Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Interview Plus: Kudrna: ÚSTR publikuje a je personálně stabilizovaný. Za problémy s hospodařením může bývalé vedení

Interview Plus: Kudrna: ÚSTR publikuje a je personálně stabilizovaný. Za problémy s hospodařením může bývalé vedení

8. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Sojová svíčka hoří mnohem déle než parafínová. Vonět může třeba jako kořalka

Sojová svíčka hoří mnohem déle než parafínová. Vonět může třeba jako kořalka

8. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Slovem roku je rizz alias charisma a Brňan zasunul klacík do kasičky. To jsou zprávy týdne

Mikrovlnky: Slovem roku je rizz alias charisma a Brňan zasunul klacík do kasičky. To jsou zprávy týdne

8. 12. 2023

9 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Posezení nad romány ostravské spisovatelky a novinářky Scarlett Wilkové

Host Českého rozhlasu Ostrava: Posezení nad romány ostravské spisovatelky a novinářky Scarlett Wilkové

8. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody David Radok: Režírovat jsem začal i proto, abych dokázal sám sobě, že mám místo ve společnosti

David Radok: Režírovat jsem začal i proto, abych dokázal sám sobě, že mám místo ve společnosti

8. 12. 2023

48 min

Obrázek epizody Vizitka: David Radok: Režírovat jsem začal i proto, abych dokázal sám sobě, že mám místo ve společnosti

Vizitka: David Radok: Režírovat jsem začal i proto, abych dokázal sám sobě, že mám místo ve společnosti

8. 12. 2023

48 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Napůl houba, napůl červ. Afrodiziakum převrátilo život Bhútánců, vypráví cestovatel Rudolf Švaříček

Host Lucie Výborné: Napůl houba, napůl červ. Afrodiziakum převrátilo život Bhútánců, vypráví cestovatel Rudolf Švaříček

8. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Poznejte příběh velkého židovského plavce Alfreda Nakache | Bookcheck Plavec z Osvětimi

Poznejte příběh velkého židovského plavce Alfreda Nakache | Bookcheck Plavec z Osvětimi

8. 12. 2023

7 min

Obrázek epizody Vizitka: David Radok: Režírovat jsem začal i proto, abych dokázal sám sobě, že mám místo ve společnosti

Vizitka: David Radok: Režírovat jsem začal i proto, abych dokázal sám sobě, že mám místo ve společnosti

8. 12. 2023

48 min

Obrázek epizody Máme hosty: Aviatika se jí zadřela pod kůži. Spisovatelce Tajovské díky Kašparovi učarovalo létání

Máme hosty: Aviatika se jí zadřela pod kůži. Spisovatelce Tajovské díky Kašparovi učarovalo létání

8. 12. 2023

7 min

Obrázek epizody Pro a proti: Výborný: Máme tu jednoznačný oligopol u řetězců i potravinářů. Činnost antimonopolního úřadu selhává

Pro a proti: Výborný: Máme tu jednoznačný oligopol u řetězců i potravinářů. Činnost antimonopolního úřadu selhává

8. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Sociolog Vašečka: Změny v justici jsou jenom začátek. Roberta Fica by mohla zastavit Komise EU

Jak to vidí...: Sociolog Vašečka: Změny v justici jsou jenom začátek. Roberta Fica by mohla zastavit Komise EU

8. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Sociolog Vašečka: Změny v justici jsou jenom začátek. Roberta Fica by mohla zastavit Komise EU

Jak to vidí...: Sociolog Vašečka: Změny v justici jsou jenom začátek. Roberta Fica by mohla zastavit Komise EU

8. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody GS Talks #21 - Dan Bárta: Být rebel je pro život hrozně důležitá věc.

GS Talks #21 - Dan Bárta: Být rebel je pro život hrozně důležitá věc.

8. 12. 2023

55 min

Obrázek epizody #1. Důležitost hydrogeologického posudku u vrtané studny.

#1. Důležitost hydrogeologického posudku u vrtané studny.

8. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody středo/věk/33

středo/věk/33

8. 12. 2023

2 hod 58 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Tomáš Neužil: Prostor okolo Země je první metou. Spousta hráčů přemýšlí nad komercializací vesmíru

Host Dne na Moravě: Tomáš Neužil: Prostor okolo Země je první metou. Spousta hráčů přemýšlí nad komercializací vesmíru

8. 12. 2023

12 min

Obrázek epizody 8. 12. Rusko: Děda Mráz, vodka a mandarinky

8. 12. Rusko: Děda Mráz, vodka a mandarinky

8. 12. 2023

11 min

Obrázek epizody Pavla Horáková: Knižní Bělehrad

Pavla Horáková: Knižní Bělehrad

8. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody Moment 139: "Your Inner Voice Is Limiting You!" How To Control The Negative Inner Thoughts: Mo Gowdat

Moment 139: "Your Inner Voice Is Limiting You!" How To Control The Negative Inner Thoughts: Mo Gowdat

8. 12. 2023

12 min

Obrázek epizody 158 - Poslední přednášky, déšť, Fukushima po 12ti letech (6. - 7. prosince 2023)

158 - Poslední přednášky, déšť, Fukushima po 12ti letech (6. - 7. prosince 2023)

8. 12. 2023

9 min

Obrázek epizody 58 MENOPAUZA| Suchá, s návaly a osvobozená. Jak menopauza změní ženy a jejich sex?

58 MENOPAUZA| Suchá, s návaly a osvobozená. Jak menopauza změní ženy a jejich sex?

8. 12. 2023

51 min

Obrázek epizody Tereza Matějčková: Ztráta obliby i zraňující hejty, střet generací, svoboda a potřeba mít nepřítele

Tereza Matějčková: Ztráta obliby i zraňující hejty, střet generací, svoboda a potřeba mít nepřítele

8. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Psycholožka Kříčková: Násilí na mužích je okolím často bagatelizováno. Důležité je utrpení nezlehčovat.

Psycholožka Kříčková: Násilí na mužích je okolím často bagatelizováno. Důležité je utrpení nezlehčovat.

8. 12. 2023

34 min

Obrázek epizody Na Východ!: Nadvakrát unesené Bělorusko

Na Východ!: Nadvakrát unesené Bělorusko

8. 12. 2023

29 min