Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Libor Kukal mluvil s publicistkou Anastazií Kopřivovou o její osobní kartotéce, která obsahuje tisíc záznamů navázaných na emigranty z Ruska v meziválečném Československu

Magazín o národnostních menšinách v Česku Libor Kukal mluvil s publicistkou Anastazií Kopřivovou o její osobní kartotéce, která obsahuje tisíc záznamů navázaných na emigranty z Ruska v meziválečném Československu

4. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody #1 Zaměřeno na - Psycholožka Mgr.Veronika Pešková, asistentka Ivana Hromková | Dlouhý Široký

#1 Zaměřeno na - Psycholožka Mgr.Veronika Pešková, asistentka Ivana Hromková | Dlouhý Široký

4. 5. 2024

49 min

Obrázek epizody Trojzemí

Trojzemí

4. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Hana Krupková: Donášela prý gestapu i StB. Byla to ona, kdo identifikoval parašutisty?

Osudové ženy: Hana Krupková: Donášela prý gestapu i StB. Byla to ona, kdo identifikoval parašutisty?

4. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody Místa v srdci malíře Miroslava Konráda

Místa v srdci malíře Miroslava Konráda

4. 5. 2024

4 min

Obrázek epizody Hanácký kroj

Hanácký kroj

4. 5. 2024

10 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Masaryk, Komenský, Smetana, Němcová a Borovský na jednom místě v Americe

Reportáže zahraničních zpravodajů: Masaryk, Komenský, Smetana, Němcová a Borovský na jednom místě v Americe

4. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody An updated action plan for solving the climate crisis — and a look at progress to date | Ryan Panchadsaram, Anjali Grover and David Biello

An updated action plan for solving the climate crisis — and a look at progress to date | Ryan Panchadsaram, Anjali Grover and David Biello

4. 5. 2024

13 min

Obrázek epizody Moje umělecké jméno mi dodává sebevědomí, ponesu si ho asi už napořád, říká Adam Pavlovčin

Moje umělecké jméno mi dodává sebevědomí, ponesu si ho asi už napořád, říká Adam Pavlovčin

4. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín speciál: Cukernatění neboli krystalizace je známkou kvality medu

Hobby magazín speciál: Cukernatění neboli krystalizace je známkou kvality medu

4. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Trpaslíci z Pána prstenů a jejich celý příběh od počátku věků | Pán prstenů

Trpaslíci z Pána prstenů a jejich celý příběh od počátku věků | Pán prstenů

4. 5. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody Selects: The Legends of Lost Nazi Gold

Selects: The Legends of Lost Nazi Gold

4. 5. 2024

46 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Je to zvukově nadupané, snažil jsem se nebýt zbytečný, přibližuje Honza Křížek novou desku

Host Radiožurnálu: Je to zvukově nadupané, snažil jsem se nebýt zbytečný, přibližuje Honza Křížek novou desku

4. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody Je to zvukově nadupané, snažil jsem se nebýt zbytečný, přibližuje Honza Křížek novou desku

Je to zvukově nadupané, snažil jsem se nebýt zbytečný, přibližuje Honza Křížek novou desku

4. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody Epizoda 39 - Vojenská slulžba (Førstegangstjeneste)

Epizoda 39 - Vojenská slulžba (Førstegangstjeneste)

4. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Domácí kávovar potřebuje pravidelnou péči, jinak si dobrou kávu doma nepřipravíte

Hobby magazín: Domácí kávovar potřebuje pravidelnou péči, jinak si dobrou kávu doma nepřipravíte

4. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Domácí kávovar potřebuje pravidelnou péči, jinak si dobrou kávu doma nepřipravíte

Hobby magazín: Domácí kávovar potřebuje pravidelnou péči, jinak si dobrou kávu doma nepřipravíte

4. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Novinářka Renata Kalenská. Který rozhovor určitě nikdy nenapíše?

Stříbrný vítr: Novinářka Renata Kalenská. Který rozhovor určitě nikdy nenapíše?

4. 5. 2024

40 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Novinářka Renata Kalenská. Který rozhovor určitě nikdy nenapíše?

Stříbrný vítr: Novinářka Renata Kalenská. Který rozhovor určitě nikdy nenapíše?

4. 5. 2024

40 min

Obrázek epizody Novinářka Renata Kalenská. Který rozhovor určitě nikdy nenapíše?

Novinářka Renata Kalenská. Který rozhovor určitě nikdy nenapíše?

4. 5. 2024

40 min

Obrázek epizody 81 - Konečně pátek, školní sympozium, Duolingo (3.5. 2024)

81 - Konečně pátek, školní sympozium, Duolingo (3.5. 2024)

4. 5. 2024

13 min

Obrázek epizody KARIN LEDNICKÁ: Šikmý kostel jsem psala jako poustevník

KARIN LEDNICKÁ: Šikmý kostel jsem psala jako poustevník

4. 5. 2024

44 min

Obrázek epizody Klavír

Klavír

4. 5. 2024

1 min

Obrázek epizody The Harsh Truths Young Men Need To Hear - Hamza Ahmed - #779

The Harsh Truths Young Men Need To Hear - Hamza Ahmed - #779

4. 5. 2024

1 hod 57 min

Obrázek epizody #24 Může za to školství!(?)

#24 Může za to školství!(?)

4. 5. 2024

4 hod 20 min