Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #67 Sliby-chyby a scamovací centra v Kambodži

#67 Sliby-chyby a scamovací centra v Kambodži

23. 12. 2025

12 min

Obrázek epizody ep20: Martina: Jak mě studium v Dánsku dovedlo až k vlastní firmě

ep20: Martina: Jak mě studium v Dánsku dovedlo až k vlastní firmě

23. 12. 2025

40 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Babiš netvoří politiku, dělá jen to, co je pro něj nejvýhodnější, říká filozof Petr Fischer

Osobnost Plus: Babiš netvoří politiku, dělá jen to, co je pro něj nejvýhodnější, říká filozof Petr Fischer

23. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: V každém člověku je dobro i zlo, divadlo může být lékem proti nenávisti, věří Borová

Interview Plus: V každém člověku je dobro i zlo, divadlo může být lékem proti nenávisti, věří Borová

23. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Mám pro tebe otázku – Vánoční speciál

Mám pro tebe otázku – Vánoční speciál

23. 12. 2025

33 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Správnou izolací podlahy můžeme zvýšit tepelný komfort i ochranu proti radonu

Hobby magazín: Správnou izolací podlahy můžeme zvýšit tepelný komfort i ochranu proti radonu

23. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Správnou izolací podlahy můžeme zvýšit tepelný komfort i ochranu proti radonu

Hobby magazín: Správnou izolací podlahy můžeme zvýšit tepelný komfort i ochranu proti radonu

23. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Farářka Oubrechtová: Nejvíce lásky nacházíme, když ji začneme dávat. A buďme vděčni za to, co máme

Radioporadna: Farářka Oubrechtová: Nejvíce lásky nacházíme, když ji začneme dávat. A buďme vděčni za to, co máme

23. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Šťastné a apolitické? Co dělat, když svátky nejsou klid ani pohoda

Šťastné a apolitické? Co dělat, když svátky nejsou klid ani pohoda

23. 12. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Kněz Marian Jiří Husek: Vánoce otevírají touhu po klidu a po smyslu, který nás přesahuje

Dobré dopoledne: Kněz Marian Jiří Husek: Vánoce otevírají touhu po klidu a po smyslu, který nás přesahuje

23. 12. 2025

20 min

Obrázek epizody Hvězdné Vánoce s Ondřejem Kepkou: Herec Pavel Zedníček: Na Vánoce jsme chodili po sousedech a muzicírovali. To byla naše tradice

Hvězdné Vánoce s Ondřejem Kepkou: Herec Pavel Zedníček: Na Vánoce jsme chodili po sousedech a muzicírovali. To byla naše tradice

23. 12. 2025

34 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 999

Savage Lovecast Episode 999

23. 12. 2025

53 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Studentka pedagogiky napsala knížku Haló, tady pohádka: Baví mě učit a zapalovat v dětech plamínky

Host ve studiu: Studentka pedagogiky napsala knížku Haló, tady pohádka: Baví mě učit a zapalovat v dětech plamínky

23. 12. 2025

11 min

Obrázek epizody Neměli to s námi lehké, ale vždycky si poradili. Vzpomínání na Uherkovy, zakladatele Severáčku

Neměli to s námi lehké, ale vždycky si poradili. Vzpomínání na Uherkovy, zakladatele Severáčku

23. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Agrofert ve svěřeneckém fondu. Obžaloba Antona Fischera. Grósko a USA

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Agrofert ve svěřeneckém fondu. Obžaloba Antona Fischera. Grósko a USA

23. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody Pro a proti: Levnější potraviny - čí je to zásluha?

Pro a proti: Levnější potraviny - čí je to zásluha?

23. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Poradna: Jak na syndrom vyhoření?

Poradna: Jak na syndrom vyhoření?

23. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Jak na syndrom vyhoření?

Jak na syndrom vyhoření?

23. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Železnobrodští dobrovolní hasiči mají průměrně 100 výjezdů ročně. A také nejmladšího velitele

Setkání u mikrofonu: Železnobrodští dobrovolní hasiči mají průměrně 100 výjezdů ročně. A také nejmladšího velitele

23. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody Železnobrodští dobrovolní hasiči mají průměrně 100 výjezdů ročně. A také nejmladšího velitele

Železnobrodští dobrovolní hasiči mají průměrně 100 výjezdů ročně. A také nejmladšího velitele

23. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody SYSK's 2025 Holiday Extravaganza Christmas Special

SYSK's 2025 Holiday Extravaganza Christmas Special

23. 12. 2025

50 min

Obrázek epizody Náš host: Akordeonové oddělení plzeňské konzervatoře oslavilo velký úspěch

Náš host: Akordeonové oddělení plzeňské konzervatoře oslavilo velký úspěch

23. 12. 2025

18 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Předvánoční Čistá hra o bitce Pastrňáka, nabitém extraligovém programu a šampionátu dvacítek

Čistá hra Martina Procházky: Předvánoční Čistá hra o bitce Pastrňáka, nabitém extraligovém programu a šampionátu dvacítek

23. 12. 2025

50 min

Obrázek epizody V betlémě se stovkou figurek poznávají obyvatelé Rohozné sebe nebo své předky

V betlémě se stovkou figurek poznávají obyvatelé Rohozné sebe nebo své předky

23. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Jana Micenková: Z toxického vztahu je lepší co nejdřív odejít, třeba k tomu moje kniha pomůže

Vizitka: Jana Micenková: Z toxického vztahu je lepší co nejdřív odejít, třeba k tomu moje kniha pomůže

23. 12. 2025

43 min