Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Casablanca: Tahiti voní jako školní jídelna. Havaj jako mokrá hlína, tvrdí cestovatel Jakub Neuman

Casablanca: Tahiti voní jako školní jídelna. Havaj jako mokrá hlína, tvrdí cestovatel Jakub Neuman

22. 1. 2024

41 min

Obrázek epizody Casablanca: Tahiti voní jako školní jídelna. Havaj jako mokrá hlína, tvrdí cestovatel Jakub Neuman

Casablanca: Tahiti voní jako školní jídelna. Havaj jako mokrá hlína, tvrdí cestovatel Jakub Neuman

22. 1. 2024

41 min

22. 1. 2024

41 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Novinář Szántó: Buď Izrael obnoví svou okupaci Gazy, nebo si Palestinci povládnou sami

Osobnost Plus: Novinář Szántó: Buď Izrael obnoví svou okupaci Gazy, nebo si Palestinci povládnou sami

22. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Novinář Szántó: Buď Izrael obnoví svou okupaci Gazy, nebo si Palestinci povládnou sami

Osobnost Plus: Novinář Szántó: Buď Izrael obnoví svou okupaci Gazy, nebo si Palestinci povládnou sami

22. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Polovina pachatelů znásilnění odchází s podmínkou, je to systémový problém, upozorňuje Nejedlová

Interview Plus: Polovina pachatelů znásilnění odchází s podmínkou, je to systémový problém, upozorňuje Nejedlová

22. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Ekonomka Matesová: Vysoká inflace odeznívá, což neznamená, že budou klesat ceny

Ranní Plus: Ekonomka Matesová: Vysoká inflace odeznívá, což neznamená, že budou klesat ceny

22. 1. 2024

12 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vysokorychlostní tratě nepotřebujeme, modernizujme stávající, říká právník spolku VRTáci

Pro a proti: Vysokorychlostní tratě nepotřebujeme, modernizujme stávající, říká právník spolku VRTáci

22. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Muž se šarmem

Muž se šarmem

22. 1. 2024

54 min

Obrázek epizody Špendlíkový džem s arónií nebo švestkový s perníkovým kořením? Ve Lhotce se nových kombinací nebojí

Špendlíkový džem s arónií nebo švestkový s perníkovým kořením? Ve Lhotce se nových kombinací nebojí

22. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Režisérka Kamila Polívková: Zjistila jsem, že herectví pro mě není. Pozornost mi nedělá dobře

Režisérka Kamila Polívková: Zjistila jsem, že herectví pro mě není. Pozornost mi nedělá dobře

22. 1. 2024

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisérka Kamila Polívková: Zjistila jsem, že herectví pro mě není. Pozornost mi nedělá dobře

Vizitka: Režisérka Kamila Polívková: Zjistila jsem, že herectví pro mě není. Pozornost mi nedělá dobře

22. 1. 2024

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisérka Kamila Polívková: Zjistila jsem, že herectví pro mě není. Pozornost mi nedělá dobře

Vizitka: Režisérka Kamila Polívková: Zjistila jsem, že herectví pro mě není. Pozornost mi nedělá dobře

22. 1. 2024

49 min

Obrázek epizody Máme hosty: Sedm soutěžních inscenací z celé republiky. Začíná Grand festival smíchu

Máme hosty: Sedm soutěžních inscenací z celé republiky. Začíná Grand festival smíchu

22. 1. 2024

9 min

Obrázek epizody #42 Myslíte, že to zvládnete sami? Zeptejte se Wedding Factory

#42 Myslíte, že to zvládnete sami? Zeptejte se Wedding Factory

22. 1. 2024

1 hod 15 min

Obrázek epizody Z druhé galerie: DĚTI A DIVADLO

Z druhé galerie: DĚTI A DIVADLO

22. 1. 2024

46 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Amerikanista: Prezident USA? Trump rozhodně není bez šance. Oříškem pro Bidena by ale byla Haleyová

Jak to vidí...: Amerikanista: Prezident USA? Trump rozhodně není bez šance. Oříškem pro Bidena by ale byla Haleyová

22. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Amerikanista: Prezident USA? Trump rozhodně není bez šance. Oříškem pro Bidena by ale byla Haleyová

Jak to vidí...: Amerikanista: Prezident USA? Trump rozhodně není bez šance. Oříškem pro Bidena by ale byla Haleyová

22. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Knihovníkům pomůže robot, nahradit je ale nemůže, říká ředitelka Knihovny Jiřího Mahena v Brně

Host Dne na Moravě: Knihovníkům pomůže robot, nahradit je ale nemůže, říká ředitelka Knihovny Jiřího Mahena v Brně

22. 1. 2024

14 min

Obrázek epizody Cestující pisálek! S pedagogem Jiřím Kalátem na Aljašku, do Grónska, ale i třeba z Berouna do Aše

Cestující pisálek! S pedagogem Jiřím Kalátem na Aljašku, do Grónska, ale i třeba z Berouna do Aše

22. 1. 2024

36 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Cestující pisálek! S pedagogem Jiřím Kalátem na Aljašku, do Grónska, ale i třeba z Berouna do Aše

Na cestách s Petrem Voldánem: Cestující pisálek! S pedagogem Jiřím Kalátem na Aljašku, do Grónska, ale i třeba z Berouna do Aše

22. 1. 2024

36 min

Obrázek epizody #6 Jak naučit kouzlit vašeho psa? Eda to umí a ukáže vám to.

#6 Jak naučit kouzlit vašeho psa? Eda to umí a ukáže vám to.

22. 1. 2024

14 min

Obrázek epizody Pavla Horáková: Ledňáčci a hejlové

Pavla Horáková: Ledňáčci a hejlové

22. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Mozaika: Jiří Paclt, ředitel ZŠ a Jana Mayerová, učitelka na gymnáziu

Mozaika: Jiří Paclt, ředitel ZŠ a Jana Mayerová, učitelka na gymnáziu

22. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Jiřina Jiřičková, předsedkyně Společnosti pro hudební výchovu ČR

Mozaika: Jiřina Jiřičková, předsedkyně Společnosti pro hudební výchovu ČR

22. 1. 2024

3 min