Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 913

Savage Lovecast Episode 913

23. 4. 2024

50 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Selhat je přirozené. Další den má člověk novou příležitost to udělat jinak, radí psycholog Světlák

Host Lucie Výborné: Selhat je přirozené. Další den má člověk novou příležitost to udělat jinak, radí psycholog Světlák

23. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Selhat je přirozené. Další den má člověk novou příležitost to udělat jinak, radí psycholog Světlák

Host Lucie Výborné: Selhat je přirozené. Další den má člověk novou příležitost to udělat jinak, radí psycholog Světlák

23. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Selhat je přirozené. Další den má člověk novou příležitost to udělat jinak, radí psycholog Světlák

Selhat je přirozené. Další den má člověk novou příležitost to udělat jinak, radí psycholog Světlák

23. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Na Pirátské Vlně se Zuzanou Klusovou

Na Pirátské Vlně se Zuzanou Klusovou

23. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Dělám si legraci sama ze sebe a neryju do ostatních, vysvětluje úspěch svých videí Holka z Moravy

Blízká setkání: Dělám si legraci sama ze sebe a neryju do ostatních, vysvětluje úspěch svých videí Holka z Moravy

23. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Dělám si legraci sama ze sebe a neryju do ostatních, vysvětluje úspěch svých videí Holka z Moravy

Blízká setkání: Dělám si legraci sama ze sebe a neryju do ostatních, vysvětluje úspěch svých videí Holka z Moravy

23. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Dělám si legraci sama ze sebe a neryju do ostatních, vysvětluje úspěch svých videí Holka z Moravy

Dělám si legraci sama ze sebe a neryju do ostatních, vysvětluje úspěch svých videí Holka z Moravy

23. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Dobro skladem speciál živě 2: O tom, jak neziskové organizace suplují stát s Yvettou Blanarovičovou a Tomášem Šebkem

Dobro skladem speciál živě 2: O tom, jak neziskové organizace suplují stát s Yvettou Blanarovičovou a Tomášem Šebkem

23. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody Přednosta Stomatologické kliniky Foltán: Léčíme traumata obličeje i sociální smrt

Přednosta Stomatologické kliniky Foltán: Léčíme traumata obličeje i sociální smrt

23. 4. 2024

1 hod

Obrázek epizody Interview Plus: Památník v Letech nestavíme kvůli Romům, ale kvůli sobě. Prasečák byl náš problém, zdůrazňuje Šídlo

Interview Plus: Památník v Letech nestavíme kvůli Romům, ale kvůli sobě. Prasečák byl náš problém, zdůrazňuje Šídlo

23. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody The Power of the Wind

The Power of the Wind

23. 4. 2024

51 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Před Vrběticemi šel z ruských agentů-diplomatů strach. Teď jich jinde mají víc, říká novinář Spurný

Osobnost Plus: Před Vrběticemi šel z ruských agentů-diplomatů strach. Teď jich jinde mají víc, říká novinář Spurný

23. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Studio Porucha 4.díl: „Těžko se mi hledaj slova, který bych si mohla zabydlet"

Studio Porucha 4.díl: „Těžko se mi hledaj slova, který bych si mohla zabydlet"

23. 4. 2024

50 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Herečka Eva Leinweberová: O maminku jsem pečovala tři roky a jela nadoraz. Po její smrti jsem křehčí

Až na dřeň: Herečka Eva Leinweberová: O maminku jsem pečovala tři roky a jela nadoraz. Po její smrti jsem křehčí

23. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Herečka Eva Leinweberová: O maminku jsem pečovala tři roky a jela nadoraz. Po její smrti jsem křehčí

Až na dřeň: Herečka Eva Leinweberová: O maminku jsem pečovala tři roky a jela nadoraz. Po její smrti jsem křehčí

23. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Herečka Eva Leinweberová: O maminku jsem pečovala tři roky a jela nadoraz. Po její smrti jsem křehčí

Herečka Eva Leinweberová: O maminku jsem pečovala tři roky a jela nadoraz. Po její smrti jsem křehčí

23. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Oblečení po čtyřech generacích z Dašovského mlýna se dochovalo na půdě

Oblečení po čtyřech generacích z Dašovského mlýna se dochovalo na půdě

23. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Díl 16: Minoritní jazyky

Díl 16: Minoritní jazyky

23. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Filozofie je luxus. Můžou si ho dovolit lidé, kteří jsou na tom dobře, říká Anna Beata Háblová

Vizitka: Filozofie je luxus. Můžou si ho dovolit lidé, kteří jsou na tom dobře, říká Anna Beata Háblová

23. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Filozofie je luxus. Můžou si ho dovolit lidé, kteří jsou na tom dobře, říká Anna Beata Háblová

Vizitka: Filozofie je luxus. Můžou si ho dovolit lidé, kteří jsou na tom dobře, říká Anna Beata Háblová

23. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Filozofie je luxus. Můžou si ho dovolit lidé, kteří jsou na tom dobře, říká Anna Beata Háblová

Filozofie je luxus. Můžou si ho dovolit lidé, kteří jsou na tom dobře, říká Anna Beata Háblová

23. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Rádi se na sebe díváme, přiznávají se smíchem herci z Ulice Petr a Karel

Klub Rádia Junior: Rádi se na sebe díváme, přiznávají se smíchem herci z Ulice Petr a Karel

23. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody BONUS: Olympiády po roce 1988 s komentátorem Vladimírem Drbohlavem a historikem Martinem Kovářem

BONUS: Olympiády po roce 1988 s komentátorem Vladimírem Drbohlavem a historikem Martinem Kovářem

23. 4. 2024

50 min

Obrázek epizody „Jsem lokální šílenec.“ Slovenský manažer už sedmým rokem rekonstruuje středověký hrad

„Jsem lokální šílenec.“ Slovenský manažer už sedmým rokem rekonstruuje středověký hrad

23. 4. 2024

3 min