Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody DRIVERS | Michal Gregor a Tomáš Nezmeškal v novém podcastu o autech

DRIVERS | Michal Gregor a Tomáš Nezmeškal v novém podcastu o autech

28. 12. 2023

53 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: 2023: Proč nás sociální sítě stresují

Vinohradská 12: 2023: Proč nás sociální sítě stresují

28. 12. 2023

22 min

Obrázek epizody Hovory: Hudba z pohádek je mi blízká. V duši jsem stále dítě, přitom jsem matkou dvou dětí, říká dirigentka

Hovory: Hudba z pohádek je mi blízká. V duši jsem stále dítě, přitom jsem matkou dvou dětí, říká dirigentka

27. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody 87: Jak na strach z vyjednávání s Viktorem Kostickým

87: Jak na strach z vyjednávání s Viktorem Kostickým

27. 12. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody #145 Poslední díl

#145 Poslední díl

27. 12. 2023

50 min

Obrázek epizody Vosí hnízdo s Terezou Šimůnkovou: Z princezen jsou mužatky, z princů jsou baby

Vosí hnízdo s Terezou Šimůnkovou: Z princezen jsou mužatky, z princů jsou baby

27. 12. 2023

5 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zpravodaj ČRo: Hromadných střeleb v USA bylo letos více než dnů v roce. Obranou je výcvik veřejnosti

Dvacet minut Radiožurnálu: Zpravodaj ČRo: Hromadných střeleb v USA bylo letos více než dnů v roce. Obranou je výcvik veřejnosti

27. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Houpačky: Ztráta rodiče je v dětství to nejhorší, co můžete zažít, říká autorka knihy Náhradka

Houpačky: Ztráta rodiče je v dětství to nejhorší, co můžete zažít, říká autorka knihy Náhradka

27. 12. 2023

22 min

Obrázek epizody Ke zdrojům #2: Zdroje došly

Ke zdrojům #2: Zdroje došly

27. 12. 2023

35 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zpravodaj ČRo: Hromadných střeleb v USA bylo letos více než dnů v roce. Obranou je výcvik veřejnosti

Dvacet minut Radiožurnálu: Zpravodaj ČRo: Hromadných střeleb v USA bylo letos více než dnů v roce. Obranou je výcvik veřejnosti

27. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Silvestrovské pohoštění od A do Z

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Silvestrovské pohoštění od A do Z

27. 12. 2023

33 min

Obrázek epizody Houpačky: Ztráta rodiče je v dětství to nejhorší, co můžete zažít, říká autorka knihy Náhradka

Houpačky: Ztráta rodiče je v dětství to nejhorší, co můžete zažít, říká autorka knihy Náhradka

27. 12. 2023

22 min

Obrázek epizody #7. Čištění vrtané studny

#7. Čištění vrtané studny

27. 12. 2023

9 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Ostravský fotograf Stanislav Drozd je i ve svých 85 letech stále v pohybu

Odpolední interview: Ostravský fotograf Stanislav Drozd je i ve svých 85 letech stále v pohybu

27. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody Mike Trafik: Rvačky na koncertech jsou běžné. Clash of the Stars jsem odmítl

Mike Trafik: Rvačky na koncertech jsou běžné. Clash of the Stars jsem odmítl

27. 12. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody Momenty: Příroda je můj kostel, kde se modlím, říká Daniela Kolářová v podcastu Momenty

Momenty: Příroda je můj kostel, kde se modlím, říká Daniela Kolářová v podcastu Momenty

27. 12. 2023

13 min

Obrázek epizody Seriál týdne pod Ještědem: Polské Vánoce: Přípravy

Seriál týdne pod Ještědem: Polské Vánoce: Přípravy

27. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Seriál týdne pod Ještědem: Polské Vánoce: Zvyky na Štědrý večer

Seriál týdne pod Ještědem: Polské Vánoce: Zvyky na Štědrý večer

27. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Seriál týdne pod Ještědem: Polské Vánoce: Mikuláš, Barborka a další zvyky

Seriál týdne pod Ještědem: Polské Vánoce: Mikuláš, Barborka a další zvyky

27. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Námraza, náledí či ledovka mají společné, že při nich můžeme uklouznout. Ale vznikají jinak. Jak?

Radioporadna: Námraza, náledí či ledovka mají společné, že při nich můžeme uklouznout. Ale vznikají jinak. Jak?

27. 12. 2023

17 min

Obrázek epizody Studio Porucha 2. díl: "Já si to užiju" všední život ableismu a bariér

Studio Porucha 2. díl: "Já si to užiju" všední život ableismu a bariér

27. 12. 2023

36 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Herci Maria Leherová a Martin Klapil = partneři nejen na prknech, co znamenají svět, ale i v životě

Host ve studiu: Herci Maria Leherová a Martin Klapil = partneři nejen na prknech, co znamenají svět, ale i v životě

27. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Vánoční projev premiéra Fialy byl občas až moc optimistický, míní komentátor Konrád

Ranní Plus: Vánoční projev premiéra Fialy byl občas až moc optimistický, míní komentátor Konrád

27. 12. 2023

9 min

Obrázek epizody Interview Plus: Nová polská vláda bude narážet na prezidenta Dudu, může to vést i k jejímu pádu, míní politolog

Interview Plus: Nová polská vláda bude narážet na prezidenta Dudu, může to vést i k jejímu pádu, míní politolog

27. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kvalitní kuře poznáte zrakem i hmatem. Chlazené se dá uchovat až týden

Radioporadna: Kvalitní kuře poznáte zrakem i hmatem. Chlazené se dá uchovat až týden

27. 12. 2023

15 min