Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Deník Miliardáře #5 Dělník

Deník Miliardáře #5 Dělník

28. 4. 2024

16 min

Obrázek epizody Kavárna: Příběh Romea a Julie, který se ale odehraje v domově seniorů, představí balet Jihočeského divadla

Kavárna: Příběh Romea a Julie, který se ale odehraje v domově seniorů, představí balet Jihočeského divadla

28. 4. 2024

22 min

Obrázek epizody S4 Ep16: Tenkej led a barevný smsky

S4 Ep16: Tenkej led a barevný smsky

28. 4. 2024

40 min

Obrázek epizody VLNOBITIE V BAZÉNE

VLNOBITIE V BAZÉNE

28. 4. 2024

34 min

Obrázek epizody DOMINIKA MESAROŠOVÁ: SHOWBYZNYS UŽ NENÍ TO CO BÝVAL! - Osobní prostor Tomáše Arsova #29

DOMINIKA MESAROŠOVÁ: SHOWBYZNYS UŽ NENÍ TO CO BÝVAL! - Osobní prostor Tomáše Arsova #29

28. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Monika vyrábí sýr a Peter se stará o ovce a koně. Na Gruntě na Trojmezí

Odpolední interview: Monika vyrábí sýr a Peter se stará o ovce a koně. Na Gruntě na Trojmezí

28. 4. 2024

11 min

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Aj na folklórnom festivale sa dá vyvesiť dúhová vlajka

Nedeľná nekázeň: Aj na folklórnom festivale sa dá vyvesiť dúhová vlajka

28. 4. 2024

5 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Primatoložka: Zalidnění a vytěžování krajiny ohrožuje primáty i tradiční komunity v rovníkové Africe

Leonardo Plus: Primatoložka: Zalidnění a vytěžování krajiny ohrožuje primáty i tradiční komunity v rovníkové Africe

28. 4. 2024

49 min

Obrázek epizody Casablanca: Jmenuju se Juraj Koreň a takhle jsem zemřel! Slovenský dobrodruh leze, lyžuje a létá po horách

Casablanca: Jmenuju se Juraj Koreň a takhle jsem zemřel! Slovenský dobrodruh leze, lyžuje a létá po horách

28. 4. 2024

42 min

Obrázek epizody Casablanca: Jmenuju se Juraj Koreň a takhle jsem zemřel! Slovenský dobrodruh leze, lyžuje a létá po horách

Casablanca: Jmenuju se Juraj Koreň a takhle jsem zemřel! Slovenský dobrodruh leze, lyžuje a létá po horách

28. 4. 2024

42 min

Obrázek epizody Jmenuju se Juraj Koreň a takhle jsem zemřel! Slovenský dobrodruh leze, lyžuje a létá po horách

Jmenuju se Juraj Koreň a takhle jsem zemřel! Slovenský dobrodruh leze, lyžuje a létá po horách

28. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Reportáž bez filtru: Tváře Pochodu pro život

Reportáž bez filtru: Tváře Pochodu pro život

28. 4. 2024

15 min

Obrázek epizody Dvě strany lásky

Dvě strany lásky

28. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody „Otevřel jsem garáž a táta se rozbrečel.“ Muzeum veteránů na Maltě je rodinný podnik s příběhem

„Otevřel jsem garáž a táta se rozbrečel.“ Muzeum veteránů na Maltě je rodinný podnik s příběhem

28. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Jaké oběžné mince se v současnosti razí v Jablonci nad Nisou?

Setkání u mikrofonu: Jaké oběžné mince se v současnosti razí v Jablonci nad Nisou?

28. 4. 2024

19 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Ochranáři Bohdanečský rybník odbahňovali 16 let

Východočeské výlety: Ochranáři Bohdanečský rybník odbahňovali 16 let

28. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Ochranáři Bohdanečský rybník odbahňovali 16 let

Ochranáři Bohdanečský rybník odbahňovali 16 let

28. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Manažerské jistoty vyměnil za dobrovolničení na farmě. Už umím nechat věci plynout, říká cestovatel

Host Radiožurnálu: Manažerské jistoty vyměnil za dobrovolničení na farmě. Už umím nechat věci plynout, říká cestovatel

28. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody Manažerské jistoty vyměnil za dobrovolničení na farmě. Už umím nechat věci plynout, říká cestovatel

Manažerské jistoty vyměnil za dobrovolničení na farmě. Už umím nechat věci plynout, říká cestovatel

28. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody Co stačí k životu

Co stačí k životu

28. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Otevřel jsem garáž a táta se rozbrečel.“ Muzeum veteránů na Maltě je rodinný podnik s příběhem

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Otevřel jsem garáž a táta se rozbrečel.“ Muzeum veteránů na Maltě je rodinný podnik s příběhem

28. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Je štěstí zažít tyhle velikány, chválí si starší kolegy herec Václav Jílek

Zálety Aleny Zárybnické: Je štěstí zažít tyhle velikány, chválí si starší kolegy herec Václav Jílek

28. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Je štěstí zažít tyhle velikány, chválí si starší kolegy herec Václav Jílek

Zálety Aleny Zárybnické: Je štěstí zažít tyhle velikány, chválí si starší kolegy herec Václav Jílek

28. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Je štěstí zažít tyhle velikány, chválí si starší kolegy herec Václav Jílek

Je štěstí zažít tyhle velikány, chválí si starší kolegy herec Václav Jílek

28. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Není Dvořák jako Dvořák, říká Marie Tomsová

Není Dvořák jako Dvořák, říká Marie Tomsová

28. 4. 2024

3 min