Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MARIE FORMÁČKOVÁ: NOVINÁŘKA, CO PŘIVEDLA VĚZNĚ ZPĚT DO ŽIVOTA – Osobní Prostor Tomáše Arsova #16

MARIE FORMÁČKOVÁ: NOVINÁŘKA, CO PŘIVEDLA VĚZNĚ ZPĚT DO ŽIVOTA – Osobní Prostor Tomáše Arsova #16

21. 1. 2024

37 min

Obrázek epizody Obytňákem křížem krážem - facebooková skupina, kde se můžete zeptat na vše

Obytňákem křížem krážem - facebooková skupina, kde se můžete zeptat na vše

21. 1. 2024

28 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: I pod hladinou zatopeného lomu uprostřed zimy může být potápěčům teplo, nemají problém si přitopit

Dobré dopoledne: I pod hladinou zatopeného lomu uprostřed zimy může být potápěčům teplo, nemají problém si přitopit

21. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Matky bez filtru: Po porodu jsem se cítila jako nejsilnější žena na světě

Matky bez filtru: Po porodu jsem se cítila jako nejsilnější žena na světě

21. 1. 2024

7 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Daniel Stach: Na divokou vodu i do televizního studia jdu s respektem. Díky dětem vidím svět jinak

Až na dřeň: Daniel Stach: Na divokou vodu i do televizního studia jdu s respektem. Díky dětem vidím svět jinak

21. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Daniel Stach: Na divokou vodu i do televizního studia jdu s respektem. Díky dětem vidím svět jinak

Daniel Stach: Na divokou vodu i do televizního studia jdu s respektem. Díky dětem vidím svět jinak

21. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Identifikovať sa s martýrmi nestačí

Nedeľná nekázeň: Identifikovať sa s martýrmi nestačí

21. 1. 2024

5 min

Obrázek epizody Novoroční nasupený fejeton

Novoroční nasupený fejeton

21. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody 215 let od narození E. A. Poea: Život talentovaného sirotka přibližuje expozice v Richmondu

215 let od narození E. A. Poea: Život talentovaného sirotka přibližuje expozice v Richmondu

21. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: 215 let od narození E. A. Poea: Život talentovaného sirotka přibližuje expozice v Richmondu

Zápisník zahraničních zpravodajů: 215 let od narození E. A. Poea: Život talentovaného sirotka přibližuje expozice v Richmondu

21. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Rakovina děložního čípku by nemusela existovat. Část žen ale podceňuje prevenci, varuje gynekolog

Rakovina děložního čípku by nemusela existovat. Část žen ale podceňuje prevenci, varuje gynekolog

21. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Rakovina děložního čípku by nemusela existovat. Část žen ale podceňuje prevenci, varuje gynekolog

Host Radiožurnálu: Rakovina děložního čípku by nemusela existovat. Část žen ale podceňuje prevenci, varuje gynekolog

21. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Mám ráda modrou závodní dráhu, přijde mi rychlejší, směje se atletka Lada Vondrová

Mám ráda modrou závodní dráhu, přijde mi rychlejší, směje se atletka Lada Vondrová

21. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Mám ráda modrou závodní dráhu, přijde mi rychlejší, směje se atletka Lada Vondrová

Zálety Aleny Zárybnické: Mám ráda modrou závodní dráhu, přijde mi rychlejší, směje se atletka Lada Vondrová

21. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Mám ráda modrou závodní dráhu, přijde mi rychlejší, směje se atletka Lada Vondrová

Zálety Aleny Zárybnické: Mám ráda modrou závodní dráhu, přijde mi rychlejší, směje se atletka Lada Vondrová

21. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: prorok Izaiáš

Kóšer podcast: prorok Izaiáš

21. 1. 2024

20 min

Obrázek epizody René Kekely u Marie Tomsové: Prošel jsem snad všemi médii

René Kekely u Marie Tomsové: Prošel jsem snad všemi médii

21. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Přinese vítězství v právní při vždy štěstí? Odpovídá advokátka Veronika Sluka

Jak to vidí...: Přinese vítězství v právní při vždy štěstí? Odpovídá advokátka Veronika Sluka

21. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o umění i životě v baroku

Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o umění i životě v baroku

21. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si první část Vertikály o novinkách ze světa náboženství

Vertikála: Poslechněte si první část Vertikály o novinkách ze světa náboženství

21. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Vzorem Pastrňák a Palát, snem zahrát si NHL. Mladíci v Benátkách nad Jizerou mají jasno

Seriál Radiožurnálu Sport: Vzorem Pastrňák a Palát, snem zahrát si NHL. Mladíci v Benátkách nad Jizerou mají jasno

21. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Radoslav Brzobohatý podle Jiřího Adamce

Radoslav Brzobohatý podle Jiřího Adamce

21. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Radoslav Brzobohatý podle Jiřího Adamce

Úžasné životy: Radoslav Brzobohatý podle Jiřího Adamce

21. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody crip teorie, ableismus a coming out

crip teorie, ableismus a coming out