Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomická analytička: Konec Green Dealu není cílem zemědělců. K přírodě mají blíže než mnozí jiní

Jak to vidí...: Ekonomická analytička: Konec Green Dealu není cílem zemědělců. K přírodě mají blíže než mnozí jiní

23. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Zpracované potraviny. Čím nahradit oblíbené chipsy?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Zpracované potraviny. Čím nahradit oblíbené chipsy?

23. 2. 2024

9 min

Obrázek epizody Magdalena Platzová: K-pop a knedlíky

Magdalena Platzová: K-pop a knedlíky

23. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody #131 Michal A Ondra - CO FRČELO V 90. LETECH? Automobilové trendy dnes a kdysi!

#131 Michal A Ondra - CO FRČELO V 90. LETECH? Automobilové trendy dnes a kdysi!

23. 2. 2024

1 hod 23 min

Obrázek epizody Moment 150: The REAL (& Usually Unseen) Reason You’re Struggling With Love & Relationships!: Logan Ury

Moment 150: The REAL (& Usually Unseen) Reason You’re Struggling With Love & Relationships!: Logan Ury

23. 2. 2024

20 min

Obrázek epizody Vodnář

Vodnář

23. 2. 2024

1 min

Obrázek epizody Míša: Otčím mě znásilnil na dovolené, pak mě hledal Interpol

Míša: Otčím mě znásilnil na dovolené, pak mě hledal Interpol

23. 2. 2024

31 min

Obrázek epizody Na Východ!: Na Východ! ve Vzletu: Žijeme v bublině, v Rusku naše logika neplatí, říkají Procházková a Boháč

Na Východ!: Na Východ! ve Vzletu: Žijeme v bublině, v Rusku naše logika neplatí, říkají Procházková a Boháč

23. 2. 2024

1 hod 28 min

Obrázek epizody Chyba systému: Přijímací zkoušky jsou samoúčelné, děti se kvůli nim učí nesmysly, upozorňuje výzkumnice Straková

Chyba systému: Přijímací zkoušky jsou samoúčelné, děti se kvůli nim učí nesmysly, upozorňuje výzkumnice Straková

23. 2. 2024

52 min

Obrázek epizody Petros Michopulos. Kdo (ne)vyhraje volby a co rozhodne, Rakušanův tanec a ohrožení vlády, podcastová zlatá horečka

Petros Michopulos. Kdo (ne)vyhraje volby a co rozhodne, Rakušanův tanec a ohrožení vlády, podcastová zlatá horečka

23. 2. 2024

32 min

Obrázek epizody 69 VAGINÁLNÍ MAPOVÁNÍ| Lucie probudila přes 400 vagín. Jak mapováním pomáhá ženám dosáhnout orgasmu?

69 VAGINÁLNÍ MAPOVÁNÍ| Lucie probudila přes 400 vagín. Jak mapováním pomáhá ženám dosáhnout orgasmu?

23. 2. 2024

52 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Proč Rusko ještě nezkrachovalo?

Vinohradská 12: Proč Rusko ještě nezkrachovalo?

23. 2. 2024

22 min

Obrázek epizody Je KANIBALISMUS v pořádku?

Je KANIBALISMUS v pořádku?

23. 2. 2024

21 sec

Obrázek epizody Urza s Timem chtějí legalizovat kanibalismus

Urza s Timem chtějí legalizovat kanibalismus

23. 2. 2024

25 sec

Obrázek epizody 715 - Za zkoušku nic nedáš

715 - Za zkoušku nic nedáš

23. 2. 2024

11 min

Obrázek epizody No.10

No.10

22. 2. 2024

11 min

Obrázek epizody Klimatickou změnu vnímáme na denní bázi, vyrůstáme s ní, ovlivňuje naše rozhodování. - Teodor Duraković (student PřF MUNI v Brně)

Klimatickou změnu vnímáme na denní bázi, vyrůstáme s ní, ovlivňuje naše rozhodování. - Teodor Duraković (student PřF MUNI v Brně)

22. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody Trailer

Trailer

22. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Hovory: Grafický design není žádné pozlátko. Logo je jen třešnička na dortu, míní Blažek, autor projektu

Hovory: Grafický design není žádné pozlátko. Logo je jen třešnička na dortu, míní Blažek, autor projektu

22. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody Moshpit #06: Je v pořádku zakázat cis mužům vstup na seminář?

Moshpit #06: Je v pořádku zakázat cis mužům vstup na seminář?

22. 2. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody Je v pořádku zakázat cis mužům vstup na seminář?

Je v pořádku zakázat cis mužům vstup na seminář?

22. 2. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody Jiří Boček: Tělo řeklo dost. V Budvaru jsem skončil, ale dostal jsem možnosti být u nové smysluplné práce, říká bývalý ředitel národního pivovaru Budějovický Budvar. (moderuje Marek Kerles) #43 JAK TO VIDÍM

Jiří Boček: Tělo řeklo dost. V Budvaru jsem skončil, ale dostal jsem možnosti být u nové smysluplné práce, říká bývalý ředitel národního pivovaru Budějovický Budvar. (moderuje Marek Kerles) #43 JAK TO VIDÍM

22. 2. 2024

58 min

Obrázek epizody O pohybové prevenci, komplexním přístupu k tělu a pohybu i o strachu - s fyzioterapeutem Áronem Kasanem.

O pohybové prevenci, komplexním přístupu k tělu a pohybu i o strachu - s fyzioterapeutem Áronem Kasanem.

22. 2. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody 25 let od objevu kopie Turínského plátna v Broumově

25 let od objevu kopie Turínského plátna v Broumově

22. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Děti se potřebují vyjádřit. Oblečení by si měly vybírat samy, apeluje stylistka

Klub Rádia Junior: Děti se potřebují vyjádřit. Oblečení by si měly vybírat samy, apeluje stylistka

22. 2. 2024

38 min