Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Klára Svobodová: Trojnásobná máma, jejíž první miminko zemřelo před narozením

Klára Svobodová: Trojnásobná máma, jejíž první miminko zemřelo před narozením

29. 2. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Adam Vokáč: Mladý hrobník obrací list v pohřebnictví - zpátky k přírodě s Poslední stopou

Adam Vokáč: Mladý hrobník obrací list v pohřebnictví - zpátky k přírodě s Poslední stopou

29. 2. 2024

54 min

Obrázek epizody #30 Mirek Vladyka a ČT: Krásný bizár na Stezce Českem

#30 Mirek Vladyka a ČT: Krásný bizár na Stezce Českem

29. 2. 2024

53 min

Obrázek epizody Kotrlý je otrlý: Jak se nechovat k zesnulému

Kotrlý je otrlý: Jak se nechovat k zesnulému

29. 2. 2024

41 min

Obrázek epizody Veronika Lehovcová: Česko začalo mluvit o odvodech do armády. Hůř už to nešlo?

Veronika Lehovcová: Česko začalo mluvit o odvodech do armády. Hůř už to nešlo?

29. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody Tajné Korene 6: Tisícročné korene

Tajné Korene 6: Tisícročné korene

29. 2. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Moderátor Libor Bouček: Moje rozhlasová chvíle přijde. Teď jsem v první řadě táta a to mě baví

Moderátor Libor Bouček: Moje rozhlasová chvíle přijde. Teď jsem v první řadě táta a to mě baví

29. 2. 2024

32 min

Obrázek epizody Interview Plus: Evropská unie je jedno z mála témat, na které Češi nejsou experty, glosuje sociolog Buchtík

Interview Plus: Evropská unie je jedno z mála témat, na které Češi nejsou experty, glosuje sociolog Buchtík

29. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Se SOČRem mě to moc baví. Nejvíc nervózní jsem vždycky před první zkouškou, říká dirigentka Hron

Mozaika: Se SOČRem mě to moc baví. Nejvíc nervózní jsem vždycky před první zkouškou, říká dirigentka Hron

29. 2. 2024

11 min

Obrázek epizody Manažer Suchýho února Freimann: Pokud se chlap vožere, je to v pohodě. Ženy ale pijí skrytě. A to je problém

Manažer Suchýho února Freimann: Pokud se chlap vožere, je to v pohodě. Ženy ale pijí skrytě. A to je problém

29. 2. 2024

39 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Pulkrab: V jeden moment jsem měl nabídku smlouvy od Sparty i Slavie. Šel jsem radši do Německa

První dotek Zdeňka Folprechta: Pulkrab: V jeden moment jsem měl nabídku smlouvy od Sparty i Slavie. Šel jsem radši do Německa

29. 2. 2024

54 min

Obrázek epizody Než se z králičí kožky stane měkoučká kožešina, musí ji člověk vzít do ruky dvacetkrát

Než se z králičí kožky stane měkoučká kožešina, musí ji člověk vzít do ruky dvacetkrát

29. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Wireless Electricity: When Can We Unplug Our TVs?

Wireless Electricity: When Can We Unplug Our TVs?

29. 2. 2024

47 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kryl sekal slovy jako šavlí, uměl tít do živého. Snažím se ho připomínat, přibližuje zpěvák Uličník

Host Lucie Výborné: Kryl sekal slovy jako šavlí, uměl tít do živého. Snažím se ho připomínat, přibližuje zpěvák Uličník

29. 2. 2024

34 min

Obrázek epizody Soundsystém #24: Neodolatelná přitažlivost temnoty

Soundsystém #24: Neodolatelná přitažlivost temnoty

29. 2. 2024

1 hod 20 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Proč je společnost rozdělená? Skončilo období bezpečí a jistot, tvrdí sociolog Gabal

Osobnost Plus: Proč je společnost rozdělená? Skončilo období bezpečí a jistot, tvrdí sociolog Gabal

29. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Proč je společnost rozdělená? Skončilo období bezpečí a jistot, tvrdí sociolog Gabal

Osobnost Plus: Proč je společnost rozdělená? Skončilo období bezpečí a jistot, tvrdí sociolog Gabal

29. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Svůj účel V4 dávno vyčerpala, míní Kolář. Je zárukou evropské budoucnosti, nesouhlasí Kobza

Pro a proti: Svůj účel V4 dávno vyčerpala, míní Kolář. Je zárukou evropské budoucnosti, nesouhlasí Kobza

29. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kryl sekal slovy jako šavlí, uměl tít do živého. Snažím se ho připomínat, přibližuje zpěvák Uličník

Host Lucie Výborné: Kryl sekal slovy jako šavlí, uměl tít do živého. Snažím se ho připomínat, přibližuje zpěvák Uličník

29. 2. 2024

34 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: I lékaři potřebují své vynálezce. „Inovace jsou moje vášeň,“ říká americký expert na endoskopii

Magazín Experiment: I lékaři potřebují své vynálezce. „Inovace jsou moje vášeň,“ říká americký expert na endoskopii

29. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Kulový blesk a konec bloudění. Pardubická nemocnice otevírá urgentní příjem

Máme hosty: Kulový blesk a konec bloudění. Pardubická nemocnice otevírá urgentní příjem

29. 2. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Nálada spotřebitelů roste. Optimismem nabíjí nízká inflace a levnější potraviny

Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Nálada spotřebitelů roste. Optimismem nabíjí nízká inflace a levnější potraviny

29. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Nálada spotřebitelů roste. Optimismem nabíjí nízká inflace a levnější potraviny

Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Nálada spotřebitelů roste. Optimismem nabíjí nízká inflace a levnější potraviny

29. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Módní poradkyně první dámy exkluzivně: Eva Pavlová si rok od inaugurace začala věřit a našla svůj styl, říká Lenka Bernardes da Silva

Módní poradkyně první dámy exkluzivně: Eva Pavlová si rok od inaugurace začala věřit a našla svůj styl, říká Lenka Bernardes da Silva

29. 2. 2024

37 min

Obrázek epizody Epizoda 5: Iniciativa Healthacross a přeshraniční zdravotnické centrum „Healthacross MED GMÜND”

Epizoda 5: Iniciativa Healthacross a přeshraniční zdravotnické centrum „Healthacross MED GMÜND”

29. 2. 2024

31 min