Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na sále jsem si svítil čelovkou. Lékaři jako u nás, ale bez vybavení, popisuje Senegal neurochirurg

Na sále jsem si svítil čelovkou. Lékaři jako u nás, ale bez vybavení, popisuje Senegal neurochirurg

21. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Vizitka: I husité poslouchají Coldplay, nemáme se přece zabednit v kostelích, říká farářka Sandra Silná

Vizitka: I husité poslouchají Coldplay, nemáme se přece zabednit v kostelích, říká farářka Sandra Silná

21. 5. 2024

44 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ukrajincům můžeme dodat miliony kusů munice, ale problémem jsou peníze, vysvětluje vládní zmocněnec

Interview Plus: Ukrajincům můžeme dodat miliony kusů munice, ale problémem jsou peníze, vysvětluje vládní zmocněnec

21. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Motorek, který přečerpá čtyři litry krve za minutu, v Pardubicích zachraňuje životy

Radioporadna: Motorek, který přečerpá čtyři litry krve za minutu, v Pardubicích zachraňuje životy

21. 5. 2024

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Motorek, který přečerpá čtyři litry krve za minutu, v Pardubicích zachraňuje životy

Radioporadna: Motorek, který přečerpá čtyři litry krve za minutu, v Pardubicích zachraňuje životy

21. 5. 2024

17 min

Obrázek epizody Cestovatel Slávek Král: V Jižní Americe mě nenechali spát venku. Čím méně toho lidé mají, o to víc se dělí

Cestovatel Slávek Král: V Jižní Americe mě nenechali spát venku. Čím méně toho lidé mají, o to víc se dělí

21. 5. 2024

49 min

Obrázek epizody Sopranistka Jana Sibera představuje nové nastudování Smetanovy opery Tajemství v Národním divadle

Sopranistka Jana Sibera představuje nové nastudování Smetanovy opery Tajemství v Národním divadle

21. 5. 2024

6 min

Obrázek epizody J. Edgar Hoover: Evil G-Man Pt. 1

J. Edgar Hoover: Evil G-Man Pt. 1

21. 5. 2024

40 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pardubičtí hasiči otevírají vrata. Návštěvníky čekají v sobotu

Máme hosty: Pardubičtí hasiči otevírají vrata. Návštěvníky čekají v sobotu

21. 5. 2024

7 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Foltýn: Rusko lze porazit mimořádně levně. Čím déle ale budeme s pomocí váhat, tím víc to bude stát

Osobnost Plus: Foltýn: Rusko lze porazit mimořádně levně. Čím déle ale budeme s pomocí váhat, tím víc to bude stát

21. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody GDPR. K čemu nám slouží a jaké problémy mohou při jeho porušení nastat

GDPR. K čemu nám slouží a jaké problémy mohou při jeho porušení nastat

21. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody Na podmáčených loukách pod rybníkem Trojan rozkvetly orchideje. Pozor, jsou přísně chráněné

Na podmáčených loukách pod rybníkem Trojan rozkvetly orchideje. Pozor, jsou přísně chráněné

21. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Díl 18: Zásnuby a svatby

Díl 18: Zásnuby a svatby

21. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Vizitka: I husité poslouchají Coldplay, nemáme se přece zabednit v kostelích, říká farářka Sandra Silná

Vizitka: I husité poslouchají Coldplay, nemáme se přece zabednit v kostelích, říká farářka Sandra Silná

21. 5. 2024

44 min

Obrázek epizody I husité poslouchají Coldplay, nemáme se přece zabednit v kostelích, říká farářka Sandra Silná

I husité poslouchají Coldplay, nemáme se přece zabednit v kostelích, říká farářka Sandra Silná

21. 5. 2024

44 min

Obrázek epizody 5. díl: Kdo jsem já?

5. díl: Kdo jsem já?

21. 5. 2024

40 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Než vyjedete na kole, důkladně ho prohlédněte. Co si s sebou přibalit, radí zkušený cyklista

Hobby magazín: Než vyjedete na kole, důkladně ho prohlédněte. Co si s sebou přibalit, radí zkušený cyklista

21. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Než vyjedete na kole, důkladně ho prohlédněte. Co si s sebou přibalit, radí zkušený cyklista

Hobby magazín: Než vyjedete na kole, důkladně ho prohlédněte. Co si s sebou přibalit, radí zkušený cyklista

21. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #39

Olga Richterová osobně #39

21. 5. 2024

4 min

Obrázek epizody Pro a proti: Změny ve zdravotním pojištění

Pro a proti: Změny ve zdravotním pojištění

21. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Malá metropole, kterou kráčely velké dějiny. Annapolis pamatuje George Washingtona i otrokářské lodě

Zápisník zahraničních zpravodajů: Malá metropole, kterou kráčely velké dějiny. Annapolis pamatuje George Washingtona i otrokářské lodě

21. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Mozaika: Pro mě je obrovská čest stát před jakýmkoli orchestrem. Beru to vždy zodpovědně, říká Jiří Habart

Mozaika: Pro mě je obrovská čest stát před jakýmkoli orchestrem. Beru to vždy zodpovědně, říká Jiří Habart

21. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Ten líšenské dodák

Ten líšenské dodák

21. 5. 2024

6 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Germanistka: Politická kultura v Německu hrubne. Současné násilí je vyústěním dlouhodobého vývoje

Jak to vidí...: Germanistka: Politická kultura v Německu hrubne. Současné násilí je vyústěním dlouhodobého vývoje

21. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody 51: Smetánka, chudoba, reklamy a umění: (Staro)Nové realismy v GHMP

51: Smetánka, chudoba, reklamy a umění: (Staro)Nové realismy v GHMP

21. 5. 2024

23 min