Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody How To Control Your Emotions & Become Mentally Strong - Dr K HealthyGamer - #768

How To Control Your Emotions & Become Mentally Strong - Dr K HealthyGamer - #768

8. 4. 2024

2 hod 10 min

Obrázek epizody Jávdský deník - den 21.

Jávdský deník - den 21.

8. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody S1E6: Základní filozofické otázky a úvahy.

S1E6: Základní filozofické otázky a úvahy.

8. 4. 2024

17 min

Obrázek epizody Lenka Hrabalová: Invaze do Iráku byla pro Kurdy výhodná. Saddám Husajn je chtěl vyhladit. | SVĚTOVÍ

Lenka Hrabalová: Invaze do Iráku byla pro Kurdy výhodná. Saddám Husajn je chtěl vyhladit. | SVĚTOVÍ

8. 4. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody ? Hynek Fajmon: Co je TEA PARTY? A kde je v ČR pravice? - #fackazprava s Liborem Vondráčkem

? Hynek Fajmon: Co je TEA PARTY? A kde je v ČR pravice? - #fackazprava s Liborem Vondráčkem

8. 4. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: „Zlé vyhlídky“ pro Slovensko

Vinohradská 12: „Zlé vyhlídky“ pro Slovensko

8. 4. 2024

22 min

Obrázek epizody Policie nás ZADRŽELA na demonstraci ZA potraty

Policie nás ZADRŽELA na demonstraci ZA potraty

8. 4. 2024

16 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Hodáč: Green Deal konkurenceschopnost EU nezabil. Ale ani nepomáhá

Bruselské chlebíčky: Hodáč: Green Deal konkurenceschopnost EU nezabil. Ale ani nepomáhá

8. 4. 2024

37 min

Obrázek epizody Pochlap se: Měl jsem pocit, že mám na všechno mít názor. Teď od toho upouštím, říká herec Jan Cina

Pochlap se: Měl jsem pocit, že mám na všechno mít názor. Teď od toho upouštím, říká herec Jan Cina

7. 4. 2024

57 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Létáme prvky, které nikdo jiný nedělá, říká pilot české akrobatické skupiny

Klub Rádia Junior: Létáme prvky, které nikdo jiný nedělá, říká pilot české akrobatické skupiny

7. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Chronické kožní onemocnění Hidradenitida. Pomůže biologická léčba

Moci bez nemoci: Chronické kožní onemocnění Hidradenitida. Pomůže biologická léčba

7. 4. 2024

38 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Kněz Heryán utekl z komunistické země, chtěl do Afriky na misie. Stal se ale pastorem undergroundu

Příběhy 20. století: Kněz Heryán utekl z komunistické země, chtěl do Afriky na misie. Stal se ale pastorem undergroundu

7. 4. 2024

47 min

Obrázek epizody 37: Tereza Maxová - na vrcholu kariéry coby jedna z nejžádanějších modelek světa se rozhodla pomáhat dětem. Její nadace získala už půl miliardy.

37: Tereza Maxová - na vrcholu kariéry coby jedna z nejžádanějších modelek světa se rozhodla pomáhat dětem. Její nadace získala už půl miliardy.

7. 4. 2024

1 hod 30 min

Obrázek epizody Kavárna: Zvířata a příroda v kuriózním a šíleném pojetí. Slavonická galerie Masna ukazuje díla Václava Girsy

Kavárna: Zvířata a příroda v kuriózním a šíleném pojetí. Slavonická galerie Masna ukazuje díla Václava Girsy

7. 4. 2024

20 min

Obrázek epizody Ep.10: Kraše, branče a lidi

Ep.10: Kraše, branče a lidi

7. 4. 2024

56 min

Obrázek epizody #05 Fotky jako příběh

#05 Fotky jako příběh

7. 4. 2024

57 min

Obrázek epizody S4 Ep13: Bára ve vaně a Michal jako nezvaný host

S4 Ep13: Bára ve vaně a Michal jako nezvaný host

7. 4. 2024

42 min

Obrázek epizody Chtěla by naučit zpívat celou Českou republiku. Vokální koučka Johana Teryngerová se nebojí výzev!

Chtěla by naučit zpívat celou Českou republiku. Vokální koučka Johana Teryngerová se nebojí výzev!

7. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody HANA KYNYCHOVÁ: CO BYCH DĚLALA BEZ CIVČENÍ? - Osobní prostor Tomáše Arsova #26

HANA KYNYCHOVÁ: CO BYCH DĚLALA BEZ CIVČENÍ? - Osobní prostor Tomáše Arsova #26

7. 4. 2024

47 min

Obrázek epizody Popis nás žiaden nenapadol... #72 SHORT

Popis nás žiaden nenapadol... #72 SHORT

7. 4. 2024

12 min

Obrázek epizody Plýtvání. Paběrkování

Plýtvání. Paběrkování

7. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: umiernenosť (ako byť lepší človek VIII.)

Kóšer podcast: umiernenosť (ako byť lepší človek VIII.)

7. 4. 2024

22 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Smrt tatínka byla jako atomovka. Můj život to hodně poznamenalo, ohlíží se herečka Vendula Křížová

Až na dřeň: Smrt tatínka byla jako atomovka. Můj život to hodně poznamenalo, ohlíží se herečka Vendula Křížová

7. 4. 2024

21 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Smrt tatínka byla jako atomovka. Můj život to hodně poznamenalo, ohlíží se herečka Vendula Křížová

Až na dřeň: Smrt tatínka byla jako atomovka. Můj život to hodně poznamenalo, ohlíží se herečka Vendula Křížová

7. 4. 2024

21 min