Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Sex & Politics #28: Micro Version

Sex & Politics #28: Micro Version

28. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody TO NEJLEPŠÍ ze stovek seberozvojových knih. Tomáš Baránek a jeho LIFEHACKY

TO NEJLEPŠÍ ze stovek seberozvojových knih. Tomáš Baránek a jeho LIFEHACKY

28. 3. 2024

1 hod 56 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Mazák ze STEM: Chci mír a jsem proti válce, znamená pro každého něco jiného

Osobnost Plus: Mazák ze STEM: Chci mír a jsem proti válce, znamená pro každého něco jiného

28. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Mazák ze STEM: Chci mír a jsem proti válce, znamená pro každého něco jiného

Osobnost Plus: Mazák ze STEM: Chci mír a jsem proti válce, znamená pro každého něco jiného

28. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Sociolog Daniel Prokop: Roztříštěnost vzdělávacího systému stojí miliardy. Ty peníze by měly téct jinam

Sociolog Daniel Prokop: Roztříštěnost vzdělávacího systému stojí miliardy. Ty peníze by měly téct jinam

28. 3. 2024

56 min

Obrázek epizody Veronika Souralová nejen o proměnách ve fotografii.

Veronika Souralová nejen o proměnách ve fotografii.

28. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Big Questions s grafickou designérkou Janou Vahalíkovou nejen o vůni knihy

Big Questions s grafickou designérkou Janou Vahalíkovou nejen o vůni knihy

28. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zoopark Stěžery nabízí i netradiční zvířata. Některá si dokonce můžete pohladit

Hobby magazín: Zoopark Stěžery nabízí i netradiční zvířata. Některá si dokonce můžete pohladit

28. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Po bizarní zkušenosti po smrti dítěte jsem se rozhodla pohřebnictví změnit, popisuje antropoložka

Host Lucie Výborné: Po bizarní zkušenosti po smrti dítěte jsem se rozhodla pohřebnictví změnit, popisuje antropoložka

28. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Po bizarní zkušenosti po smrti dítěte jsem se rozhodla pohřebnictví změnit, popisuje antropoložka

Host Lucie Výborné: Po bizarní zkušenosti po smrti dítěte jsem se rozhodla pohřebnictví změnit, popisuje antropoložka

28. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody Od Pradědu na Hanou: Zlatý Potok klame jménem. Zlato ve zdejším potoce totiž bohužel není

Od Pradědu na Hanou: Zlatý Potok klame jménem. Zlato ve zdejším potoce totiž bohužel není

28. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Odklad by mohly doporučovat učitelky ve školce, navrhuje sociální pedagožka

Pro a proti: Odklad by mohly doporučovat učitelky ve školce, navrhuje sociální pedagožka

28. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Ondřej Lukeš vs. neudržitelnost při natáčení // RANT Prostoru #30

Ondřej Lukeš vs. neudržitelnost při natáčení // RANT Prostoru #30

28. 3. 2024

13 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Nové repre dresy jsou bída. Raději bych pro Euro udělal retro verzi z roku 2004, přiznává Folprecht

První dotek Zdeňka Folprechta: Nové repre dresy jsou bída. Raději bych pro Euro udělal retro verzi z roku 2004, přiznává Folprecht

28. 3. 2024

48 min

Obrázek epizody Kraslici je možné i odrátovat. Potřebujete vejce, drát a kupu trpělivosti

Kraslici je možné i odrátovat. Potřebujete vejce, drát a kupu trpělivosti

28. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody 11. Tereza Allia

11. Tereza Allia

28. 3. 2024

36 min

Obrázek epizody Studio Alarm: Hrozbou není Babiš, ale politika vlády, která posiluje jeho moc a bohatství

Studio Alarm: Hrozbou není Babiš, ale politika vlády, která posiluje jeho moc a bohatství

28. 3. 2024

48 min

Obrázek epizody The Pulitzer Prize: A major award!

The Pulitzer Prize: A major award!

28. 3. 2024

48 min

Obrázek epizody #25 Eliška Slámová

#25 Eliška Slámová

28. 3. 2024

43 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Každý se cítí být ostrůvkem naděje v oceánu šílenství, říká analytička. Jak nás rozděluje Evropa?

Jak to vidí...: Každý se cítí být ostrůvkem naděje v oceánu šílenství, říká analytička. Jak nás rozděluje Evropa?

28. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Každý se cítí být ostrůvkem naděje v oceánu šílenství, říká analytička. Jak nás rozděluje Evropa?

Jak to vidí...: Každý se cítí být ostrůvkem naděje v oceánu šílenství, říká analytička. Jak nás rozděluje Evropa?

28. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Kulturní válka generací o pomlázku. Co komu vadí a na čem se dá kupodivu dohodnout

Kulturní válka generací o pomlázku. Co komu vadí a na čem se dá kupodivu dohodnout

28. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Epizoda 9: Studovat péči: Představení zdravotnické obory na Vysoké škole polytechnické Jihlava

Epizoda 9: Studovat péči: Představení zdravotnické obory na Vysoké škole polytechnické Jihlava

28. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody #09 - Tomáš Mládek: o tour managementu, životě v hudebním světě, Straight Edge, tetování, černění i laserování

#09 - Tomáš Mládek: o tour managementu, životě v hudebním světě, Straight Edge, tetování, černění i laserování

28. 3. 2024

46 min

Obrázek epizody #28 – Vytiskneme si v budoucnu kromě kostí a chrupavek třeba i orgány na míru?

#28 – Vytiskneme si v budoucnu kromě kostí a chrupavek třeba i orgány na míru?

28. 3. 2024

32 min