Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Je lepší, když spolu sousedi hovoří, než když si plivají na vrátka, říká poradce premiéra Pojar

Dvacet minut Radiožurnálu: Je lepší, když spolu sousedi hovoří, než když si plivají na vrátka, říká poradce premiéra Pojar

27. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Je lepší, když spolu sousedi hovoří, než když si plivají na vrátka, říká poradce premiéra Pojar

Dvacet minut Radiožurnálu: Je lepší, když spolu sousedi hovoří, než když si plivají na vrátka, říká poradce premiéra Pojar

27. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody DRM - 472. Vysílání

DRM - 472. Vysílání

27. 2. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Podhoubí: Je fascinující, jak jsme my lidé hrubě nepoučitelní ve svých omylech. S Bohdanem Slámou o Suchu

Podhoubí: Je fascinující, jak jsme my lidé hrubě nepoučitelní ve svých omylech. S Bohdanem Slámou o Suchu

27. 2. 2024

37 min

Obrázek epizody #2 Outbox: Vyjádření herce Michala Novotného vzbudilo emoce. Fiala na návštěvě v Paříži. A mají se muži vyjadřovat k menstruaci?

#2 Outbox: Vyjádření herce Michala Novotného vzbudilo emoce. Fiala na návštěvě v Paříži. A mají se muži vyjadřovat k menstruaci?

27. 2. 2024

5 min

Obrázek epizody #414 – Tucker Carlson: Putin, Navalny, Trump, CIA, NSA, War, Politics & Freedom

#414 – Tucker Carlson: Putin, Navalny, Trump, CIA, NSA, War, Politics & Freedom

27. 2. 2024

3 hod 12 min

Obrázek epizody Chcete slyšet, že se ostatní mají dobře? (108)

Chcete slyšet, že se ostatní mají dobře? (108)

27. 2. 2024

37 min

Obrázek epizody Šatníky: Hedvábí, víly a mořská pěna: V pohádkovém šatníku fotografky Michaely Karásek Čejkové

Šatníky: Hedvábí, víly a mořská pěna: V pohádkovém šatníku fotografky Michaely Karásek Čejkové

27. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Ranní Plus: V4 může mít rozdílné názory. Hledejme to, co nás spojuje, vybízí europoslankyně strany Smer

Ranní Plus: V4 může mít rozdílné názory. Hledejme to, co nás spojuje, vybízí europoslankyně strany Smer

27. 2. 2024

6 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Obnovu holin po kůrovci komplikuje i velké množství drobných vlastníků lesů

Dobré dopoledne: Obnovu holin po kůrovci komplikuje i velké množství drobných vlastníků lesů

27. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Jaká práva má mít embryo?

Jaká práva má mít embryo?

27. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Orchidejím škodí mnoho i příliš málo světla. A nesnáší trvale namočené kořeny, to je může zahubit

Radioporadna: Orchidejím škodí mnoho i příliš málo světla. A nesnáší trvale namočené kořeny, to je může zahubit

27. 2. 2024

16 min

Obrázek epizody #72 Co jste možná nevěděli o kantonu Ticino 2.část

#72 Co jste možná nevěděli o kantonu Ticino 2.část

27. 2. 2024

36 min

Obrázek epizody S organizací Silou hlasu o technologiích, které pomáhají lidem s handicapem fungovat v každodenním životě i o soukromí, které jim poskytují.

S organizací Silou hlasu o technologiích, které pomáhají lidem s handicapem fungovat v každodenním životě i o soukromí, které jim poskytují.

27. 2. 2024

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ten druhý Moravec, František. Inicioval Anthropoid i činnost odboje v Británii, připomíná historik

Host Lucie Výborné: Ten druhý Moravec, František. Inicioval Anthropoid i činnost odboje v Británii, připomíná historik

27. 2. 2024

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ten druhý Moravec, František. Inicioval Anthropoid i činnost odboje v Británii, připomíná historik

Host Lucie Výborné: Ten druhý Moravec, František. Inicioval Anthropoid i činnost odboje v Británii, připomíná historik

27. 2. 2024

32 min

Obrázek epizody Alex a host: Houslový virtuos Ivan Ženatý: Pozlátko mě lákalo, ale do komerce jsem neuhnul

Alex a host: Houslový virtuos Ivan Ženatý: Pozlátko mě lákalo, ale do komerce jsem neuhnul

27. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Skalní reliéfy v údolí Robečského potoka

Skalní reliéfy v údolí Robečského potoka

27. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody Pekelská Lisova samota a skalní byt

Pekelská Lisova samota a skalní byt

27. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody Peklo nejpeklovatější

Peklo nejpeklovatější

27. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody Rozhledy ze Skautské skály

Rozhledy ze Skautské skály

27. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody Ivan Korčok: Peter Pellegrini sa debatám vyhýba, v kauze Evka mám čisté svedomie (FACE TO FACE)

Ivan Korčok: Peter Pellegrini sa debatám vyhýba, v kauze Evka mám čisté svedomie (FACE TO FACE)

27. 2. 2024

40 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Milan Halousek: Jednou budou lidé létat na dovolenou do orbitálního hotelu na oběžné dráze Země

Host ve studiu: Milan Halousek: Jednou budou lidé létat na dovolenou do orbitálního hotelu na oběžné dráze Země

27. 2. 2024

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mim Radim Vizváry: Vážím si přátelství s Borisem Hybnerem. Pro mě to byl pantomimický táta

Blízká setkání: Mim Radim Vizváry: Vážím si přátelství s Borisem Hybnerem. Pro mě to byl pantomimický táta

27. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mim Radim Vizváry: Vážím si přátelství s Borisem Hybnerem. Pro mě to byl pantomimický táta

Blízká setkání: Mim Radim Vizváry: Vážím si přátelství s Borisem Hybnerem. Pro mě to byl pantomimický táta

27. 2. 2024

29 min