Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (2. díl)

Blízká setkání: To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (2. díl)

14. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Proč je důležité projevovat emoce? Richard Gonzor

Proč je důležité projevovat emoce? Richard Gonzor

14. 1. 2024

43 min

Obrázek epizody Ep.4: Nejhorší věci na světě

Ep.4: Nejhorší věci na světě

14. 1. 2024

39 min

Obrázek epizody S4 Ep2: Švestky pod zákonem a zakázané uvolnění

S4 Ep2: Švestky pod zákonem a zakázané uvolnění

14. 1. 2024

41 min

Obrázek epizody MARTIN MORAVEC: JAK NAPSAT BESTSELLER?! – Osobní Prostor Tomáše Arsova #15

MARTIN MORAVEC: JAK NAPSAT BESTSELLER?! – Osobní Prostor Tomáše Arsova #15

14. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Debata bez filtru: Bože, štveš mě!

Debata bez filtru: Bože, štveš mě!

14. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody OK, BOOMER

OK, BOOMER

14. 1. 2024

28 min

Obrázek epizody Pavlína Saudková o tom, jak meditovat v zamrzlém jezeře a proč je důležité pomáhat.

Pavlína Saudková o tom, jak meditovat v zamrzlém jezeře a proč je důležité pomáhat.

14. 1. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody Anna Kameníková: V pubertě mě okolí přesvědčovalo, že za nic nestojím. Naučila jsem se to filtrovat

Anna Kameníková: V pubertě mě okolí přesvědčovalo, že za nic nestojím. Naučila jsem se to filtrovat

14. 1. 2024

22 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Anna Kameníková: V pubertě mě okolí přesvědčovalo, že za nic nestojím. Naučila jsem se to filtrovat

Až na dřeň: Anna Kameníková: V pubertě mě okolí přesvědčovalo, že za nic nestojím. Naučila jsem se to filtrovat

14. 1. 2024

22 min

Obrázek epizody Casablanca: Tropická Evropa plná sopečných kráterů. Martin Stiller vypráví o pestrobarevném Reunionu

Casablanca: Tropická Evropa plná sopečných kráterů. Martin Stiller vypráví o pestrobarevném Reunionu

14. 1. 2024

40 min

Obrázek epizody vs. Plány na rok 2024

vs. Plány na rok 2024

14. 1. 2024

36 min

Obrázek epizody Talent je v lehkosti. Herec by měl před kamerou rozkvést, plout a užívat si to, popisuje koučka

Talent je v lehkosti. Herec by měl před kamerou rozkvést, plout a užívat si to, popisuje koučka

14. 1. 2024

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Talent je v lehkosti. Herec by měl před kamerou rozkvést, plout a užívat si to, popisuje koučka

Host Radiožurnálu: Talent je v lehkosti. Herec by měl před kamerou rozkvést, plout a užívat si to, popisuje koučka

14. 1. 2024

28 min

Obrázek epizody Hrochův Týnec byl městem cukrovarů. Dnes už tam není ani jeden

Hrochův Týnec byl městem cukrovarů. Dnes už tam není ani jeden

14. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Hned tak něco mě nevykolejí, improvizuju na pódiu i v životě, říká Mariana Zacharová

Hned tak něco mě nevykolejí, improvizuju na pódiu i v životě, říká Mariana Zacharová

14. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Jedno dítě mám vážně nemocné, druhé se nenarodilo, říká maminka, která pak začala pomáhat dalším rodinám v těžké situaci

Jedno dítě mám vážně nemocné, druhé se nenarodilo, říká maminka, která pak začala pomáhat dalším rodinám v těžké situaci

14. 1. 2024

41 min

Obrázek epizody Tropická Evropa plná sopečných kráterů. Martin Stiller vypráví o pestrobarevném Reunionu

Tropická Evropa plná sopečných kráterů. Martin Stiller vypráví o pestrobarevném Reunionu

14. 1. 2024

40 min

Obrázek epizody Casablanca: Tropická Evropa plná sopečných kráterů. Martin Stiller vypráví o pestrobarevném Reunionu

Casablanca: Tropická Evropa plná sopečných kráterů. Martin Stiller vypráví o pestrobarevném Reunionu

14. 1. 2024

40 min

14. 1. 2024

40 min

Obrázek epizody #208 Overthinking - ako čeliť nadmernému premýšlaniu?

#208 Overthinking - ako čeliť nadmernému premýšlaniu?

14. 1. 2024

16 min

Obrázek epizody Rok skončil, nový začíná

Rok skončil, nový začíná

14. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Nagano? Měl jsem pocit, že jsem vyhrál olympiádu spolu s hokejisty

Nagano? Měl jsem pocit, že jsem vyhrál olympiádu spolu s hokejisty

14. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Nagano? Měl jsem pocit, že jsem vyhrál olympiádu spolu s hokejisty

Zálety Aleny Zárybnické: Nagano? Měl jsem pocit, že jsem vyhrál olympiádu spolu s hokejisty

14. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Nagano? Měl jsem pocit, že jsem vyhrál olympiádu spolu s hokejisty

Zálety Aleny Zárybnické: Nagano? Měl jsem pocit, že jsem vyhrál olympiádu spolu s hokejisty

14. 1. 2024

25 min