Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Sociální sítě vědomě

Sociální sítě vědomě

1. 3. 2024

18 sec

Obrázek epizody Blízká setkání: Koreanistka Nina Špitálníková je na syna sama. „Zjistila jsem, že na mě lidi koukají skrz prsty“

Blízká setkání: Koreanistka Nina Špitálníková je na syna sama. „Zjistila jsem, že na mě lidi koukají skrz prsty“

1. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Koreanistka Nina Špitálníková je na syna sama. „Zjistila jsem, že na mě lidi koukají skrz prsty“

Blízká setkání: Koreanistka Nina Špitálníková je na syna sama. „Zjistila jsem, že na mě lidi koukají skrz prsty“

1. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Koreanistka Nina Špitálníková je na syna sama. „Zjistila jsem, že na mě lidi koukají skrz prsty“

Koreanistka Nina Špitálníková je na syna sama. „Zjistila jsem, že na mě lidi koukají skrz prsty“

1. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Opravdu nespadla do fontány mládí, zdrbnul Vincent Daru Rolins. Zveřejnění fotek plastickým chirurgem neodsuzuje

Opravdu nespadla do fontány mládí, zdrbnul Vincent Daru Rolins. Zveřejnění fotek plastickým chirurgem neodsuzuje

1. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody Zakladatel Pražského kulinářského institutu, renomovaný autor gastronomických bestsellerů – Roman Vaněk

Zakladatel Pražského kulinářského institutu, renomovaný autor gastronomických bestsellerů – Roman Vaněk

1. 3. 2024

22 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?

1. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Meteoroložka Míková: Sněhu napadlo hodně, kvůli výkyvům teplot ale nevydržel. Počasí bude proměnlivé

Interview Plus: Meteoroložka Míková: Sněhu napadlo hodně, kvůli výkyvům teplot ale nevydržel. Počasí bude proměnlivé

1. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Novinářka Kellö: Fico chtěl zrušit speciální prokuraturu, ale je z toho velká a nebezpečná amnestie

Osobnost Plus: Novinářka Kellö: Fico chtěl zrušit speciální prokuraturu, ale je z toho velká a nebezpečná amnestie

1. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Novinářka Kellö: Fico chtěl zrušit speciální prokuraturu, ale je z toho velká a nebezpečná amnestie

Osobnost Plus: Novinářka Kellö: Fico chtěl zrušit speciální prokuraturu, ale je z toho velká a nebezpečná amnestie

1. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Kurátorka Andrea Steckerová: Nejtěžší otázka? Vybrat si jen jedno oblíbené dílo od Brandla

Kurátorka Andrea Steckerová: Nejtěžší otázka? Vybrat si jen jedno oblíbené dílo od Brandla

1. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Pro řízení vlaku byly potřeba i kolíčky od prádla, směje se strojvedoucí. Jak se profese proměnila?

Host Lucie Výborné: Pro řízení vlaku byly potřeba i kolíčky od prádla, směje se strojvedoucí. Jak se profese proměnila?

1. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Sekačky z Vysočiny sečou trávu na japonských rýžových polích i letišti Heathrow

Sekačky z Vysočiny sečou trávu na japonských rýžových polích i letišti Heathrow

1. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Kateřina Čupová: Kreslení komiksů je osamělé povolání. Animaci učím, abych byla v kontaktu s mladými

Vizitka: Kateřina Čupová: Kreslení komiksů je osamělé povolání. Animaci učím, abych byla v kontaktu s mladými

1. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Kateřina Čupová: Kreslení komiksů je osamělé povolání. Animaci učím, abych byla v kontaktu s mladými

Vizitka: Kateřina Čupová: Kreslení komiksů je osamělé povolání. Animaci učím, abych byla v kontaktu s mladými

1. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody Kateřina Čupová: Kreslení komiksů je osamělé povolání. Animaci učím, abych byla v kontaktu s mladými

Kateřina Čupová: Kreslení komiksů je osamělé povolání. Animaci učím, abych byla v kontaktu s mladými

1. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody No143 - DOHADZOVAČKA

No143 - DOHADZOVAČKA

1. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody 81. díl - Vaše příběhy XVII.

81. díl - Vaše příběhy XVII.

1. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Česká ekonomika se nejlépe ze zemí střední Evropy integrovala do společného trhu EU, tvrdí ekonomka

Speciál Radiožurnálu: Česká ekonomika se nejlépe ze zemí střední Evropy integrovala do společného trhu EU, tvrdí ekonomka

1. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Každý večer na pódiu myslím na smrt, říká David Prachař

Každý večer na pódiu myslím na smrt, říká David Prachař

1. 3. 2024

38 min

Obrázek epizody Pro a proti: (Ne)manželství pro všechny

Pro a proti: (Ne)manželství pro všechny

1. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Domů jsme chodily až nad ránem, vzpomíná na studentská léta s Hanou Zagorovou její životní přítelkyně

Domů jsme chodily až nad ránem, vzpomíná na studentská léta s Hanou Zagorovou její životní přítelkyně

1. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody 12 důvodů proč oběti narcismu nevyjadřují emoce

12 důvodů proč oběti narcismu nevyjadřují emoce

1. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Skoro jako doma v Beskydech. Netradiční závod Bača Cup se v Pensylvánii jezdí už skoro půl století

Zápisník zahraničních zpravodajů: Skoro jako doma v Beskydech. Netradiční závod Bača Cup se v Pensylvánii jezdí už skoro půl století

1. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Skoro jako doma v Beskydech. Netradiční závod Bača Cup se v Pensylvánii jezdí už skoro půl století

Skoro jako doma v Beskydech. Netradiční závod Bača Cup se v Pensylvánii jezdí už skoro půl století

1. 3. 2024

3 min