Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Co vás zajímá: Vše, co potřebujete vědět o pojištění

Co vás zajímá: Vše, co potřebujete vědět o pojištění

20. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem! Čarovné Bulharsko, to zdaleka není jen blankytné moře a Zlaté písky

Na cestách s Petrem Voldánem! Čarovné Bulharsko, to zdaleka není jen blankytné moře a Zlaté písky

20. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Úrokové sazby se měly snižovat rychleji. Oproti inflaci jsou stále poměrně vysoké, říká ekonom

Dvacet minut Radiožurnálu: Úrokové sazby se měly snižovat rychleji. Oproti inflaci jsou stále poměrně vysoké, říká ekonom

20. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Psychické problémy u dětí, hospitalizace, peer Jana Krejčí

Psychické problémy u dětí, hospitalizace, peer Jana Krejčí

20. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody 36. díl. S Dominikou Blažević o kávě

36. díl. S Dominikou Blažević o kávě

20. 5. 2024

46 min

Obrázek epizody Akcent: Německojazyčný program Das Buch je čestným hostem knižního veletrhu Svět knihy

Akcent: Německojazyčný program Das Buch je čestným hostem knižního veletrhu Svět knihy

20. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Jana Marková: Lhaní jako volební program? Kdo neumí, ten (ne)ziskuje! Partička milionových kampaní

Jana Marková: Lhaní jako volební program? Kdo neumí, ten (ne)ziskuje! Partička milionových kampaní

20. 5. 2024

1 hod 30 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Cyklistika se na Vysočině stává čím dál oblíbenějším sportem

Dobré dopoledne: Cyklistika se na Vysočině stává čím dál oblíbenějším sportem

20. 5. 2024

17 min

Obrázek epizody Íránský prezident je po smrti. Začíná boj o moc?

Íránský prezident je po smrti. Začíná boj o moc?

20. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Družstevního bydlení a jeho specifika pohledem místopředsedy bytového družstva

Host Dopoledního expresu: Družstevního bydlení a jeho specifika pohledem místopředsedy bytového družstva

20. 5. 2024

16 min

Obrázek epizody 50 zajímavostí z Matrixu, o kterých jste pravděpodobně nevěděli | Matrix

50 zajímavostí z Matrixu, o kterých jste pravděpodobně nevěděli | Matrix

20. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody Vlna: Během příprav na Eurovizi jsem žila z úspor. Účast pro mě ale byla čest, říká hudebnice Aiko

Vlna: Během příprav na Eurovizi jsem žila z úspor. Účast pro mě ale byla čest, říká hudebnice Aiko

20. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Vlna: Během příprav na Eurovizi jsem žila z úspor. Účast pro mě ale byla čest, říká hudebnice Aiko

Vlna: Během příprav na Eurovizi jsem žila z úspor. Účast pro mě ale byla čest, říká hudebnice Aiko

20. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Spisovatelka Iva Hadj Moussa o nové četbě na Dvojce: Je to psychologická sonda do nitra hrdinky

Spisovatelka Iva Hadj Moussa o nové četbě na Dvojce: Je to psychologická sonda do nitra hrdinky

20. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Alex a host: Rád pracuju v pohodové atmosféře, ale občas nějaká situace vyeskaluje, říká režisér Radek Balaš

Alex a host: Rád pracuju v pohodové atmosféře, ale občas nějaká situace vyeskaluje, říká režisér Radek Balaš

20. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody #15_Status umělce: Komentáře z jiné strany

#15_Status umělce: Komentáře z jiné strany

20. 5. 2024

44 min

Obrázek epizody On Air: Epické pohádkové vyprávění. Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba je s námi už 25 let

On Air: Epické pohádkové vyprávění. Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba je s námi už 25 let

20. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Epické pohádkové vyprávění. Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba je s námi už 25 let

Epické pohádkové vyprávění. Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba je s námi už 25 let

20. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Sparta získala titul zaslouženě. Kuchta na zápas v Boleslavi nezapomene, glosuje Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Sparta získala titul zaslouženě. Kuchta na zápas v Boleslavi nezapomene, glosuje Horváth

20. 5. 2024

53 min

Obrázek epizody Mozaika: Největší lákadla Světa knihy? Hvězdy německé literatury, Franz Kafka, John Boyne či Ljudmila Ulická

Mozaika: Největší lákadla Světa knihy? Hvězdy německé literatury, Franz Kafka, John Boyne či Ljudmila Ulická

20. 5. 2024

13 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Investovat do kryptoměn? Pravděpodobnost ztráty je vysoká

Antivirus: Antivirus: Investovat do kryptoměn? Pravděpodobnost ztráty je vysoká

20. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Filip Mayer: zakladatel aplikace Kangelo

Filip Mayer: zakladatel aplikace Kangelo

20. 5. 2024

50 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Trávíme spolu víc času v práci než doma.“ Matouš a Nathanael Rumlovi hrají v Návštěvě na zabití

Host Lucie Výborné: „Trávíme spolu víc času v práci než doma.“ Matouš a Nathanael Rumlovi hrají v Návštěvě na zabití

20. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Trávíme spolu víc času v práci než doma.“ Matouš a Nathanael Rumlovi hrají v Návštěvě na zabití

Host Lucie Výborné: „Trávíme spolu víc času v práci než doma.“ Matouš a Nathanael Rumlovi hrají v Návštěvě na zabití

20. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody „Trávíme spolu víc času v práci než doma.“ Matouš a Nathanael Rumlovi hrají v Návštěvě na zabití

„Trávíme spolu víc času v práci než doma.“ Matouš a Nathanael Rumlovi hrají v Návštěvě na zabití

20. 5. 2024

31 min