Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Zaveďte v rodině nové vánoční tradice, ať mají děti na co navazovat

Radioporadna: Zaveďte v rodině nové vánoční tradice, ať mají děti na co navazovat

4. 12. 2023

16 min

Obrázek epizody #25 CZEPA a Nadace Partnerství: Alena Jančíková a Petr Kazda

#25 CZEPA a Nadace Partnerství: Alena Jančíková a Petr Kazda

4. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Tam se pořád dají zažít nevšední věci, vzpomíná cestovatelka Helena Křenková na kazašský Altaj

Tam se pořád dají zažít nevšední věci, vzpomíná cestovatelka Helena Křenková na kazašský Altaj

4. 12. 2023

42 min

Obrázek epizody Casablanca: Tam se pořád dají zažít nevšední věci, vzpomíná cestovatelka Helena Křenková na kazašský Altaj

Casablanca: Tam se pořád dají zažít nevšední věci, vzpomíná cestovatelka Helena Křenková na kazašský Altaj

4. 12. 2023

42 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Někdy je potřeba bouchnout do stolu a říct, jaká jsou fakta, říká etik Marek Orko Vácha

Osobnost Plus: Někdy je potřeba bouchnout do stolu a říct, jaká jsou fakta, říká etik Marek Orko Vácha

4. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Někdy je potřeba bouchnout do stolu a říct, jaká jsou fakta, říká etik Marek Orko Vácha

Osobnost Plus: Někdy je potřeba bouchnout do stolu a říct, jaká jsou fakta, říká etik Marek Orko Vácha

4. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Cena elektřiny bude proměnlivá. V létě kolem poledne bude zadarmo, tvrdí expert

Interview Plus: Cena elektřiny bude proměnlivá. V létě kolem poledne bude zadarmo, tvrdí expert

4. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Seriály jsou moje obživa, Národní divadlo kotva a dabing noční můra, usmívá se herečka Preissová

Host Lucie Výborné: Seriály jsou moje obživa, Národní divadlo kotva a dabing noční můra, usmívá se herečka Preissová

4. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Seriály jsou moje obživa, Národní divadlo kotva a dabing noční můra, usmívá se herečka Preissová

Host Lucie Výborné: Seriály jsou moje obživa, Národní divadlo kotva a dabing noční můra, usmívá se herečka Preissová

4. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Moderátor Jan Rosák: Zjistil jsem, že dělám věci, které mě baví

Moderátor Jan Rosák: Zjistil jsem, že dělám věci, které mě baví

4. 12. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátor Jan Rosák: Zjistil jsem, že dělám věci, které mě baví

Blízká setkání: Moderátor Jan Rosák: Zjistil jsem, že dělám věci, které mě baví

4. 12. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátor Jan Rosák: Zjistil jsem, že dělám věci, které mě baví

Blízká setkání: Moderátor Jan Rosák: Zjistil jsem, že dělám věci, které mě baví

4. 12. 2023

32 min

Obrázek epizody Hergot!: O duchovní rozmanitostí Pákistánu s arabistkou a cestovatelkou Hrabalovou

Hergot!: O duchovní rozmanitostí Pákistánu s arabistkou a cestovatelkou Hrabalovou

4. 12. 2023

42 min

Obrázek epizody Církev v ložnici: Proč nám do toho někdo kecá?

Církev v ložnici: Proč nám do toho někdo kecá?

4. 12. 2023

1 hod 9 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Nenakládat si víc, než unesu, takový je plán režiséra a herce Miroslava Krobota

Větrník - Host ve studiu: Nenakládat si víc, než unesu, takový je plán režiséra a herce Miroslava Krobota

4. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody The Pizza Bomber Pt. 2: The Murder

The Pizza Bomber Pt. 2: The Murder

4. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Mozaika: Dva životy, jedna herečka. Kateřina Macháčková exceluje jako Goebbelsova sekretářka i doktorka Ruth

Mozaika: Dva životy, jedna herečka. Kateřina Macháčková exceluje jako Goebbelsova sekretářka i doktorka Ruth

4. 12. 2023

13 min

Obrázek epizody Melkor zvaný Morgoth a jeho celý příběh od stvoření Středozemě až po válku hněvu a konec nadvlády

Melkor zvaný Morgoth a jeho celý příběh od stvoření Středozemě až po válku hněvu a konec nadvlády

4. 12. 2023

47 min

Obrázek epizody BONUS: Letem světem NOVÝM ZÉLANDEM: 10 OTÁZEK PRO HONZU aneb Jak se žije na Zélandu na Working Holiday (Ep. #06)

BONUS: Letem světem NOVÝM ZÉLANDEM: 10 OTÁZEK PRO HONZU aneb Jak se žije na Zélandu na Working Holiday (Ep. #06)

4. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody Pro a proti: Prolomení bankovního tajemství kvůli dávkám

Pro a proti: Prolomení bankovního tajemství kvůli dávkám

4. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Letem světem NOVÝM ZÉLANDEM: 10 OTÁZEK PRO HONZU aneb Jak se žije na Zélandu na Working Holiday (Ep. #06)

Letem světem NOVÝM ZÉLANDEM: 10 OTÁZEK PRO HONZU aneb Jak se žije na Zélandu na Working Holiday (Ep. #06)

4. 12. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Manchester City má náročný program a očekávám, že na Aston Ville prohraje, předpovídá Pěruška

S mikrofonem do Anglie: Manchester City má náročný program a očekávám, že na Aston Ville prohraje, předpovídá Pěruška

4. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Do světa s milovníkem Blízkého východu, cestovatelem, fotografem a malířem Vladimírem Váchalem

Do světa s milovníkem Blízkého východu, cestovatelem, fotografem a malířem Vladimírem Váchalem

4. 12. 2023

35 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Do světa s milovníkem Blízkého východu, cestovatelem, fotografem a malířem Vladimírem Váchalem

Na cestách s Petrem Voldánem: Do světa s milovníkem Blízkého východu, cestovatelem, fotografem a malířem Vladimírem Váchalem

4. 12. 2023

35 min

Obrázek epizody #20 Otevírání nového podniku: Zábava nebo utrpení?

#20 Otevírání nového podniku: Zábava nebo utrpení?

4. 12. 2023

4 hod 48 min