Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Anna Mittnerová: Můj tatínek Václav Pokorný byl spolupracovník Dvorského, Vlacha či Krautgartnera

Stříbrný vítr: Anna Mittnerová: Můj tatínek Václav Pokorný byl spolupracovník Dvorského, Vlacha či Krautgartnera

27. 1. 2024

44 min

Obrázek epizody Anna Mittnerová: Můj tatínek Václav Pokorný byl spolupracovník Dvorského, Vlacha či Krautgartnera

Anna Mittnerová: Můj tatínek Václav Pokorný byl spolupracovník Dvorského, Vlacha či Krautgartnera

27. 1. 2024

44 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Design bytu i jeho atmosféru je možné změnit kombinací několika detailů

Hobby magazín: Design bytu i jeho atmosféru je možné změnit kombinací několika detailů

27. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Skryté knižní poklady

Skryté knižní poklady

27. 1. 2024

44 min

Obrázek epizody Brambory

Brambory

27. 1. 2024

1 min

Obrázek epizody Debunking The Internet’s Biggest Health Myths - Dr Karan Rajan - #737

Debunking The Internet’s Biggest Health Myths - Dr Karan Rajan - #737

27. 1. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody Episode #194 ... Do we really need the police? - Anarchism pt. 3 - (Gelderloos, Security)

Episode #194 ... Do we really need the police? - Anarchism pt. 3 - (Gelderloos, Security)

27. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Episode #194 ... Do we really need the police? - Anarchism pt. 3 - (Gelderloos, Security)

Episode #194 ... Do we really need the police? - Anarchism pt. 3 - (Gelderloos, Security)

27. 1. 2024

36 min

Obrázek epizody Mozaika: Mimořádná publikace připomíná minulost, ale tehdejší průzkum důsledně dovádí do současnosti

Mozaika: Mimořádná publikace připomíná minulost, ale tehdejší průzkum důsledně dovádí do současnosti

27. 1. 2024

12 min

Obrázek epizody 4D pro volnotržní legislativu!

4D pro volnotržní legislativu!

27. 1. 2024

1 min

Obrázek epizody 706 - O posledních epizodách

706 - O posledních epizodách

27. 1. 2024

9 min

Obrázek epizody Hovory: Stingl a Konkolski? Oba to jsou velcí snílci, kteří si šli za tím svým snem, myslí si spisovatel

Hovory: Stingl a Konkolski? Oba to jsou velcí snílci, kteří si šli za tím svým snem, myslí si spisovatel

26. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody No138 - V NOCI MA HONÍ MOJA MINULOSŤ

No138 - V NOCI MA HONÍ MOJA MINULOSŤ

26. 1. 2024

38 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: O nových pravidlech podávání přihlášek na střední školy s ředitelem gymnázia Jaroslavem Šťastným

O čem se mluví pod Ještědem: O nových pravidlech podávání přihlášek na střední školy s ředitelem gymnázia Jaroslavem Šťastným

26. 1. 2024

15 min

Obrázek epizody Dopolední host: Bazilišek, kolem něhož puká zem, či obrněná ještěrka zrozená z blesku plnili středověký bulvár

Dopolední host: Bazilišek, kolem něhož puká zem, či obrněná ještěrka zrozená z blesku plnili středověký bulvár

26. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Bazilišek, kolem něhož puká zem, či obrněná ještěrka zrozená z blesku plnili středověký bulvár

Bazilišek, kolem něhož puká zem, či obrněná ještěrka zrozená z blesku plnili středověký bulvár

26. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Kučera z Drážní inspekce: Většina přejezdů má záznamové zařízení. Z něj vyčteme, co se tam stalo

K věci Štěpánky Duchkové: Kučera z Drážní inspekce: Většina přejezdů má záznamové zařízení. Z něj vyčteme, co se tam stalo

26. 1. 2024

11 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Mnoho vědců nespolupracuje s firmami. Mohou přitom pomoci ekonomickému růstu státu, říká Langšádlová

Dvacet minut Radiožurnálu: Mnoho vědců nespolupracuje s firmami. Mohou přitom pomoci ekonomickému růstu státu, říká Langšádlová

26. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Mnoho vědců nespolupracuje s firmami. Mohou přitom pomoci ekonomickému růstu státu, říká Langšádlová

Dvacet minut Radiožurnálu: Mnoho vědců nespolupracuje s firmami. Mohou přitom pomoci ekonomickému růstu státu, říká Langšádlová

26. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody s4e21: Miluju latex, mám sexuální fantazie o gilotině a jsem fuckdoll /Natália

s4e21: Miluju latex, mám sexuální fantazie o gilotině a jsem fuckdoll /Natália

26. 1. 2024

47 min

Obrázek epizody Průvodce po Íránu Váchal: Kdo se narodil v Česku, vyhrál loterii. Máme se nejlíp na světě

Průvodce po Íránu Váchal: Kdo se narodil v Česku, vyhrál loterii. Máme se nejlíp na světě

26. 1. 2024

46 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pěstujeme subtropické rostliny

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pěstujeme subtropické rostliny

26. 1. 2024

34 min

Obrázek epizody Zoozve

Zoozve

26. 1. 2024

56 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Falešné zlato. Podvodníkům naletěli znalí zlatníci. Mohl by to poznat obyčejný člověk?

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Falešné zlato. Podvodníkům naletěli znalí zlatníci. Mohl by to poznat obyčejný člověk?

26. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Broskvové chmýří jako barva roku. Představte si béžovou s růžovou a oranžovou, přibližuje návrhářka

Host Dopoledne pod Ještědem: Broskvové chmýří jako barva roku. Představte si béžovou s růžovou a oranžovou, přibližuje návrhářka

26. 1. 2024

17 min