Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Odpolední interview: Jaký byl, je a bude ostravský hlavák?

Odpolední interview: Jaký byl, je a bude ostravský hlavák?

17. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody DOMČEK PRI PLÁŽI NA STRAČÍCH NÔŽKACH

DOMČEK PRI PLÁŽI NA STRAČÍCH NÔŽKACH

17. 3. 2024

35 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Vydejte se s námi na plochou dráhu Markéta. Pozor, nebrzdíme!

Totál talkshow: Vydejte se s námi na plochou dráhu Markéta. Pozor, nebrzdíme!

17. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Týden bez filtru 57: Biskup má smiřovat, věřící zase převzít zodpovědnost

Týden bez filtru 57: Biskup má smiřovat, věřící zase převzít zodpovědnost

17. 3. 2024

22 min

Obrázek epizody Četba z deníků - Konflikt mezi vnitřním dítětem a životem v dospělosti

Četba z deníků - Konflikt mezi vnitřním dítětem a životem v dospělosti

17. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Zlata Adamovská: Zdědila jsem chuť k jídlu a smysl pro humor. Zbytek jsem si musela obstarat sama

Až na dřeň: Zlata Adamovská: Zdědila jsem chuť k jídlu a smysl pro humor. Zbytek jsem si musela obstarat sama

17. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Zlata Adamovská: Zdědila jsem chuť k jídlu a smysl pro humor. Zbytek jsem si musela obstarat sama

Zlata Adamovská: Zdědila jsem chuť k jídlu a smysl pro humor. Zbytek jsem si musela obstarat sama

17. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Četba z deníků - Důsledky psychického týrání u dítěte

Četba z deníků - Důsledky psychického týrání u dítěte

17. 3. 2024

8 min

Obrázek epizody Četba z deníků - Cesta k postupnému zhroucení

Četba z deníků - Cesta k postupnému zhroucení

17. 3. 2024

7 min

Obrázek epizody Simone de Beauvoir & AI Ethics: An Existentialist Perspective

Simone de Beauvoir & AI Ethics: An Existentialist Perspective

17. 3. 2024

14 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Kočka není nízkoúdržbový pes. Vyžaduje pozornost, říká veterinářka

Host Radiožurnálu: Kočka není nízkoúdržbový pes. Vyžaduje pozornost, říká veterinářka

17. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Kočka není nízkoúdržbový pes. Vyžaduje pozornost, říká veterinářka

Kočka není nízkoúdržbový pes. Vyžaduje pozornost, říká veterinářka

17. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Česko je evropská hračkářská velmoc. Pařížská výstava chce otevřít cestu i na francouzský trh

Zápisník zahraničních zpravodajů: Česko je evropská hračkářská velmoc. Pařížská výstava chce otevřít cestu i na francouzský trh

17. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Česko je evropská hračkářská velmoc. Pařížská výstava chce otevřít cestu i na francouzský trh

Česko je evropská hračkářská velmoc. Pařížská výstava chce otevřít cestu i na francouzský trh

17. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Kde se vzala prča? A odkud jsou šprťouchlata?

Marie Tomsová: Kde se vzala prča? A odkud jsou šprťouchlata?

17. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Co je to homesharing? Vysvětlují pracovnice Centra pro komunitní práci

Jak to vidí...: Co je to homesharing? Vysvětlují pracovnice Centra pro komunitní práci

17. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Co je to homesharing? Vysvětlují pracovnice Centra pro komunitní práci

Jak to vidí...: Co je to homesharing? Vysvětlují pracovnice Centra pro komunitní práci

17. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody Dobrá rada nad zlato

Dobrá rada nad zlato

17. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Nebýt Černobylu, kdo ví, kde bych skončila, přemýšlí Dana Drábová

Zálety Aleny Zárybnické: Nebýt Černobylu, kdo ví, kde bych skončila, přemýšlí Dana Drábová

17. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Nebýt Černobylu, kdo ví, kde bych skončila, přemýšlí Dana Drábová

Zálety Aleny Zárybnické: Nebýt Černobylu, kdo ví, kde bych skončila, přemýšlí Dana Drábová

17. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Nebýt Černobylu, kdo ví, kde bych skončila, přemýšlí Dana Drábová

Nebýt Černobylu, kdo ví, kde bych skončila, přemýšlí Dana Drábová

17. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Jozef Kroner podle Břetislava Rychlíka

Úžasné životy: Jozef Kroner podle Břetislava Rychlíka

17. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Vltavín: Rybníkáři, kteří v roce 1569 vztáhli ruku na rožmberského úředníka, skončili na popravišti

Vltavín: Rybníkáři, kteří v roce 1569 vztáhli ruku na rožmberského úředníka, skončili na popravišti

17. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o tzv. bílé vlajce papeže Františka

Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o tzv. bílé vlajce papeže Františka

17. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Jan Sarkander, Jiří Třanovský a českopolské pomezí

Jan Sarkander, Jiří Třanovský a českopolské pomezí

17. 3. 2024

27 min