Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody S4 Ep4: Zamotané jazyky a problémy při nakupování

S4 Ep4: Zamotané jazyky a problémy při nakupování

28. 1. 2024

42 min

Obrázek epizody Jsme biologické stroje? 🤖

Jsme biologické stroje? 🤖

28. 1. 2024

27 sec

Obrázek epizody OLO KŘÍŽOVÁ: "MLADÁ GENERACE NESE MÓDU VZHŮRU" – Osobní Prostor Tomáše Arsova #17

OLO KŘÍŽOVÁ: "MLADÁ GENERACE NESE MÓDU VZHŮRU" – Osobní Prostor Tomáše Arsova #17

28. 1. 2024

41 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Střihačka, skriptka, produkční... Profesní život Evy Valíkové je spojen s ostravskou televizí

Odpolední interview: Střihačka, skriptka, produkční... Profesní život Evy Valíkové je spojen s ostravskou televizí

28. 1. 2024

9 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: O biatlonovém mistrovství se Novému Městu na Moravě nevyhýbejte, program nabídne i mimo závody

Dobré dopoledne: O biatlonovém mistrovství se Novému Městu na Moravě nevyhýbejte, program nabídne i mimo závody

28. 1. 2024

17 min

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Skloniť sa pred Hitlerom či Stalinom

Nedeľná nekázeň: Skloniť sa pred Hitlerom či Stalinom

28. 1. 2024

5 min

Obrázek epizody Oppenheimer není nejlepším filmem roku 2023 | Nerdátor vs. popkultura #5

Oppenheimer není nejlepším filmem roku 2023 | Nerdátor vs. popkultura #5

28. 1. 2024

1 hod 55 min

Obrázek epizody Vosí hnízdo s Terezou Šimůnkovou: „Pepíku, máš za tři!“

Vosí hnízdo s Terezou Šimůnkovou: „Pepíku, máš za tři!“

28. 1. 2024

6 min

Obrázek epizody Speciál Týdne bez filtru: A jak to bude dál?

Speciál Týdne bez filtru: A jak to bude dál?

28. 1. 2024

14 min

Obrázek epizody Klára Cibulková: “Je nádherné, že je to u břehu Vltavy.”

Klára Cibulková: “Je nádherné, že je to u břehu Vltavy.”

28. 1. 2024

14 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Interiér má obrovský vliv na to, jak se cítíme, jak žijeme a jak jsme odvážní, říká designerka

Host Radiožurnálu: Interiér má obrovský vliv na to, jak se cítíme, jak žijeme a jak jsme odvážní, říká designerka

28. 1. 2024

29 min

Obrázek epizody Interiér má obrovský vliv na to, jak se cítíme, jak žijeme a jak jsme odvážní, říká designerka

Interiér má obrovský vliv na to, jak se cítíme, jak žijeme a jak jsme odvážní, říká designerka

28. 1. 2024

29 min

Obrázek epizody Petr Vykrut: Vyjíždíme do hodiny

Petr Vykrut: Vyjíždíme do hodiny

28. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Gump mě vždycky ráno nakopne svou dobrou náladou, usmívá se spisovatel Filip Rožek

Zálety Aleny Zárybnické: Gump mě vždycky ráno nakopne svou dobrou náladou, usmívá se spisovatel Filip Rožek

28. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Gump mě vždycky ráno nakopne svou dobrou náladou, usmívá se spisovatel Filip Rožek

Zálety Aleny Zárybnické: Gump mě vždycky ráno nakopne svou dobrou náladou, usmívá se spisovatel Filip Rožek

28. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Ráda a často chodím do kina

Marie Tomsová: Ráda a často chodím do kina

28. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Potřebujeme v životě noc? Prozradí psycholog Adam Táborský, zakladatel projektu Terapie mezi stromy

Jak to vidí...: Potřebujeme v životě noc? Prozradí psycholog Adam Táborský, zakladatel projektu Terapie mezi stromy

28. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Svěřování

Svěřování

28. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si celý magazín Vertikály o novinkách ze světa náboženství

Vertikála: Poslechněte si celý magazín Vertikály o novinkách ze světa náboženství

28. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Josef Lada podle Lucie Lomové

Úžasné životy: Josef Lada podle Lucie Lomové

28. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Gump mě vždycky ráno nakopne svou dobrou náladou, usmívá se spisovatel Filip Rožek

Gump mě vždycky ráno nakopne svou dobrou náladou, usmívá se spisovatel Filip Rožek

28. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody 2. - S Verčou o online seznamkách a nečekaném vztahu

2. - S Verčou o online seznamkách a nečekaném vztahu

28. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Svatý Tomáš Aquinský coby básník

Svatý Tomáš Aquinský coby básník

28. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Josef Lada podle Lucie Lomové

Josef Lada podle Lucie Lomové