Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Minerálka z Lázní Libverda

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Minerálka z Lázní Libverda

2. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Výlet na Obří sud

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Výlet na Obří sud

2. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Legenda o vzniku hejnické baziliky

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Legenda o vzniku hejnické baziliky

2. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Hejnice a kamenný most

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Hejnice a kamenný most

2. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: V chrámu Navštívení Panny Marie v Hejnicích

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: V chrámu Navštívení Panny Marie v Hejnicích

2. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody České slovo (češki) - 02.05.2024.

České slovo (češki) - 02.05.2024.

2. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ministerstvo zdravotnictví znovu oživilo plán na zavedení nové spotřební daně na slazené nápoje

Pro a proti: Ministerstvo zdravotnictví znovu oživilo plán na zavedení nové spotřební daně na slazené nápoje

2. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Faramir - celý příběh gondorského kapitána | Pán prstenů

Faramir - celý příběh gondorského kapitána | Pán prstenů

2. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Reality show jsou jako pohádky, ty máme všichni rádi, směje se kreativní producentka Utajeného šéfa

Host Lucie Výborné: Reality show jsou jako pohádky, ty máme všichni rádi, směje se kreativní producentka Utajeného šéfa

2. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Reality show jsou jako pohádky, ty máme všichni rádi, směje se kreativní producentka Utajeného šéfa

Reality show jsou jako pohádky, ty máme všichni rádi, směje se kreativní producentka Utajeného šéfa

2. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody 13. Barbora Hynst Hu

13. Barbora Hynst Hu

2. 5. 2024

59 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Proč já raději nesbírám motýly nebo známky!? Občasný povzdech každého, kdo propadl kouzlu kamenů

Host ve studiu: Proč já raději nesbírám motýly nebo známky!? Občasný povzdech každého, kdo propadl kouzlu kamenů

2. 5. 2024

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: EU nám nebrání stát se ekonomickým tygrem. Dotace nejsou její hlavní přínos, upozorňuje ekonom

Interview Plus: EU nám nebrání stát se ekonomickým tygrem. Dotace nejsou její hlavní přínos, upozorňuje ekonom

2. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil, co nejvíc hyzdí české zahrady

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil, co nejvíc hyzdí české zahrady

2. 5. 2024

36 min

Obrázek epizody Křížem krajem: V Třinci se návštěvníkům otevřely dřevěnky z nejstarší kolonie pro pracovníky železáren

Křížem krajem: V Třinci se návštěvníkům otevřely dřevěnky z nejstarší kolonie pro pracovníky železáren

2. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Mozaika: Cirk La Putyka slaví výročí založení. Patnáctiletou historii souboru reflektuje v Okamžiku

Mozaika: Cirk La Putyka slaví výročí založení. Patnáctiletou historii souboru reflektuje v Okamžiku

2. 5. 2024

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nejsem táta mudrc a syn mě má za kámoše, vypráví herec Patrik Děrgel

Blízká setkání: Nejsem táta mudrc a syn mě má za kámoše, vypráví herec Patrik Děrgel

2. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nejsem táta mudrc a syn mě má za kámoše, vypráví herec Patrik Děrgel

Blízká setkání: Nejsem táta mudrc a syn mě má za kámoše, vypráví herec Patrik Děrgel

2. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Nejsem táta mudrc a syn mě má za kámoše, vypráví herec Patrik Děrgel

Nejsem táta mudrc a syn mě má za kámoše, vypráví herec Patrik Děrgel

2. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Vlna: Seznamovací aplikace jsou dobrý sluha, ale zlý pán. Nacházíme partnery nebo partnerky online častěji

Vlna: Seznamovací aplikace jsou dobrý sluha, ale zlý pán. Nacházíme partnery nebo partnerky online častěji

2. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Vlna: Seznamovací aplikace jsou dobrý sluha, ale zlý pán. Nacházíme partnery nebo partnerky online častěji

Vlna: Seznamovací aplikace jsou dobrý sluha, ale zlý pán. Nacházíme partnery nebo partnerky online častěji

2. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Kreativec Ondřej Hübl: Reklamy už nejsou tak sexy. AI je vytvoří za deset sekund

Kreativec Ondřej Hübl: Reklamy už nejsou tak sexy. AI je vytvoří za deset sekund

2. 5. 2024

41 min

Obrázek epizody Radioporadna: Technologie mění způsob, jak vnímáme svět i sami sebe, tvrdí zklidňovatel digidětí i digidospělých

Radioporadna: Technologie mění způsob, jak vnímáme svět i sami sebe, tvrdí zklidňovatel digidětí i digidospělých

2. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Jana Uher: Péče duly má prokazatelně pozitivní efekt na průběh porodu a zdraví ženy.

Jana Uher: Péče duly má prokazatelně pozitivní efekt na průběh porodu a zdraví ženy.

2. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody A. Zárybnická: „Muž volal partnerce, že nestihne rande, protože je pod lavinou.“

A. Zárybnická: „Muž volal partnerce, že nestihne rande, protože je pod lavinou.“

2. 5. 2024

48 min