Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Přerušovaný půst. Co to vlastně je a jaké benefity by měl údajně mít?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Přerušovaný půst. Co to vlastně je a jaké benefity by měl údajně mít?

8. 3. 2024

12 min

Obrázek epizody Miloš Pokorný: S mikrofonem jsem se narodil a rád si ho vezmu i do krematoria

Miloš Pokorný: S mikrofonem jsem se narodil a rád si ho vezmu i do krematoria

8. 3. 2024

1 hod

Obrázek epizody Interview Plus: V Rusku je totalitní režim. Děti jeho přisluhovačů se za ně jednou budou stydět, říká šéf Memorialu

Interview Plus: V Rusku je totalitní režim. Děti jeho přisluhovačů se za ně jednou budou stydět, říká šéf Memorialu

8. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Intolerance laktózy? Nadýmání? Je to chemie všude kolem i v nás, říká chemička „Olinium“

Osobnost Plus: Intolerance laktózy? Nadýmání? Je to chemie všude kolem i v nás, říká chemička „Olinium“

8. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Intolerance laktózy? Nadýmání? Je to chemie všude kolem i v nás, říká chemička „Olinium“

Osobnost Plus: Intolerance laktózy? Nadýmání? Je to chemie všude kolem i v nás, říká chemička „Olinium“

8. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Po 9. dílu nám spílali. Skutečnost ale byla ještě tragičtější, říká spoluautor Četnických humoresek

Host Lucie Výborné: Po 9. dílu nám spílali. Skutečnost ale byla ještě tragičtější, říká spoluautor Četnických humoresek

8. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Po 9. dílu nám spílali. Skutečnost ale byla ještě tragičtější, říká spoluautor Četnických humoresek

Host Lucie Výborné: Po 9. dílu nám spílali. Skutečnost ale byla ještě tragičtější, říká spoluautor Četnických humoresek

8. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Slovo do bitky! /5/ - Reklamná pauza SV

Slovo do bitky! /5/ - Reklamná pauza SV

8. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herečka Lucie Žáčková: Měla jsem psa černého, teď mám bílého

Brambora s vejcem: Herečka Lucie Žáčková: Měla jsem psa černého, teď mám bílého

8. 3. 2024

17 min

Obrázek epizody Pro a proti: Pozastavením konzultací ochladnou vztahy, říká poslankyně. Je to běžný postup, oponuje europoslanec

Pro a proti: Pozastavením konzultací ochladnou vztahy, říká poslankyně. Je to běžný postup, oponuje europoslanec

8. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Pohádkáři z Bohdalova hrají divadlo už od základní školy. Dnes už s nimi vystupují i jejich děti

Pohádkáři z Bohdalova hrají divadlo už od základní školy. Dnes už s nimi vystupují i jejich děti

8. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Tereza Zichová: Zvířata, příběhy, Disney a les. Svět na obrazech je i můj svět

Vizitka: Tereza Zichová: Zvířata, příběhy, Disney a les. Svět na obrazech je i můj svět

8. 3. 2024

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Tereza Zichová: Zvířata, příběhy, Disney a les. Svět na obrazech je i můj svět

Vizitka: Tereza Zichová: Zvířata, příběhy, Disney a les. Svět na obrazech je i můj svět

8. 3. 2024

47 min

Obrázek epizody Tereza Zichová: Zvířata, příběhy, Disney a les. Svět na obrazech je i můj svět

Tereza Zichová: Zvířata, příběhy, Disney a les. Svět na obrazech je i můj svět

8. 3. 2024

47 min

Obrázek epizody Země, která je mým domovem

Země, která je mým domovem

8. 3. 2024

56 min

Obrázek epizody Limitující přesvědčení, která narcistům brání respektu ostatních

Limitující přesvědčení, která narcistům brání respektu ostatních

8. 3. 2024

17 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Muzeum v Charlestonu a pražské Národní muzeum spojuje stáří sbírek i největší vystavený exponát

Zápisník zahraničních zpravodajů: Muzeum v Charlestonu a pražské Národní muzeum spojuje stáří sbírek i největší vystavený exponát

8. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Muzeum v Charlestonu a pražské Národní muzeum spojuje stáří sbírek i největší vystavený exponát

Muzeum v Charlestonu a pražské Národní muzeum spojuje stáří sbírek i největší vystavený exponát

8. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Kubičko: Situace farmářů je vážná, ne zoufalá. Není dotovanější obor, než je zemědělství

Jak to vidí...: Komentátor Kubičko: Situace farmářů je vážná, ne zoufalá. Není dotovanější obor, než je zemědělství

8. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Kubičko: Situace farmářů je vážná, ne zoufalá. Není dotovanější obor, než je zemědělství

Jak to vidí...: Komentátor Kubičko: Situace farmářů je vážná, ne zoufalá. Není dotovanější obor, než je zemědělství

8. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody 45 - Pozdní příchod na test, chudák pošťák, kettlebell (7.3. 2024)

45 - Pozdní příchod na test, chudák pošťák, kettlebell (7.3. 2024)

8. 3. 2024

9 min

Obrázek epizody Chtěl bych najít neandertálce. Ale to se mi asi nepoštěstí, říká archeolog Petr Šída

Chtěl bych najít neandertálce. Ale to se mi asi nepoštěstí, říká archeolog Petr Šída

8. 3. 2024

1 hod 23 min

Obrázek epizody Moment 152: The Top 4 Most Successful Stories From Women in Business!

Moment 152: The Top 4 Most Successful Stories From Women in Business!

8. 3. 2024

15 min

Obrázek epizody Placebo

Placebo

8. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody Vladimír Just: Výmluvnost a křik mlčení

Vladimír Just: Výmluvnost a křik mlčení

8. 3. 2024

4 min