Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Studovna: Umět být sám a nebát se mluvit. Co všechno může studentům přinést Erasmus?

Studovna: Umět být sám a nebát se mluvit. Co všechno může studentům přinést Erasmus?

18. 4. 2024

41 min

Obrázek epizody Bedřich aka Fricek: Čím vás oslní dokuromán o Bedřichu Smetanovi

Bedřich aka Fricek: Čím vás oslní dokuromán o Bedřichu Smetanovi

18. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody #77 Mýtus, že tvrdá práce vede k většímu blahobytu, je vyčerpaný. Práce v pozdním kapitalismu

#77 Mýtus, že tvrdá práce vede k většímu blahobytu, je vyčerpaný. Práce v pozdním kapitalismu

18. 4. 2024

53 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Závěrečný díl knižní trilogie Šikmý kostel Karin Lednické přinese pointu, slibuje knihkupkyně

Dobré dopoledne: Závěrečný díl knižní trilogie Šikmý kostel Karin Lednické přinese pointu, slibuje knihkupkyně

18. 4. 2024

15 min

Obrázek epizody Andělská violoncellistka Terezie Kovalová. O lidech a mečích

Andělská violoncellistka Terezie Kovalová. O lidech a mečích

18. 4. 2024

53 min

Obrázek epizody Fotograf JAN ŠIBÍK - Za foťákem

Fotograf JAN ŠIBÍK - Za foťákem

18. 4. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody O čem se mluví: K motivaci dětí musíme vést i jejich rodiče, upozorňuje krajská radní pro školství

O čem se mluví: K motivaci dětí musíme vést i jejich rodiče, upozorňuje krajská radní pro školství

18. 4. 2024

18 min

Obrázek epizody How to be an active citizen and spark change | Gabriel Marmentini

How to be an active citizen and spark change | Gabriel Marmentini

18. 4. 2024

10 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Michálek: Nevedeme si špatně, ale do ekonomiky by se měl vrátit optimismus. Je třeba ji rozhýbat

Dvacet minut Radiožurnálu: Michálek: Nevedeme si špatně, ale do ekonomiky by se měl vrátit optimismus. Je třeba ji rozhýbat

18. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Mám rád nedopovězené příběhy. Fotka má nechat lidem prostor pro imaginaci, říká fotograf Birgus

Mozaika: Mám rád nedopovězené příběhy. Fotka má nechat lidem prostor pro imaginaci, říká fotograf Birgus

18. 4. 2024

12 min

Obrázek epizody Stabilní klima bylo podmínkou pro rozvoj civilizace. Změny budou dramatické

Stabilní klima bylo podmínkou pro rozvoj civilizace. Změny budou dramatické

18. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody METROBUS EXPRES #8: Van Hool zkrachoval

METROBUS EXPRES #8: Van Hool zkrachoval

18. 4. 2024

7 min

Obrázek epizody Lucie Fuková: Od mala jsem rebelovala vůči tomu, jak by se měla typická romská žena chovat

Lucie Fuková: Od mala jsem rebelovala vůči tomu, jak by se měla typická romská žena chovat

18. 4. 2024

32 min

Obrázek epizody K motivaci dětí musíme vést i jejich rodiče, upozorňuje krajská radní pro školství

K motivaci dětí musíme vést i jejich rodiče, upozorňuje krajská radní pro školství

18. 4. 2024

18 min

Obrázek epizody #04 GaTe (ft. Honzík)

#04 GaTe (ft. Honzík)

18. 4. 2024

58 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Sbírání známek je často považováno za osamělou činnost, ale na setkáních bývá rušno

Odpolední interview: Sbírání známek je často považováno za osamělou činnost, ale na setkáních bývá rušno

18. 4. 2024

9 min

Obrázek epizody Petr Holub: ANO proti církvi. Pomůže tím kuchařkám

Petr Holub: ANO proti církvi. Pomůže tím kuchařkám

18. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 18.04.2024.

České slovo (Češka reč) - 18.04.2024.

18. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody Alex a host: K písním na novém CD mě inspirovala zvířata z pražské zoo, říká kapelník skupiny Laura a její tygři

Alex a host: K písním na novém CD mě inspirovala zvířata z pražské zoo, říká kapelník skupiny Laura a její tygři

18. 4. 2024

38 min

Obrázek epizody Leonidas a bitva u Thermopyl - skutečný příběh krále Sparty | Svět Historie

Leonidas a bitva u Thermopyl - skutečný příběh krále Sparty | Svět Historie

18. 4. 2024

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Muzikant Igor Orozovič vydává první autorské album. „Jsem kramář a chci si všechno schovat“

Blízká setkání: Muzikant Igor Orozovič vydává první autorské album. „Jsem kramář a chci si všechno schovat“

18. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Muzikant Igor Orozovič vydává první autorské album. „Jsem kramář a chci si všechno schovat“

Blízká setkání: Muzikant Igor Orozovič vydává první autorské album. „Jsem kramář a chci si všechno schovat“

18. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Muzikant Igor Orozovič vydává první autorské album. „Jsem kramář a chci si všechno schovat“

Muzikant Igor Orozovič vydává první autorské album. „Jsem kramář a chci si všechno schovat“

18. 4. 2024

32 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Od čtyř let jezdí Jakub Novotný autokros, v devatenácti je mistr Evropy: Obhajovat bude ještě těžší

Host ve studiu: Od čtyř let jezdí Jakub Novotný autokros, v devatenácti je mistr Evropy: Obhajovat bude ještě těžší

18. 4. 2024

10 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Ježek: Předčasné oslavy se mohou v cílové rovince vymstít. I z vrchaře se může stát spurtér

Kilometry Jiřího Ježka: Ježek: Předčasné oslavy se mohou v cílové rovince vymstít. I z vrchaře se může stát spurtér

18. 4. 2024

48 min