16. 11. 2023

42 min

Obrázek epizody Životní update: podzimní edice

Životní update: podzimní edice

16. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Magdaléna Šipka VS. znásilnění v Česku // RANT Prostoru #11

Magdaléna Šipka VS. znásilnění v Česku // RANT Prostoru #11

16. 11. 2023

19 min

Obrázek epizody Jindra Polák: Vyprodaná O2 aréna je hlavně oslava s fanoušky. Před deseti lety by nás to ani nenapadlo

Jindra Polák: Vyprodaná O2 aréna je hlavně oslava s fanoušky. Před deseti lety by nás to ani nenapadlo

16. 11. 2023

43 min

Obrázek epizody Prezidentka Čaputová: Tolik slz bylo vyplakáno, a tak málo to pomohlo

Prezidentka Čaputová: Tolik slz bylo vyplakáno, a tak málo to pomohlo

16. 11. 2023

34 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Izraelské tajné služby udělaly neomluvitelné a nepochopitelné chyby, hodnotí expert Kutěj

Osobnost Plus: Izraelské tajné služby udělaly neomluvitelné a nepochopitelné chyby, hodnotí expert Kutěj

16. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Izraelské tajné služby udělaly neomluvitelné a nepochopitelné chyby, hodnotí expert Kutěj

Osobnost Plus: Izraelské tajné služby udělaly neomluvitelné a nepochopitelné chyby, hodnotí expert Kutěj

16. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody „Dělám, co můžu, abych přežila,” říká Cecilie. Na Utøye byla třikrát postřelena

„Dělám, co můžu, abych přežila,” říká Cecilie. Na Utøye byla třikrát postřelena

16. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody #80 Peníze, finance, placení, banky, úvěry, investice a další finanční produkty se zrakovou vadou

#80 Peníze, finance, placení, banky, úvěry, investice a další finanční produkty se zrakovou vadou

16. 11. 2023

1 hod 17 min

Obrázek epizody Na svého syna rodiče vzpomínají nad jeho obrazy. Kapličku v rodném Úsobí proměnili v galerii

Na svého syna rodiče vzpomínají nad jeho obrazy. Kapličku v rodném Úsobí proměnili v galerii

16. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht zpovídá tiskového mluvčího z Teplic, kondičního trenéra Bohemky a kustoda Slovanu Liberec

První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht zpovídá tiskového mluvčího z Teplic, kondičního trenéra Bohemky a kustoda Slovanu Liberec

16. 11. 2023

50 min

Obrázek epizody Marie Tomanová: Je to dobrý, patřím sem, řekla jsem si, když jsem své fotky viděla v New Yorku

Marie Tomanová: Je to dobrý, patřím sem, řekla jsem si, když jsem své fotky viděla v New Yorku

16. 11. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Marie Tomanová: Je to dobrý, patřím sem, řekla jsem si, když jsem své fotky viděla v New Yorku

Vizitka: Marie Tomanová: Je to dobrý, patřím sem, řekla jsem si, když jsem své fotky viděla v New Yorku

16. 11. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Marie Tomanová: Je to dobrý, patřím sem, řekla jsem si, když jsem své fotky viděla v New Yorku

Vizitka: Marie Tomanová: Je to dobrý, patřím sem, řekla jsem si, když jsem své fotky viděla v New Yorku

16. 11. 2023

45 min

Obrázek epizody Diners: The Most American Establishment?

Diners: The Most American Establishment?

16. 11. 2023

46 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Na podzim musí včelař zajistit bezplodový stav. Jen tak je možné bojovat proti obávané varroáze

Hobby magazín: Na podzim musí včelař zajistit bezplodový stav. Jen tak je možné bojovat proti obávané varroáze

16. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Vánoční přání babiček a dědečků v domovech pro seniory i letos plní Ježíškova vnoučata

Vybrali jsme pro vás: Vánoční přání babiček a dědečků v domovech pro seniory i letos plní Ježíškova vnoučata

16. 11. 2023

4 min

Obrázek epizody Pro a proti: Zavírají nám silná prohlášení některých českých politiků dveře k důležitým zahraničním partnerům?

Pro a proti: Zavírají nám silná prohlášení některých českých politiků dveře k důležitým zahraničním partnerům?

16. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Lesní Stezkou #88 Podzimní ponor do sebe s Kristinou Zemánkovou

Lesní Stezkou #88 Podzimní ponor do sebe s Kristinou Zemánkovou

16. 11. 2023

36 min

Obrázek epizody Neviditelné stíhačky 2: Naše obrana není zadarmo

Neviditelné stíhačky 2: Naše obrana není zadarmo

16. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody 5 jazyků lásky ❤️

5 jazyků lásky ❤️

16. 11. 2023

14 sec

Obrázek epizody Máme hosty: Ústí nad Orlicí plave proti proudu. Sníží daň z nemovitosti

Máme hosty: Ústí nad Orlicí plave proti proudu. Sníží daň z nemovitosti

16. 11. 2023

9 min

Obrázek epizody Česká jízda #35 - Bolavá místa „strany pro pražskou kavárnu“

Česká jízda #35 - Bolavá místa „strany pro pražskou kavárnu“

16. 11. 2023

34 min

Obrázek epizody Bangkok a ostrovy jižního Thajska

Bangkok a ostrovy jižního Thajska

16. 11. 2023

30 min