Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Václav Dolejší: Sněm ANO, to je takový terminus technicus

Václav Dolejší: Sněm ANO, to je takový terminus technicus

6. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Chtěl bych spojit cukrařinu s informatikou, třeba 3D tisk čokolády! Směje se Tonda z Peče celá země

Host ve studiu: Chtěl bych spojit cukrařinu s informatikou, třeba 3D tisk čokolády! Směje se Tonda z Peče celá země

6. 2. 2024

11 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 902

Savage Lovecast Episode 902

6. 2. 2024

54 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Lněnička: Postavu do sebe musí herec vpustit. Roli empatického vyšetřovatele jsem svlékal dlouho

Host Lucie Výborné: Lněnička: Postavu do sebe musí herec vpustit. Roli empatického vyšetřovatele jsem svlékal dlouho

6. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Lněnička: Postavu do sebe musí herec vpustit. Roli empatického vyšetřovatele jsem svlékal dlouho

Host Lucie Výborné: Lněnička: Postavu do sebe musí herec vpustit. Roli empatického vyšetřovatele jsem svlékal dlouho

6. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Interview Plus: Humbuk kolem jmenování mě překvapil, jde spíš o záminku, míní zmocněnec Zahradník

Interview Plus: Humbuk kolem jmenování mě překvapil, jde spíš o záminku, míní zmocněnec Zahradník

6. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chcete sklízet mrkev dřív než soused? Zabalte semínka do bavlny a strčte do lednice

Radioporadna: Chcete sklízet mrkev dřív než soused? Zabalte semínka do bavlny a strčte do lednice

6. 2. 2024

16 min

Obrázek epizody NKCJ #42 Michael Dvořák - Gastronomická perla z Hamerského rybníka

NKCJ #42 Michael Dvořák - Gastronomická perla z Hamerského rybníka

6. 2. 2024

39 min

Obrázek epizody Blízká setkání: David Vencl uplaval světový rekord pod ledem. „Měl jsem prastarou navigaci - nataženou šňůru“

Blízká setkání: David Vencl uplaval světový rekord pod ledem. „Měl jsem prastarou navigaci - nataženou šňůru“

6. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: David Vencl uplaval světový rekord pod ledem. „Měl jsem prastarou navigaci – nataženou šňůru“

Blízká setkání: David Vencl uplaval světový rekord pod ledem. „Měl jsem prastarou navigaci – nataženou šňůru“

6. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody David Vencl uplaval světový rekord pod ledem. „Měl jsem prastarou navigaci – nataženou šňůru“

David Vencl uplaval světový rekord pod ledem. „Měl jsem prastarou navigaci – nataženou šňůru“

6. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Mistr japonské kuchyně Hora: Japonci vám dají to nejlepší, co mají. Na talíři se odráží buddhismus

Mistr japonské kuchyně Hora: Japonci vám dají to nejlepší, co mají. Na talíři se odráží buddhismus

6. 2. 2024

38 min

Obrázek epizody Mozaika: Ilustrace je malé výtvarné dílo. Výtvarnice Renáta Fučíková zve Na scénu!

Mozaika: Ilustrace je malé výtvarné dílo. Výtvarnice Renáta Fučíková zve Na scénu!

6. 2. 2024

13 min

Obrázek epizody 286 - Remember Death

286 - Remember Death

6. 2. 2024

10 min

Obrázek epizody První kroky na každé cestě vedou do informačního centra pro magnetku, říká sběratelka

První kroky na každé cestě vedou do informačního centra pro magnetku, říká sběratelka

6. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Autor Mizení Matěj Samec: Hrané podcasty kvetou a nabízí prostor českým autorům

Vizitka: Autor Mizení Matěj Samec: Hrané podcasty kvetou a nabízí prostor českým autorům

6. 2. 2024

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Autor Mizení Matěj Samec: Hrané podcasty kvetou a nabízí prostor českým autorům

Vizitka: Autor Mizení Matěj Samec: Hrané podcasty kvetou a nabízí prostor českým autorům

6. 2. 2024

46 min

Obrázek epizody Autor Mizení Matěj Samec: Hrané podcasty kvetou a nabízí prostor českým autorům

Autor Mizení Matěj Samec: Hrané podcasty kvetou a nabízí prostor českým autorům

6. 2. 2024

46 min

Obrázek epizody Clue(do): Third Best Board Game Ever

Clue(do): Third Best Board Game Ever

6. 2. 2024

48 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Únorové slunce významně ohřívá kůru ovocných stromů. Zastiňte je, odstraňte mumie a roubujte

Hobby magazín: Únorové slunce významně ohřívá kůru ovocných stromů. Zastiňte je, odstraňte mumie a roubujte

6. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #145 - Radek Schovánek

Maxim Pavla Vondráčka #145 - Radek Schovánek

6. 2. 2024

1 hod 12 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Až skončí válka, bude líp? Bohužel ne, jde to proti fungování naší mysli i mozku, říká psycholog

Osobnost Plus: Až skončí válka, bude líp? Bohužel ne, jde to proti fungování naší mysli i mozku, říká psycholog

6. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Až skončí válka, bude líp? Bohužel ne, jde to proti fungování naší mysli i mozku, říká psycholog

Osobnost Plus: Až skončí válka, bude líp? Bohužel ne, jde to proti fungování naší mysli i mozku, říká psycholog

6. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Jsou obří výletní lodě zbytečný luxus? Mají extrémní dopad na klima, varuje environmentalista

Pro a proti: Jsou obří výletní lodě zbytečný luxus? Mají extrémní dopad na klima, varuje environmentalista

6. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Ředitel Vojenské nemocnice Brno: Hlavním úkolem je připravit stavbu nového chirurgického pavilonu

Host Dne na Moravě: Ředitel Vojenské nemocnice Brno: Hlavním úkolem je připravit stavbu nového chirurgického pavilonu

6. 2. 2024

15 min