Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Herečka Lucie Trmíková: Naplňují mě osudy odvážných a převratných žen. Dávají mi sílu

Vizitka: Herečka Lucie Trmíková: Naplňují mě osudy odvážných a převratných žen. Dávají mi sílu

13. 5. 2024

50 min

Obrázek epizody Herečka Lucie Trmíková: Naplňují mě osudy odvážných a převratných žen. Dávají mi sílu

Herečka Lucie Trmíková: Naplňují mě osudy odvážných a převratných žen. Dávají mi sílu

13. 5. 2024

50 min

Obrázek epizody Bydlení ve dřevě aneb Na cestách s Alešem Erberem, uznávaným lesníkem. Dřevo = surovina budoucnosti

Bydlení ve dřevě aneb Na cestách s Alešem Erberem, uznávaným lesníkem. Dřevo = surovina budoucnosti

13. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Bydlení ve dřevě aneb Na cestách s Alešem Erberem, uznávaným lesníkem. Dřevo = surovina budoucnosti

Na cestách s Petrem Voldánem: Bydlení ve dřevě aneb Na cestách s Alešem Erberem, uznávaným lesníkem. Dřevo = surovina budoucnosti

13. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Pro a proti: Dilema kolem danění tichého vína

Pro a proti: Dilema kolem danění tichého vína

13. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Poslední týden v Premier League bude jako finále v Lize mistrů, těší se Pěruška na závěr sezony

S mikrofonem do Anglie: Poslední týden v Premier League bude jako finále v Lize mistrů, těší se Pěruška na závěr sezony

13. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Mozaika: Pracovna: V ateliéru fotografky Alžběty Jungrové

Mozaika: Pracovna: V ateliéru fotografky Alžběty Jungrové

13. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Trvalé následky zanechá klíšťová encefalitida u mnoha pacientů, říká lékař a doporučuje očkování

Zdravíčko: Trvalé následky zanechá klíšťová encefalitida u mnoha pacientů, říká lékař a doporučuje očkování

13. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Karel Hvížďala: Poučení z Zweigova Světa včerejška

Karel Hvížďala: Poučení z Zweigova Světa včerejška

13. 5. 2024

5 min

Obrázek epizody Máme hosty: Spíme a vedle tvoří Petr Hapka. Hudebníka před sousedy chránily kvalitní zdi

Máme hosty: Spíme a vedle tvoří Petr Hapka. Hudebníka před sousedy chránily kvalitní zdi

13. 5. 2024

6 min

Obrázek epizody X. Epizoda - Pavel Cacák, mistr oblouků a zatáček

X. Epizoda - Pavel Cacák, mistr oblouků a zatáček

13. 5. 2024

1 hod 10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Just: Více lajků než Langšádlová? Sto dní hájení Ženíškovi nikdo z TOP 09 zřejmě nedá

Jak to vidí...: Politolog Just: Více lajků než Langšádlová? Sto dní hájení Ženíškovi nikdo z TOP 09 zřejmě nedá

13. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Z ničeho nic jsem přestala chodit | Ladislava Pořízková o svém životě s roztroušenou sklerózou

Z ničeho nic jsem přestala chodit | Ladislava Pořízková o svém životě s roztroušenou sklerózou

13. 5. 2024

17 min

Obrázek epizody Reparát: Když se rodič ve škole cítí vítán, snáz se s ním řeší problematické situace, říká šéfka Unie rodičů

Reparát: Když se rodič ve škole cítí vítán, snáz se s ním řeší problematické situace, říká šéfka Unie rodičů

13. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Šimrání s Julií Annou Slováčkovou

Šimrání s Julií Annou Slováčkovou

13. 5. 2024

37 min

Obrázek epizody Nuclear War Expert: 72 Minutes To Wipe Out 60% Of Humans, In The Hands Of 1 Person! If Nuclear War Starts, Go To This Country!

Nuclear War Expert: 72 Minutes To Wipe Out 60% Of Humans, In The Hands Of 1 Person! If Nuclear War Starts, Go To This Country!

13. 5. 2024

2 hod 10 min

Obrázek epizody Květen v pranostikách

Květen v pranostikách

13. 5. 2024

1 min

Obrázek epizody Is Ozempic A Miracle Weight Loss Drug Or A Secret Killer? - Johann Hari - #783

Is Ozempic A Miracle Weight Loss Drug Or A Secret Killer? - Johann Hari - #783

13. 5. 2024

1 hod 17 min

Obrázek epizody Jávský deník - den 26.

Jávský deník - den 26.

13. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody S1E11: Co je to život? Základní filozofická otázka.

S1E11: Co je to život? Základní filozofická otázka.

13. 5. 2024

13 min

Obrázek epizody Afghánistán: Tálibánci mi vrazili do ruky samopal a chtěli se vyfotit. Západ nemají rádi. | SVĚTOVÍ

Afghánistán: Tálibánci mi vrazili do ruky samopal a chtěli se vyfotit. Západ nemají rádi. | SVĚTOVÍ

13. 5. 2024

1 hod 26 min

Obrázek epizody "Snažíme se skloubit práci, cestování a výchovu dítěte", říkají Mája a Štěpán

"Snažíme se skloubit práci, cestování a výchovu dítěte", říkají Mája a Štěpán

13. 5. 2024

1 hod 15 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: „Odvádějí mě.“ Vězeňkyně Kremlu z Prahy

Vinohradská 12: „Odvádějí mě.“ Vězeňkyně Kremlu z Prahy

13. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Ruský vliv v EU nejen před eurovolbami

Bruselské chlebíčky: Ruský vliv v EU nejen před eurovolbami

13. 5. 2024

33 min

Obrázek epizody RADEK ODHODIL MASKU aneb nervy pracují