Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody BONUS: Filosofka Anna Hogenová o prapůvodu olympijských her

BONUS: Filosofka Anna Hogenová o prapůvodu olympijských her

24. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody VENIS DAO: O VZTAZÍCH, EMOCÍCH A LOVEISLANDU - Osobní prostor Tomáše Arsova #25

VENIS DAO: O VZTAZÍCH, EMOCÍCH A LOVEISLANDU - Osobní prostor Tomáše Arsova #25

24. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody Herci jsou křehké, někdy až rozsekané, duše, snažím se je podpořit a dostat z nich to nejlepší, říká dabingová režisérka Veronika Veselá

Herci jsou křehké, někdy až rozsekané, duše, snažím se je podpořit a dostat z nich to nejlepší, říká dabingová režisérka Veronika Veselá

24. 3. 2024

54 min

Obrázek epizody Seznamte se s fotografem – Lukáš Ston

Seznamte se s fotografem – Lukáš Ston

24. 3. 2024

28 min

Obrázek epizody Byl terčem šikany, teď proti ní bojuje pohádkou KiDÓ. Matěj Dereck Hard fotí věci, které chce změnit

Byl terčem šikany, teď proti ní bojuje pohádkou KiDÓ. Matěj Dereck Hard fotí věci, které chce změnit

24. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Casablanca: U pyramid mi to došlo. Cesta je cíl. Jan Novotný dojel na kole z Prahy do Egypta a Tibetu

Casablanca: U pyramid mi to došlo. Cesta je cíl. Jan Novotný dojel na kole z Prahy do Egypta a Tibetu

24. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody Casablanca: U pyramid mi to došlo. Cesta je cíl. Jan Novotný dojel na kole z Prahy do Egypta a Tibetu

Casablanca: U pyramid mi to došlo. Cesta je cíl. Jan Novotný dojel na kole z Prahy do Egypta a Tibetu

24. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody Debata bez filtru: Budoucnost církve

Debata bez filtru: Budoucnost církve

24. 3. 2024

18 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Byl terčem šikany, teď proti ní bojuje pohádkou KiDÓ. Matěj Dereck Hard fotí věci, které chce změnit

Až na dřeň: Byl terčem šikany, teď proti ní bojuje pohádkou KiDÓ. Matěj Dereck Hard fotí věci, které chce změnit

24. 3. 2024

26 min

24. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody U pyramid mi to došlo. Cesta je cíl. Jan Novotný dojel na kole z Prahy do Egypta a Tibetu

U pyramid mi to došlo. Cesta je cíl. Jan Novotný dojel na kole z Prahy do Egypta a Tibetu

24. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: odvaha (ako byť lepší človek VI.)

Kóšer podcast: odvaha (ako byť lepší človek VI.)

24. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Historička: Vždycky mě mrzelo, že věda zůstává za dveřmi. Díky stolpersteinům se dostává k lidem

Historička: Vždycky mě mrzelo, že věda zůstává za dveřmi. Díky stolpersteinům se dostává k lidem

24. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Historička: Vždycky mě mrzelo, že věda zůstává za dveřmi. Díky stolpersteinům se dostává k lidem

Host Radiožurnálu: Historička: Vždycky mě mrzelo, že věda zůstává za dveřmi. Díky stolpersteinům se dostává k lidem

24. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Informační fejeton

Informační fejeton

24. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Obyvatelé skotské vesničky si před dvaceti lety koupili přívoz. Dnes je srdcem jejich komunity

Zápisník zahraničních zpravodajů: Obyvatelé skotské vesničky si před dvaceti lety koupili přívoz. Dnes je srdcem jejich komunity

24. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Obyvatelé skotské vesničky si před dvaceti lety koupili přívoz. Dnes je srdcem jejich komunity

Obyvatelé skotské vesničky si před dvaceti lety koupili přívoz. Dnes je srdcem jejich komunity

24. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Kardiolog Neužil: Mozek si může odpočinout, srdce moc ne

Zálety Aleny Zárybnické: Kardiolog Neužil: Mozek si může odpočinout, srdce moc ne

24. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Jaroslava Moserová podle Ludomíra Brože

Úžasné životy: Jaroslava Moserová podle Ludomíra Brože

24. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Vltavín: Umělecký úspěch, ale také ztráta manželky, syna a finanční problémy. To byl život Oskara Nedbala

Vltavín: Umělecký úspěch, ale také ztráta manželky, syna a finanční problémy. To byl život Oskara Nedbala

24. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Lepší pan Tau než federální agent

Marie Tomsová: Lepší pan Tau než federální agent

24. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Co musí splňovat senior, který chce chodit číst pohádky do mateřských škol?

Jak to vidí...: Co musí splňovat senior, který chce chodit číst pohádky do mateřských škol?

24. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Co musí splňovat senior, který chce chodit číst pohádky do mateřských škol?

Jak to vidí...: Co musí splňovat senior, který chce chodit číst pohádky do mateřských škol?

24. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Jaroslava Moserová podle Ludomíra Brože

Jaroslava Moserová podle Ludomíra Brože

24. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody 1. O násilí – 1.část (host Petr Fischer)

1. O násilí – 1.část (host Petr Fischer)

24. 3. 2024

35 min