Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #19 - Manželství pro všechny „Jde do tuhého“

#19 - Manželství pro všechny „Jde do tuhého“

19. 12. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody S organizací Dům dobra o pomoci ukrajinským uprchlíkům v Česku i o vánočních dárcích pro děti

S organizací Dům dobra o pomoci ukrajinským uprchlíkům v Česku i o vánočních dárcích pro děti

19. 12. 2023

19 min

Obrázek epizody Matky bez filtru: Vděčnost za děti je mou nejniternější modlitbou

Matky bez filtru: Vděčnost za děti je mou nejniternější modlitbou

19. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody 2. Indiánské babičky

2. Indiánské babičky

19. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Co udělá zvířatům v lese přes zimu radost? Jablka, mrkev, oves. Ale NE banány, pomeranče ani pšenice

Radioporadna: Co udělá zvířatům v lese přes zimu radost? Jablka, mrkev, oves. Ale NE banány, pomeranče ani pšenice

19. 12. 2023

16 min

Obrázek epizody Pot: Slastná bolest. Japonské Shibari jako zážitek i umělecká forma

Pot: Slastná bolest. Japonské Shibari jako zážitek i umělecká forma

19. 12. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Výherkyně StarDance herečka Darija Pavlovičová: Účinkování v soutěži mi dalo do hlavy klid a řád

Blízká setkání: Výherkyně StarDance herečka Darija Pavlovičová: Účinkování v soutěži mi dalo do hlavy klid a řád

19. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Balanc: Oblíbené dítě rodičů. Je možné mít rád své děti stejnou měrou?

Balanc: Oblíbené dítě rodičů. Je možné mít rád své děti stejnou měrou?

19. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Balanc: Oblíbené dítě rodičů. Je možné mít rád své děti stejnou měrou?

Balanc: Oblíbené dítě rodičů. Je možné mít rád své děti stejnou měrou?

19. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Mentální trénink a kultivace vůle s Adrienou Pecinovou | Vánoční bonusová epizoda |

Mentální trénink a kultivace vůle s Adrienou Pecinovou | Vánoční bonusová epizoda |

19. 12. 2023

2 hod 2 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Královéhradecký dětský sbor JITRO na svém 9. turné v Japonsku představil i tradiční české Vánoce

Host ve studiu: Královéhradecký dětský sbor JITRO na svém 9. turné v Japonsku představil i tradiční české Vánoce

19. 12. 2023

11 min

Obrázek epizody 19. 12. V Jižní Koreji žije více jak 40 % křesťanů, Vánoce se ale zvrtly v oslavy Valentýna

19. 12. V Jižní Koreji žije více jak 40 % křesťanů, Vánoce se ale zvrtly v oslavy Valentýna

19. 12. 2023

6 min

Obrázek epizody Výherkyně StarDance herečka Darija Pavlovičová: Účinkování v soutěži mi dalo do hlavy klid a řád

Výherkyně StarDance herečka Darija Pavlovičová: Účinkování v soutěži mi dalo do hlavy klid a řád

19. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Výherkyně StarDance herečka Darija Pavlovičová: Účinkování v soutěži mi dalo do hlavy klid a řád

Blízká setkání: Výherkyně StarDance herečka Darija Pavlovičová: Účinkování v soutěži mi dalo do hlavy klid a řád

19. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 895

Savage Lovecast Episode 895

19. 12. 2023

45 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Řemeslo mi umožňuje vtisknout do skla duši lesa a vyvolat chuť si sáhnout, přibližuje umělecký sklář

Host Lucie Výborné: Řemeslo mi umožňuje vtisknout do skla duši lesa a vyvolat chuť si sáhnout, přibližuje umělecký sklář

19. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Řemeslo mi umožňuje vtisknout do skla duši lesa a vyvolat chuť si sáhnout, přibližuje umělecký sklář

Host Lucie Výborné: Řemeslo mi umožňuje vtisknout do skla duši lesa a vyvolat chuť si sáhnout, přibližuje umělecký sklář

19. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Podcasty21 - #47 Eduarda Hekšová (ředitelka dTestu)

Podcasty21 - #47 Eduarda Hekšová (ředitelka dTestu)

19. 12. 2023

31 min

Obrázek epizody Lesní Stezkou #89 Ta prosincová epizoda

Lesní Stezkou #89 Ta prosincová epizoda

19. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody S vedoucí PR Centra LOCIKA Magdou Černou o etice komunikace a dobrých kampaních bez vydírání

S vedoucí PR Centra LOCIKA Magdou Černou o etice komunikace a dobrých kampaních bez vydírání

19. 12. 2023

34 min

Obrázek epizody V ženskom rode: Alena Vachnová: Je mi ľúto potenciálu každého človeka bez domova, ktorý sa nemohol rozvinúť

V ženskom rode: Alena Vachnová: Je mi ľúto potenciálu každého človeka bez domova, ktorý sa nemohol rozvinúť

19. 12. 2023

56 min

Obrázek epizody Interview Plus: Šídlo: Z vlády nevychází nic moc pozitivního. Slovo balíček je vraždou každého vládního PR

Interview Plus: Šídlo: Z vlády nevychází nic moc pozitivního. Slovo balíček je vraždou každého vládního PR

19. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Lucie Macháčková , autorka Historek z Tinderu a Svatebních historek odhaluje pravdu o tom, proč se jí štěstí v lásce vyhýbá a proč se ještě sama nevdala!

Lucie Macháčková , autorka Historek z Tinderu a Svatebních historek odhaluje pravdu o tom, proč se jí štěstí v lásce vyhýbá a proč se ještě sama nevdala!

19. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Ideální je slunečnice a ořechy, ale nesmí být solené, říká k přikrmování ptáků ornitolog

Ideální je slunečnice a ořechy, ale nesmí být solené, říká k přikrmování ptáků ornitolog

19. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Beanie Babies: Reigning Toy Craze Champion

Beanie Babies: Reigning Toy Craze Champion

19. 12. 2023

50 min