Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 33 zajímavostí o Falloutu, o kterých jste možná nevěděli | Fallout

33 zajímavostí o Falloutu, o kterých jste možná nevěděli | Fallout

25. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Proslavil jsem se, i když nic neumím, směje se zpívající právník Ivo Jahelka

Blízká setkání: Proslavil jsem se, i když nic neumím, směje se zpívající právník Ivo Jahelka

25. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Proslavil jsem se, i když nic neumím, směje se zpívající právník Ivo Jahelka

Proslavil jsem se, i když nic neumím, směje se zpívající právník Ivo Jahelka

25. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Mám profesionální nadšení, ale jsem amatérská cyklistka, říká tradiční účastnice L'Etape Boháčová

Kilometry Jiřího Ježka: Mám profesionální nadšení, ale jsem amatérská cyklistka, říká tradiční účastnice L'Etape Boháčová

25. 4. 2024

49 min

Obrázek epizody Mladí jsou líní a boomeři vyhořelí! Expertka na age management vysvětlí, jak to je doopravdy

Mladí jsou líní a boomeři vyhořelí! Expertka na age management vysvětlí, jak to je doopravdy

25. 4. 2024

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Seznamování je umělecké dílo, klidně by mohlo být v galeriích, říká výtvarnice Kateřina Šedá

Vizitka: Seznamování je umělecké dílo, klidně by mohlo být v galeriích, říká výtvarnice Kateřina Šedá

25. 4. 2024

46 min

Obrázek epizody Ženy v umění

Ženy v umění

25. 4. 2024

53 min

Obrázek epizody Interview Plus: Procházková: Feriho kauza ukázala, že soudy jsou empatičtější a politici nejsou nedotknutelní

Interview Plus: Procházková: Feriho kauza ukázala, že soudy jsou empatičtější a politici nejsou nedotknutelní

25. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody #1: Iva Skupník - Survivor byl pro mě terapie a duel výzva

#1: Iva Skupník - Survivor byl pro mě terapie a duel výzva

25. 4. 2024

40 min

Obrázek epizody Herec Daniel Krejčík: V životě nechci být kretén. Pohřební služba mě naučila vážit si každého dne

Herec Daniel Krejčík: V životě nechci být kretén. Pohřební služba mě naučila vážit si každého dne

25. 4. 2024

51 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kongo je nezmapované, lidé tam jezdí jen z blbosti. Jako já, vypráví autor geografického románu

Host Lucie Výborné: Kongo je nezmapované, lidé tam jezdí jen z blbosti. Jako já, vypráví autor geografického románu

25. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kongo je nezmapované, lidé tam jezdí jen z blbosti. Jako já, vypráví autor geografického románu

Host Lucie Výborné: Kongo je nezmapované, lidé tam jezdí jen z blbosti. Jako já, vypráví autor geografického románu

25. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody Kongo je nezmapované, lidé tam jezdí jen z blbosti. Jako já, vypráví autor geografického románu

Kongo je nezmapované, lidé tam jezdí jen z blbosti. Jako já, vypráví autor geografického románu

25. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody Martin Kovář: Všechny scénáře jsou rozepsány 1/2

Martin Kovář: Všechny scénáře jsou rozepsány 1/2

25. 4. 2024

47 min

Obrázek epizody Radioporadna: Silný kašel vás může zavést až k fyzioterapeutovi. Jak správným dýcháním odstranit dušnost?

Radioporadna: Silný kašel vás může zavést až k fyzioterapeutovi. Jak správným dýcháním odstranit dušnost?

25. 4. 2024

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Silný kašel vás může zavést až k fyzioterapeutovi. Jak správným dýcháním odstranit dušnost?

Radioporadna: Silný kašel vás může zavést až k fyzioterapeutovi. Jak správným dýcháním odstranit dušnost?

25. 4. 2024

17 min

Obrázek epizody Rebel Moon: Zrozená z ohně | Bookcheck

Rebel Moon: Zrozená z ohně | Bookcheck

25. 4. 2024

10 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Rusista Glanc: Ruská elita je v hibernaci a občansky mrtvá. Přesto si většina Rusů přeje konec války

Osobnost Plus: Rusista Glanc: Ruská elita je v hibernaci a občansky mrtvá. Přesto si většina Rusů přeje konec války

25. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody DÁSATO hoci so slzami v očiach so Zuzanou Petkovou

DÁSATO hoci so slzami v očiach so Zuzanou Petkovou

25. 4. 2024

32 min

Obrázek epizody Lékárna: Možnosti diagnostiky a léčby kožních melanomů

Lékárna: Možnosti diagnostiky a léčby kožních melanomů

25. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Seznamování je umělecké dílo, klidně by mohlo být v galeriích, říká výtvarnice Kateřina Šedá

Vizitka: Seznamování je umělecké dílo, klidně by mohlo být v galeriích, říká výtvarnice Kateřina Šedá

25. 4. 2024

46 min

Obrázek epizody Seznamování je umělecké dílo, klidně by mohlo být v galeriích, říká výtvarnice Kateřina Šedá

Seznamování je umělecké dílo, klidně by mohlo být v galeriích, říká výtvarnice Kateřina Šedá

25. 4. 2024

46 min

Obrázek epizody Small Talk #185 - Jak se bavit o penězích

Small Talk #185 - Jak se bavit o penězích

25. 4. 2024

4 min

Obrázek epizody Od Pradědu na Hanou: Štarnov nese jméno někdejšího zájezdního hostince U modré hvězdy

Od Pradědu na Hanou: Štarnov nese jméno někdejšího zájezdního hostince U modré hvězdy

25. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Živý plot může být opadavý, neopadavý i barevný. Základem je ale vždy pravidelné zastřihování

Hobby magazín: Živý plot může být opadavý, neopadavý i barevný. Základem je ale vždy pravidelné zastřihování

25. 4. 2024

2 min