Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Producent Ondřej Beránek: Producent je hlava a režisér srdce filmu

Blízká setkání: Producent Ondřej Beránek: Producent je hlava a režisér srdce filmu

19. 2. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Producent Ondřej Beránek: Producent je hlava a režisér srdce filmu

Blízká setkání: Producent Ondřej Beránek: Producent je hlava a režisér srdce filmu

19. 2. 2024

30 min

Obrázek epizody Producent Ondřej Beránek: Producent je hlava a režisér srdce filmu

Producent Ondřej Beránek: Producent je hlava a režisér srdce filmu

19. 2. 2024

30 min

Obrázek epizody Proč chce Fico poslat našeho kolegu do vězení

Proč chce Fico poslat našeho kolegu do vězení

19. 2. 2024

54 min

Obrázek epizody Hergot!: Masaryk už je něco jako svatý Václav, říká Zdeněk Jančařík, autor knihy Český bůh

Hergot!: Masaryk už je něco jako svatý Václav, říká Zdeněk Jančařík, autor knihy Český bůh

19. 2. 2024

38 min

Obrázek epizody Funkční kryt civilní obrany

Funkční kryt civilní obrany

19. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Talentované ženy v hudbě jsou, jen se o nich nemluví, říká Kateřina Marie Tichá. Vydává album Plamen

Host Lucie Výborné: Talentované ženy v hudbě jsou, jen se o nich nemluví, říká Kateřina Marie Tichá. Vydává album Plamen

19. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Talentované ženy v hudbě jsou, jen se o nich nemluví, říká Kateřina Marie Tichá. Vydává album Plamen

Host Lucie Výborné: Talentované ženy v hudbě jsou, jen se o nich nemluví, říká Kateřina Marie Tichá. Vydává album Plamen

19. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody #3. Jak to chodí na úřadech?

#3. Jak to chodí na úřadech?

19. 2. 2024

52 min

Obrázek epizody Na cestách s Olgou Menzelovou nejen o putování po světě s jejím mužem, režisérem Jiřím Menzelem

Na cestách s Olgou Menzelovou nejen o putování po světě s jejím mužem, režisérem Jiřím Menzelem

19. 2. 2024

35 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách s Olgou Menzelovou nejen o putování po světě s jejím mužem, režisérem Jiřím Menzelem

Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách s Olgou Menzelovou nejen o putování po světě s jejím mužem, režisérem Jiřím Menzelem

19. 2. 2024

35 min

Obrázek epizody Adriana Krnáčová: Babiš mě nezklamal. Zklamaná jsem z nás všech, že jsme mu to neprokoukli dřív

Adriana Krnáčová: Babiš mě nezklamal. Zklamaná jsem z nás všech, že jsme mu to neprokoukli dřív

19. 2. 2024

52 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Co dělá soudní znalec v terénu a jak ovlivní další vyšetřování? Setkání s Petrem Handlosem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Co dělá soudní znalec v terénu a jak ovlivní další vyšetřování? Setkání s Petrem Handlosem

19. 2. 2024

21 min

Obrázek epizody Radioporadna: Ledová voda je nejlepší po ránu. Zapomenete na zlé sny a přes den vás nic nerozhází

Radioporadna: Ledová voda je nejlepší po ránu. Zapomenete na zlé sny a přes den vás nic nerozhází

19. 2. 2024

16 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Všude, kde jsem hrál, byli gólmani moji velcí kamarádi. Já bych do brány nevlezl, přiznává Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Všude, kde jsem hrál, byli gólmani moji velcí kamarádi. Já bych do brány nevlezl, přiznává Horváth

19. 2. 2024

54 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Herec Marek Adamczyk má rád výzvy. Nezalekl se potápění, ani jízdy na historických lyžích

Větrník - Host ve studiu: Herec Marek Adamczyk má rád výzvy. Nezalekl se potápění, ani jízdy na historických lyžích

19. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Cider si doma vyrobíte i bez elektřiny. Potřebujete dobrá jablka, ruční lis a kvasnou nádobu

Cider si doma vyrobíte i bez elektřiny. Potřebujete dobrá jablka, ruční lis a kvasnou nádobu

19. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Začalo to vlastně gramofonem a mikrofonem z telefonu, říká znalec rozhlasové historie

Host Dne na Moravě: Začalo to vlastně gramofonem a mikrofonem z telefonu, říká znalec rozhlasové historie

19. 2. 2024

15 min

Obrázek epizody vs. Zpovědnice speciál: Vaše zpovědi

vs. Zpovědnice speciál: Vaše zpovědi

19. 2. 2024

37 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Proč se Navalnyj vůbec vracel? Pochopil, že je důležitý symbol a obětoval se, míní historik Hlaváček

Osobnost Plus: Proč se Navalnyj vůbec vracel? Pochopil, že je důležitý symbol a obětoval se, míní historik Hlaváček

19. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Proč se Navalnyj vůbec vracel? Pochopil, že je důležitý symbol a obětoval se, míní historik Hlaváček

Osobnost Plus: Proč se Navalnyj vůbec vracel? Pochopil, že je důležitý symbol a obětoval se, míní historik Hlaváček

19. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Protesty zemědělců? S některými organizátory opravdu jednat nebudu, říká ministr Výborný

Ranní Plus: Protesty zemědělců? S některými organizátory opravdu jednat nebudu, říká ministr Výborný

19. 2. 2024

22 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Bilance po 25. kole Premier League: Pád West Hamu, překvapení sezony Wolverhampton a ztráta City

S mikrofonem do Anglie: Bilance po 25. kole Premier League: Pád West Hamu, překvapení sezony Wolverhampton a ztráta City

19. 2. 2024

34 min

Obrázek epizody Máme hosty: Rozjeď to. Pardubická univerzita s městem ponoukají studenty k aktivitě

Máme hosty: Rozjeď to. Pardubická univerzita s městem ponoukají studenty k aktivitě

19. 2. 2024

9 min

Obrázek epizody Pro a proti: Rakušan v regionech: Marketing, nebo propichování bublin?

Pro a proti: Rakušan v regionech: Marketing, nebo propichování bublin?

19. 2. 2024

24 min