Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Osobnost Plus: Historik Smetana: Putin je stále jen Stalinova „soft verze“

Osobnost Plus: Historik Smetana: Putin je stále jen Stalinova „soft verze“

22. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Hergot!: Svobodná víra se sendvičovou liturgií. Unitářství podle Kristýny Ledererové Kolajové

Hergot!: Svobodná víra se sendvičovou liturgií. Unitářství podle Kristýny Ledererové Kolajové

22. 4. 2024

49 min

Obrázek epizody Hergot!: Svobodná víra se sendvičovou liturgií. Unitářství podle Kristýny Ledererové Kolajové

Hergot!: Svobodná víra se sendvičovou liturgií. Unitářství podle Kristýny Ledererové Kolajové

22. 4. 2024

49 min

Obrázek epizody Literatura je prostor svobody, říká Alena Machoninová

Literatura je prostor svobody, říká Alena Machoninová

22. 4. 2024

40 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Just: Krach jednání o důchodové reformě není neúspěch prezidenta. Chybí vůle obou stran

Jak to vidí...: Politolog Just: Krach jednání o důchodové reformě není neúspěch prezidenta. Chybí vůle obou stran

22. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Humpolecké závodiště se připravuje na mistrovství republiky v autokrosu

Humpolecké závodiště se připravuje na mistrovství republiky v autokrosu

22. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Život nekončí odchodem do důchodu, říká předsedkyně Krajské Rady seniorů Olomouckého kraje

Větrník - Host ve studiu: Život nekončí odchodem do důchodu, říká předsedkyně Krajské Rady seniorů Olomouckého kraje

22. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody Z druhé galerie: LÁSKA NA JEVIŠTI

Z druhé galerie: LÁSKA NA JEVIŠTI

22. 4. 2024

37 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatel Marek Torčík: Ve slabých bolestných momentech bychom se neměli utápět, ale nacházet sílu

Vizitka: Spisovatel Marek Torčík: Ve slabých bolestných momentech bychom se neměli utápět, ale nacházet sílu

22. 4. 2024

45 min

Obrázek epizody Pomoc zemědělcům nesmí znamenat ničení půdy a života v krajině

Pomoc zemědělcům nesmí znamenat ničení půdy a života v krajině

22. 4. 2024

4 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Chodíme spát se slepicemi, říkají chovatelé Jana a Jan Hruškovi z České Skalice. Mají jich sto

Hobby magazín: Chodíme spát se slepicemi, říkají chovatelé Jana a Jan Hruškovi z České Skalice. Mají jich sto

22. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Žádná studie před vapováním nevaruje, říká zástupce prodejců. Zákazy nic nevyřeší, míní adiktolog

Pro a proti: Žádná studie před vapováním nevaruje, říká zástupce prodejců. Zákazy nic nevyřeší, míní adiktolog

22. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #37

Olga Richterová osobně #37

22. 4. 2024

4 min

Obrázek epizody World No. 1 Biohacking Expert: "I Tested 100,000 People's DNA. This Diet Will Kill You!". Fix This Hormone And You'll Fix Your Anxiety! - Gary Brecka

World No. 1 Biohacking Expert: "I Tested 100,000 People's DNA. This Diet Will Kill You!". Fix This Hormone And You'll Fix Your Anxiety! - Gary Brecka

22. 4. 2024

1 hod 43 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Minha: Bolístko Arsenalu je pozice levého obránce. Jinak jejich skauting hodně chválím

S mikrofonem do Anglie: Minha: Bolístko Arsenalu je pozice levého obránce. Jinak jejich skauting hodně chválím

22. 4. 2024

33 min

Obrázek epizody Ne znamená ne

Ne znamená ne

22. 4. 2024

51 min

Obrázek epizody Studio Alarm: Zrušme přijímačky a vůbec všechny zkoušky

Studio Alarm: Zrušme přijímačky a vůbec všechny zkoušky

22. 4. 2024

53 min

Obrázek epizody Máme hosty: Telecí proslavila lípa a teď i školní zahrada. Její podobu nalinkovaly děti

Máme hosty: Telecí proslavila lípa a teď i školní zahrada. Její podobu nalinkovaly děti

22. 4. 2024

12 min

Obrázek epizody S Ridinou Ahmedovou nejen o projektu Moje tělo je moje...

S Ridinou Ahmedovou nejen o projektu Moje tělo je moje...

22. 4. 2024

41 min

Obrázek epizody Na řece jsem už i kormidloval, říká houslař Tomáš Pilař, pokračovatel 100 let staré rodinné tradice

Na řece jsem už i kormidloval, říká houslař Tomáš Pilař, pokračovatel 100 let staré rodinné tradice

22. 4. 2024

36 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Na řece jsem už i kormidloval, říká houslař Tomáš Pilař, pokračovatel 100 let staré rodinné tradice

Na cestách s Petrem Voldánem: Na řece jsem už i kormidloval, říká houslař Tomáš Pilař, pokračovatel 100 let staré rodinné tradice

22. 4. 2024

36 min

Obrázek epizody S fotoklubem poznávat svět kolem sebe

S fotoklubem poznávat svět kolem sebe

22. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody 132. díl Šimrání s Lenkou o společné druhé míze v dlouhodobém vztahu a ženské dominanci

132. díl Šimrání s Lenkou o společné druhé míze v dlouhodobém vztahu a ženské dominanci

22. 4. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Automatické počítací stroje

Automatické počítací stroje

22. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody 73 - Tisk vlastních děl, nebezpečí online nakupování, atd. (21.4. 2024)

73 - Tisk vlastních děl, nebezpečí online nakupování, atd. (21.4. 2024)

22. 4. 2024

8 min