Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Interview Plus: Novinář Schuster: Německé armádě chybí vybavení i lidé

Český rozhlas - Rozhovory

Interview Plus: Novinář Schuster: Německé armádě chybí vybavení i lidé

1. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody The Phil Hartman Story

Stuff You Should Know

The Phil Hartman Story

1. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody 400 generací před námi si uchovávalo osivo. My to teď můžeme ztratit. S Klárou Hrdou ze Semínkovny o tom, proč semena patří zpět do rukou lidí a proč se naučit semenařit.

Dobro skladem

400 generací před námi si uchovávalo osivo. My to teď můžeme ztratit. S Klárou Hrdou ze Semínkovny o tom, proč semena patří zpět do rukou lidí a proč se naučit semenařit.

1. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Kavárna: Vodu z pramene Vltavy dopraví štafeta osobností na Pražský hrad. Happening potrvá 66 dní

Kavárna: Vodu z pramene Vltavy dopraví štafeta osobností na Pražský hrad. Happening potrvá 66 dní

1. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Spisovatel Shorf: Myšlenka Hamásu se může přelít dál

Osobnost Plus: Spisovatel Shorf: Myšlenka Hamásu se může přelít dál

1. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Princezna stokrát jinak. Na zámku v Opočně na Rychnovsku točili filmaři novou českou pohádku

Host ve studiu: Princezna stokrát jinak. Na zámku v Opočně na Rychnovsku točili filmaři novou českou pohádku

1. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #68

Pirátské podcasty

Olga Richterová osobně #68

1. 7. 2025

5 min

Obrázek epizody Díky kuchaři Svatoplukovi jsem prošel mnoho kuchyní, ale nenaučil jsem se nic, směje se Josef Dvořák

Alex a host

Díky kuchaři Svatoplukovi jsem prošel mnoho kuchyní, ale nenaučil jsem se nic, směje se Josef Dvořák

1. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kameny ve skalce mají směřovat špičkou dolů, upozorňuje zahradnice Zdena Vokurková

Hobby magazín: Kameny ve skalce mají směřovat špičkou dolů, upozorňuje zahradnice Zdena Vokurková

1. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Díky kuchaři Svatoplukovi jsem prošel mnoho kuchyní, ale nenaučil jsem se nic, směje se Josef Dvořák

Alex a host: Díky kuchaři Svatoplukovi jsem prošel mnoho kuchyní, ale nenaučil jsem se nic, směje se Josef Dvořák

1. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kameny ve skalce mají směřovat špičkou dolů, upozorňuje zahradnice Zdena Vokurková

Český rozhlas - Životní styl

Hobby magazín: Kameny ve skalce mají směřovat špičkou dolů, upozorňuje zahradnice Zdena Vokurková

1. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Bourání: První panelák byl postaven před 70 lety. Byl to recept na krizi bydlení, nebo „bedna“?

Bourání: První panelák byl postaven před 70 lety. Byl to recept na krizi bydlení, nebo „bedna“?

1. 7. 2025

40 min

Obrázek epizody Bourání: První panelák byl postaven před 70 lety. Byl to recept na krizi bydlení, nebo „bedna“?

Bourání: První panelák byl postaven před 70 lety. Byl to recept na krizi bydlení, nebo „bedna“?

1. 7. 2025

40 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 974

Savage Lovecast

Savage Lovecast Episode 974

1. 7. 2025

55 min

Obrázek epizody Rozhovor s Alenou Hron, šéfdirigentkou Jihočeské filharmonie

Pro kulturu

Rozhovor s Alenou Hron, šéfdirigentkou Jihočeské filharmonie

1. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Nová protierozní pravidla pro zemědělce. Trumpův balíček. Nejvyšší most v Číně

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Nová protierozní pravidla pro zemědělce. Trumpův balíček. Nejvyšší most v Číně

1. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Cestovní pojištění je základ, ale nestačí. Co si před odjezdem opravdu zkontrolovat

Co vás zajímá: Cestovní pojištění je základ, ale nestačí. Co si před odjezdem opravdu zkontrolovat

1. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Deka na koupališti není trezor. Rizika letní dovolené aneb Hlavní je nejít nenechavcům naproti

Radioporadna: Deka na koupališti není trezor. Rizika letní dovolené aneb Hlavní je nejít nenechavcům naproti

1. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Soudce: Dětský certifikát může působit někomu nespravedlnost

Pro a proti: Soudce: Dětský certifikát může působit někomu nespravedlnost

1. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody S2 Ep8: ČAS od ČASU: O streetworku s Kateřinou Sehnoutkovou

Čas od času

S2 Ep8: ČAS od ČASU: O streetworku s Kateřinou Sehnoutkovou

1. 7. 2025

42 min

Obrázek epizody Vlna: Top hudba půlky roku = soundtrack léta. Radio Wave volí Black Tar Jesus, Turnstile, Oklou či Bibione

Vlna: Top hudba půlky roku = soundtrack léta. Radio Wave volí Black Tar Jesus, Turnstile, Oklou či Bibione

1. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Vlna: Top hudba půlky roku = soundtrack léta. Radio Wave volí Black Tar Jesus, Turnstile, Oklou či Bibione

Vlna: Top hudba půlky roku = soundtrack léta. Radio Wave volí Black Tar Jesus, Turnstile, Oklou či Bibione

1. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody #17 Etika v psychoterapii - NEZKRÁCENÁ EPIZODA

Trojtečka

#17 Etika v psychoterapii - NEZKRÁCENÁ EPIZODA

1. 7. 2025

1 hod 41 min

Obrázek epizody #16 Odpuštění - odpustit můžeme jen sami sobě - NEZKRÁCENÁ EPIZODA

Trojtečka

#16 Odpuštění - odpustit můžeme jen sami sobě - NEZKRÁCENÁ EPIZODA

1. 7. 2025

1 hod 23 min

Obrázek epizody Na kafeecko Petra jungmanova 03

Na kafeečko

Na kafeecko Petra jungmanova 03

1. 7. 2025

49 min