Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Zuzana Zlatohlávková o seriálu Dobré ráno, Brno! „Tahle role pro mě byla odměna“

Blízká setkání: Herečka Zuzana Zlatohlávková o seriálu Dobré ráno, Brno! „Tahle role pro mě byla odměna“

26. 2. 2024

38 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Miluji improvizaci a živé vysílání. A to se v Hradci Králové dělalo vždy skvěle, říká Mirek Vaňura

Host ve studiu: Miluji improvizaci a živé vysílání. A to se v Hradci Králové dělalo vždy skvěle, říká Mirek Vaňura

26. 2. 2024

11 min

Obrázek epizody Balast pod čarou: Je oukej nemít žádné vyhrocené emoce

Balast pod čarou: Je oukej nemít žádné vyhrocené emoce

26. 2. 2024

18 min

Obrázek epizody Interview Plus: Hamás není možné kompletně zničit. Západu chybí vůle dotlačit Izrael k jednání, míní analytik

Interview Plus: Hamás není možné kompletně zničit. Západu chybí vůle dotlačit Izrael k jednání, míní analytik

26. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Onkogynekolog Sláma: Jeden jediný rizikový partner může pořádně zavařit

Onkogynekolog Sláma: Jeden jediný rizikový partner může pořádně zavařit

26. 2. 2024

40 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Zápasy na umělém trávníku jsem trochu „šulil“. Přírodní povrch je nenahraditelný, přiznává Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Zápasy na umělém trávníku jsem trochu „šulil“. Přírodní povrch je nenahraditelný, přiznává Horváth

26. 2. 2024

50 min

Obrázek epizody Bourání: Jak se hledá srdce bytu? Postřehy o rekonstrukcích s duem Svobodová-Blaha

Bourání: Jak se hledá srdce bytu? Postřehy o rekonstrukcích s duem Svobodová-Blaha

26. 2. 2024

46 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Fico se chová jako Putinův agent nebo onuce. Nebezpečnější je Orbán, míní šéfredaktor Šafr

Osobnost Plus: Fico se chová jako Putinův agent nebo onuce. Nebezpečnější je Orbán, míní šéfredaktor Šafr

26. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Fico se chová jako Putinův agent nebo onuce. Nebezpečnější je Orbán, míní šéfredaktor Šafr

Osobnost Plus: Fico se chová jako Putinův agent nebo onuce. Nebezpečnější je Orbán, míní šéfredaktor Šafr

26. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Světu dokážeme konkurovat, ale potřebovali bychom plavecké centrum, přeje si plavkyně Seemanová

Host Lucie Výborné: Světu dokážeme konkurovat, ale potřebovali bychom plavecké centrum, přeje si plavkyně Seemanová

26. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Světu dokážeme konkurovat, ale potřebovali bychom plavecké centrum, přeje si plavkyně Seemanová

Host Lucie Výborné: Světu dokážeme konkurovat, ale potřebovali bychom plavecké centrum, přeje si plavkyně Seemanová

26. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody 65 let Divadla DRAK

65 let Divadla DRAK

26. 2. 2024

54 min

Obrázek epizody Radioporadna: Lázně jednou za rok revmatika nespasí. Připlaťte si a rehabilitujte i doma

Radioporadna: Lázně jednou za rok revmatika nespasí. Připlaťte si a rehabilitujte i doma

26. 2. 2024

14 min

Obrázek epizody Jak se liší izolátor od bleskojistky, ví sběratel z Obrataně. Jeho sbírka nemá v Evropě konkurenci

Jak se liší izolátor od bleskojistky, ví sběratel z Obrataně. Jeho sbírka nemá v Evropě konkurenci

26. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: U zrodu Velmi špatných pohádek Marty Sýkorové stálo zklamání a prohra

Větrník - Host ve studiu: U zrodu Velmi špatných pohádek Marty Sýkorové stálo zklamání a prohra

26. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody #11 Jak odstranit skvrny po psích loužičkách ? 🧼🐶

#11 Jak odstranit skvrny po psích loužičkách ? 🧼🐶

26. 2. 2024

9 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Češi věří EU víc než vládě nebo parlamentu

Ranní Plus: Češi věří EU víc než vládě nebo parlamentu

26. 2. 2024

7 min

Obrázek epizody 8. Bonus- Odpovídám na vaše otázky.

8. Bonus- Odpovídám na vaše otázky.

26. 2. 2024

13 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Jarmila Štuková: V Iráku jsem myslela, že tu hrůzu neunesu. Mojí psychohygienou jsou projekty pomoci

Až na dřeň: Jarmila Štuková: V Iráku jsem myslela, že tu hrůzu neunesu. Mojí psychohygienou jsou projekty pomoci

26. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Jarmila Štuková: V Iráku jsem myslela, že tu hrůzu neunesu. Mojí psychohygienou jsou projekty pomoci

Jarmila Štuková: V Iráku jsem myslela, že tu hrůzu neunesu. Mojí psychohygienou jsou projekty pomoci

26. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

26. 2. 2024

42 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: V duelu Sparty s Liverpoolem očekávám souboj mladých sestav, myslí si Pěruška

S mikrofonem do Anglie: V duelu Sparty s Liverpoolem očekávám souboj mladých sestav, myslí si Pěruška

26. 2. 2024

36 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Rok ve znamení České hudby. Setkání s ředitelem NDM Jiřím Nekvasilem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Rok ve znamení České hudby. Setkání s ředitelem NDM Jiřím Nekvasilem

26. 2. 2024

20 min

Obrázek epizody Pro a proti: Jsem proti vojenské službě, tvrdí Růžička z ANO. Debata je na začátku, brání návrh koaliční poslanec

Pro a proti: Jsem proti vojenské službě, tvrdí Růžička z ANO. Debata je na začátku, brání návrh koaliční poslanec

26. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Dvořák: Strach a imperiální syndrom. To je to, co Putinovi umožňuje páchat zlo

Jak to vidí...: Komentátor Dvořák: Strach a imperiální syndrom. To je to, co Putinovi umožňuje páchat zlo

26. 2. 2024

24 min