Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Karel Wolf: festival Kolem světa

Karel Wolf: festival Kolem světa

17. 11. 2023

54 min

Obrázek epizody #207 KAPESNÉ, PLATEBNÍ KARTA, SPOŘENÍ, ÚROKY aneb jak učit děti o penězích - finanční gramotnost!

#207 KAPESNÉ, PLATEBNÍ KARTA, SPOŘENÍ, ÚROKY aneb jak učit děti o penězích - finanční gramotnost!

17. 11. 2023

14 min

Obrázek epizody The Interstitium

The Interstitium

17. 11. 2023

58 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Zuzana Čaputová: Demokracie je proces. I když jsme ji získali, neznamená to, že nám zůstane navždy

Ranní Plus: Zuzana Čaputová: Demokracie je proces. I když jsme ji získali, neznamená to, že nám zůstane navždy

17. 11. 2023

4 min

Obrázek epizody The secret perks of driving electric | Cynthia Williams

The secret perks of driving electric | Cynthia Williams

17. 11. 2023

12 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Nevzpomínejme už s nostalgií na salon republiky, Hradec odšpuntujme do 21. století, říká primátorka

Host ve studiu: Nevzpomínejme už s nostalgií na salon republiky, Hradec odšpuntujme do 21. století, říká primátorka

17. 11. 2023

17 min

Obrázek epizody Brněnský sedmnáctý (listopad)

Brněnský sedmnáctý (listopad)

17. 11. 2023

54 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Sběratelská cena. Podvodník si nechal poslat vášnivými sběrateli peníze dopředu

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Sběratelská cena. Podvodník si nechal poslat vášnivými sběrateli peníze dopředu

17. 11. 2023

4 min

Obrázek epizody Když jsem přijela do Česka, cítila jsem naději, že můžu žít v bezpečí, říká studentka z Krymu

Když jsem přijela do Česka, cítila jsem naději, že můžu žít v bezpečí, říká studentka z Krymu

17. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Když jsem přijela do Česka, cítila jsem naději, že můžu žít v bezpečí, říká studentka z Krymu

Host Radiožurnálu: Když jsem přijela do Česka, cítila jsem naději, že můžu žít v bezpečí, říká studentka z Krymu

17. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Na ideál rovnosti mužů a žen ještě dnes trochu zapomínáme, myslí si Silvie Lauder

Host Radiožurnálu: Na ideál rovnosti mužů a žen ještě dnes trochu zapomínáme, myslí si Silvie Lauder

17. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody #9. Láďa Dvořák: Od tarotu ke konzultacím.

#9. Láďa Dvořák: Od tarotu ke konzultacím.

17. 11. 2023

45 min

Obrázek epizody Hiking podcast: Continental Divide Trail s Carmen Sandiego (1/3): trasa

Hiking podcast: Continental Divide Trail s Carmen Sandiego (1/3): trasa

17. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody No131 - PRVÝ SEX

No131 - PRVÝ SEX

17. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Na ideál rovnosti mužů a žen ještě dnes trochu zapomínáme, myslí si Silvie Lauder

Na ideál rovnosti mužů a žen ještě dnes trochu zapomínáme, myslí si Silvie Lauder

17. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Duka: Jsou tu prvky, které naši společnost deptají mnohem víc než inflace. Chybí nám pravda a láska

Host Radiožurnálu: Duka: Jsou tu prvky, které naši společnost deptají mnohem víc než inflace. Chybí nám pravda a láska

17. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody 2. Plavba Myslí - Listopadové Objetí

2. Plavba Myslí - Listopadové Objetí

17. 11. 2023

17 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Natočil filmy o krásách Krkonoš i Jizerských hor. A pustil se do příběhu kouzelného Moravského krasu

Host ve studiu: Natočil filmy o krásách Krkonoš i Jizerských hor. A pustil se do příběhu kouzelného Moravského krasu

17. 11. 2023

13 min

Obrázek epizody Paliativní péče? Snažíme se o systémovou změnu, zdůrazňují manželé Vlčkovi. Budují dětský hospic

Paliativní péče? Snažíme se o systémovou změnu, zdůrazňují manželé Vlčkovi. Budují dětský hospic

17. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Paliativní péče? Snažíme se o systémovou změnu, zdůrazňují manželé Vlčkovi. Budují dětský hospic

Host Radiožurnálu: Paliativní péče? Snažíme se o systémovou změnu, zdůrazňují manželé Vlčkovi. Budují dětský hospic

17. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Duka: Jsou tu prvky, které naši společnost deptají mnohem víc než inflace. Chybí nám pravda a láska

Duka: Jsou tu prvky, které naši společnost deptají mnohem víc než inflace. Chybí nám pravda a láska

17. 11. 2023

28 min

Obrázek epizody Pro a proti: Jak důležitý je v současnosti hlas mladých lidí bojujících za zlepšení klimatických podmínek?

Pro a proti: Jak důležitý je v současnosti hlas mladých lidí bojujících za zlepšení klimatických podmínek?

17. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Překladatel Hilský: V listopadu '89 zanikly špatné slovní hříčky. Najednou tam byla moudrost zástupu

Překladatel Hilský: V listopadu '89 zanikly špatné slovní hříčky. Najednou tam byla moudrost zástupu

17. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Tady to znám: Vrchu Vítkovu vévodí socha Jana Žižky. Národní památník nabízí historii i nevšední výhled na Prahu

Tady to znám: Vrchu Vítkovu vévodí socha Jana Žižky. Národní památník nabízí historii i nevšední výhled na Prahu

17. 11. 2023

22 min

Obrázek epizody Děti už nevědí, co byl kádrový posudek. Je dobře si to občas připomenout, zdůrazňuje bývalý disident

Děti už nevědí, co byl kádrový posudek. Je dobře si to občas připomenout, zdůrazňuje bývalý disident

17. 11. 2023

23 min