Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Viktor Mácha: Vidím na horizontu vysokou pec a jsem ztracený. Fascinuje mě manifestace síly

Vizitka: Fotograf Viktor Mácha: Vidím na horizontu vysokou pec a jsem ztracený. Fascinuje mě manifestace síly

6. 12. 2023

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Viktor Mácha: Vidím na horizontu vysokou pec a jsem ztracený. Fascinuje mě manifestace síly

Vizitka: Fotograf Viktor Mácha: Vidím na horizontu vysokou pec a jsem ztracený. Fascinuje mě manifestace síly

6. 12. 2023

43 min

Obrázek epizody Small Talk #165 - Jak ustát pocit, že jsem někde, kam nezapadám

Small Talk #165 - Jak ustát pocit, že jsem někde, kam nezapadám

6. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lékař Tomáš Zima: Reforma zdravotnictví v roce, kdy jsou krajské volby? Politici nejsou šílenci

Jak to vidí...: Lékař Tomáš Zima: Reforma zdravotnictví v roce, kdy jsou krajské volby? Politici nejsou šílenci

6. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Co bychom si měli říci před odchodem blízkého člověka?

Co bychom si měli říci před odchodem blízkého člověka?

6. 12. 2023

55 min

Obrázek epizody Originální dárek a show k tomu. Polský kovář Grzegorz ví, jak se prodává ruční práce

Originální dárek a show k tomu. Polský kovář Grzegorz ví, jak se prodává ruční práce

6. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Originální dárek a show k tomu. Polský kovář Grzegorz ví, jak se prodává ruční práce

Zápisník zahraničních zpravodajů: Originální dárek a show k tomu. Polský kovář Grzegorz ví, jak se prodává ruční práce

6. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: V Žamberku je učesané zastupitelstvo. Proč si tam přestali vjíždět do vlasů?

Máme hosty: V Žamberku je učesané zastupitelstvo. Proč si tam přestali vjíždět do vlasů?

6. 12. 2023

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lékař Tomáš Zima: Reforma zdravotnictví v roce, kdy jsou krajské volby? Politici nejsou šílenci

Jak to vidí...: Lékař Tomáš Zima: Reforma zdravotnictví v roce, kdy jsou krajské volby? Politici nejsou šílenci

6. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Bonus: Ekolog David Storch o ekologické rozmanitosti i úpadků ekosystémů.

Bonus: Ekolog David Storch o ekologické rozmanitosti i úpadků ekosystémů.

6. 12. 2023

12 min

Obrázek epizody Čínští komunisté chtěli zničit vrabce, málem zničili sami sebe

Čínští komunisté chtěli zničit vrabce, málem zničili sami sebe

6. 12. 2023

43 min

Obrázek epizody 157 - Vrácení oblečení, oblíbená restaurace, Napoleon (4. - 5. prosince 2023)

157 - Vrácení oblečení, oblíbená restaurace, Napoleon (4. - 5. prosince 2023)

6. 12. 2023

12 min

Obrázek epizody NA ROVINU so Štefanom Kiššom z PS: Robert Fico znižuje budúce dôchodky o 130 eur mesačne

NA ROVINU so Štefanom Kiššom z PS: Robert Fico znižuje budúce dôchodky o 130 eur mesačne

6. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Petr Vizina: Komu fandí Bůh?

Petr Vizina: Komu fandí Bůh?

6. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody #61 Dělám všechno pro to, aby klienti umírali důstojně, ne jako moje babička. Jana Přibylová a Hospic sv. Alžběty

#61 Dělám všechno pro to, aby klienti umírali důstojně, ne jako moje babička. Jana Přibylová a Hospic sv. Alžběty

6. 12. 2023

35 min

Obrázek epizody 059 - Jak komunikovat s narcistou pomocí metody SIPEJ

059 - Jak komunikovat s narcistou pomocí metody SIPEJ

6. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody František Jungvirt | sklářský designér

František Jungvirt | sklářský designér

6. 12. 2023

20 min

Obrázek epizody 1: Jak vytěžit co možná nejvíc z vaší marketingové strategie?

1: Jak vytěžit co možná nejvíc z vaší marketingové strategie?

6. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody LOG On Walk: adventní Praha pod sněhem

LOG On Walk: adventní Praha pod sněhem

6. 12. 2023

17 min

Obrázek epizody Mozaika: Vypátrá slavný detektiv, kdo unáší vážené Brity? Komiks bere čtenáře Do hlavy Sherlocka Holmese

Mozaika: Vypátrá slavný detektiv, kdo unáší vážené Brity? Komiks bere čtenáře Do hlavy Sherlocka Holmese

6. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Labyrint světa 17. století a hluboký lidský příběh. Premiéra opery Komenský se odehraje již dnes

Mozaika: Labyrint světa 17. století a hluboký lidský příběh. Premiéra opery Komenský se odehraje již dnes

6. 12. 2023

8 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Spojka s Hamásem. Jak se vyjednává o rukojmích

Vinohradská 12: Spojka s Hamásem. Jak se vyjednává o rukojmích

6. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody S2 E7: Jak je to s manželstvím pro všechny?

S2 E7: Jak je to s manželstvím pro všechny?

5. 12. 2023

41 min

Obrázek epizody S2 E8: Eventový speciál

S2 E8: Eventový speciál

5. 12. 2023

18 min

Obrázek epizody Hovory: Kostely už nejsou jen místem pro modlitbu, důležitá je rovnost a bezpečí, říká ředitelka Žižkostela

Hovory: Kostely už nejsou jen místem pro modlitbu, důležitá je rovnost a bezpečí, říká ředitelka Žižkostela

5. 12. 2023

22 min