Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody VIII. Epizoda - Jan Hvízdal, fotograf, cestovatel a polární průvodce

VIII. Epizoda - Jan Hvízdal, fotograf, cestovatel a polární průvodce

10. 3. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody MARV SHAMMA: Školství se musí změnit!? – Osobní Prostor Tomáše Arsova #23

MARV SHAMMA: Školství se musí změnit!? – Osobní Prostor Tomáše Arsova #23

10. 3. 2024

43 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Situace v České obci sokolské. Tibet po 60 letech od okupace. Český lev

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Situace v České obci sokolské. Tibet po 60 letech od okupace. Český lev

10. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Týden bez filtru 56: Jak křesťanské církve přispěly komunikaci o Istanbulské úmluvě

Týden bez filtru 56: Jak křesťanské církve přispěly komunikaci o Istanbulské úmluvě

10. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Andrea Kalivodová: Dostala jsem od života pár pohlavků, ale jsem predátor, ze všeho si beru to dobré

Až na dřeň: Andrea Kalivodová: Dostala jsem od života pár pohlavků, ale jsem predátor, ze všeho si beru to dobré

10. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Andrea Kalivodová: Dostala jsem od života pár pohlavků, ale jsem predátor, ze všeho si beru to dobré

Andrea Kalivodová: Dostala jsem od života pár pohlavků, ale jsem predátor, ze všeho si beru to dobré

10. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Casablanca: Pro Albánii jsem prostě zahořel. Jezdím tam třikrát až čtyřikrát ročně, říká Vladimír Přikryl

Casablanca: Pro Albánii jsem prostě zahořel. Jezdím tam třikrát až čtyřikrát ročně, říká Vladimír Přikryl

10. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Létání je nuda přerušovaná průšvihy. Není třeba řešit všechno jako v Top Gunu, říká bývalý pilot

Host Radiožurnálu: Létání je nuda přerušovaná průšvihy. Není třeba řešit všechno jako v Top Gunu, říká bývalý pilot

10. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Casablanca: Pro Albánii jsem prostě zahořel. Jezdím tam třikrát až čtyřikrát ročně, říká Vladimír Přikryl

Casablanca: Pro Albánii jsem prostě zahořel. Jezdím tam třikrát až čtyřikrát ročně, říká Vladimír Přikryl

10. 3. 2024

41 min

10. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody Pro Albánii jsem prostě zahořel. Jezdím tam třikrát až čtyřikrát ročně, říká Vladimír Přikryl

Pro Albánii jsem prostě zahořel. Jezdím tam třikrát až čtyřikrát ročně, říká Vladimír Přikryl

10. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody Létání je nuda přerušovaná průšvihy. Není třeba řešit všechno jako v Top Gunu, říká bývalý pilot

Létání je nuda přerušovaná průšvihy. Není třeba řešit všechno jako v Top Gunu, říká bývalý pilot

10. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: vojna v Gaze

Kóšer podcast: vojna v Gaze

10. 3. 2024

42 min

Obrázek epizody Březnové vyznání

Březnové vyznání

10. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Obyvatelé domu v Gdyni berou válečnou hrozbu vážně. Zrekonstruovali si předválečný kryt

Zápisník zahraničních zpravodajů: Obyvatelé domu v Gdyni berou válečnou hrozbu vážně. Zrekonstruovali si předválečný kryt

10. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Obyvatelé domu v Gdyni berou válečnou hrozbu vážně. Zrekonstruovali si předválečný kryt

Obyvatelé domu v Gdyni berou válečnou hrozbu vážně. Zrekonstruovali si předválečný kryt

10. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Dnes už si nedovolím říct to, co jsem mohl v 90. letech

Zálety Aleny Zárybnické: Dnes už si nedovolím říct to, co jsem mohl v 90. letech

10. 3. 2024

28 min

Obrázek epizody Marie Tomsová děkuje posluchači pardubického rozhlasu

Marie Tomsová děkuje posluchači pardubického rozhlasu

10. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody #38 Indické svatby - Naše svatba - 2. část

#38 Indické svatby - Naše svatba - 2. část

10. 3. 2024

18 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Gabriela Drastichová z Nadačního fondu Českého rozhlasu. Co nejvíc pálí lidi se zrakovým postižením?

Jak to vidí...: Gabriela Drastichová z Nadačního fondu Českého rozhlasu. Co nejvíc pálí lidi se zrakovým postižením?

10. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Gabriela Drastichová z Nadačního fondu Českého rozhlasu. Co nejvíc pálí lidi se zrakovým postižením?

Jak to vidí...: Gabriela Drastichová z Nadačního fondu Českého rozhlasu. Co nejvíc pálí lidi se zrakovým postižením?

10. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o tragických událostech, které se odehrály před 80 lety v Osvětimi

Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o tragických událostech, které se odehrály před 80 lety v Osvětimi

10. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody 6. - Se Štěpánem o tom, jak poznáme, že je to láska

6. - Se Štěpánem o tom, jak poznáme, že je to láska

10. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody How to outsmart bias at work | Fixable

How to outsmart bias at work | Fixable

10. 3. 2024

37 min

Obrázek epizody Duchovní Evropa. Don Juan strašný i zbožný, aneb Z Vídně zpátky do Sevilly

Duchovní Evropa. Don Juan strašný i zbožný, aneb Z Vídně zpátky do Sevilly

10. 3. 2024

26 min