Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bez pomoci prohrajeme, oznámil Zelenskyj

Bez pomoci prohrajeme, oznámil Zelenskyj

10. 4. 2024

48 min

Obrázek epizody Houpačky: Dětská skupinová terapie vypadá jinak než ve filmech. Nesedíme v kroužku jako anonymní alkoholici

Houpačky: Dětská skupinová terapie vypadá jinak než ve filmech. Nesedíme v kroužku jako anonymní alkoholici

10. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Houpačky: Dětská skupinová terapie vypadá jinak než ve filmech. Nesedíme v kroužku jako anonymní alkoholici

Houpačky: Dětská skupinová terapie vypadá jinak než ve filmech. Nesedíme v kroužku jako anonymní alkoholici

10. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Host ve středu: Hygienici na Vysočině stále evidují poměrně velký počet lidí s respiračními chorobami

Host ve středu: Hygienici na Vysočině stále evidují poměrně velký počet lidí s respiračními chorobami

10. 4. 2024

17 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Radost mi dělají chystané společné projekty se safari parkem, říká starosta Dvora Králové nad Labem

Host ve studiu: Radost mi dělají chystané společné projekty se safari parkem, říká starosta Dvora Králové nad Labem

10. 4. 2024

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Co má zpěvák David Uličník společného s Karlem Krylem? „Říkal jsem lidem pravdu“

Blízká setkání: Co má zpěvák David Uličník společného s Karlem Krylem? „Říkal jsem lidem pravdu“

10. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Co má zpěvák David Uličník společného s Karlem Krylem? „Říkal jsem lidem pravdu“

Blízká setkání: Co má zpěvák David Uličník společného s Karlem Krylem? „Říkal jsem lidem pravdu“

10. 4. 2024

30 min

10. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody Co má zpěvák David Uličník společného s Karlem Krylem? „Říkal jsem lidem pravdu“

Co má zpěvák David Uličník společného s Karlem Krylem? „Říkal jsem lidem pravdu“

10. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Kateřina Macháčková: Mluvit pravdu je nejjednodušší

Na pohovce Jožky Kubáníka: Kateřina Macháčková: Mluvit pravdu je nejjednodušší

10. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody V osmdesáti letech si užívá život a vede workshopy o smrti - Alan Lowen

V osmdesáti letech si užívá život a vede workshopy o smrti - Alan Lowen

10. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Po čuni! Kam míří kraj a co čeká pohornickou krajinu?

Po čuni! Kam míří kraj a co čeká pohornickou krajinu?

10. 4. 2024

21 min

Obrázek epizody Radioporadna: Každá kočka je osobnost a originál, jen tak ji neobelstíte. Zkušené chovatelky v rozhlasové poradně

Radioporadna: Každá kočka je osobnost a originál, jen tak ji neobelstíte. Zkušené chovatelky v rozhlasové poradně

10. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Redneck #112: Donald Trump se bojí interrupcí. A má taky proč

Redneck #112: Donald Trump se bojí interrupcí. A má taky proč

10. 4. 2024

18 min

Obrázek epizody Mozaika: Jeden z mých nejvýznamnějších imperativů je nikoho nesoudit, říká spisovatelka Karin Lednická

Mozaika: Jeden z mých nejvýznamnějších imperativů je nikoho nesoudit, říká spisovatelka Karin Lednická

10. 4. 2024

12 min

Obrázek epizody Kolaps #128: Khalilova Bartůškova - Průměrná rodina v Gaze se za poslední půlrok stěhovala šestkrát

Kolaps #128: Khalilova Bartůškova - Průměrná rodina v Gaze se za poslední půlrok stěhovala šestkrát

10. 4. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Novinář Fendrych: Cyril Svoboda by měl od lidovců rychle odejít a dát se třeba ke Konečné

Osobnost Plus: Novinář Fendrych: Cyril Svoboda by měl od lidovců rychle odejít a dát se třeba ke Konečné

10. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Edukace a terapie. Kateřina Mikanová

Edukace a terapie. Kateřina Mikanová

10. 4. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody Zátiší 20/3/2024: Kamila Fialová a Milan Mařík

Zátiší 20/3/2024: Kamila Fialová a Milan Mařík

10. 4. 2024

50 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Neléčená angína může mít vážné zdravotní následky

Doktorská rada: Neléčená angína může mít vážné zdravotní následky

10. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Ešus 1/4/2024: Marcela a Bali

Ešus 1/4/2024: Marcela a Bali

10. 4. 2024

1 hod

Obrázek epizody Ešus 25/3/2024: Jedlíci na cestách a Japonsko

Ešus 25/3/2024: Jedlíci na cestách a Japonsko

10. 4. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Ešus 18/3/2024: Lubomír a cesta pěšky jihem Itálie

Ešus 18/3/2024: Lubomír a cesta pěšky jihem Itálie

10. 4. 2024

58 min

Obrázek epizody Ešus 11/3/2024: Jan Rendl a Venezuela pěšky

Ešus 11/3/2024: Jan Rendl a Venezuela pěšky

10. 4. 2024

1 hod

Obrázek epizody Chtěla bych udělat komedii, která bude za padesát let kultovní, říká producentka Eva Pavlíčková

Chtěla bych udělat komedii, která bude za padesát let kultovní, říká producentka Eva Pavlíčková

10. 4. 2024

44 min