Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Josef Mánes na Hané trávil spoustu času. Obdivoval zdejší krásy, vytvořil cenná díla. Co se naučil?

Josef Mánes na Hané trávil spoustu času. Obdivoval zdejší krásy, vytvořil cenná díla. Co se naučil?

25. 5. 2024

10 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: V chladivých vodách kolem fjordů severního Islandu žijí také velryby

Reportáže zahraničních zpravodajů: V chladivých vodách kolem fjordů severního Islandu žijí také velryby

25. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Empatie a seznamování

Empatie a seznamování

25. 5. 2024

14 min

Obrázek epizody Osamělá mořeplavba je dobrá studie sebe sama. Čechům ale chybí k moři respekt, říká jachtař Zindulka

Osamělá mořeplavba je dobrá studie sebe sama. Čechům ale chybí k moři respekt, říká jachtař Zindulka

25. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Osamělá mořeplavba je dobrá studie sebe sama. Čechům ale chybí k moři respekt, říká jachtař Zindulka

Host Radiožurnálu: Osamělá mořeplavba je dobrá studie sebe sama. Čechům ale chybí k moři respekt, říká jachtař Zindulka

25. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Dopředu nás hnala touha mít miliony zhlédnutí. Peníze pro nás nebyly důležité, říká Mirai Navrátil

Dopředu nás hnala touha mít miliony zhlédnutí. Peníze pro nás nebyly důležité, říká Mirai Navrátil

25. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody Moderování Andělů byl pro mě formativní zážitek. Byla velká odvaha do toho jít, říká Kryštof Bartoš

Moderování Andělů byl pro mě formativní zážitek. Byla velká odvaha do toho jít, říká Kryštof Bartoš

25. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody Milena Dokoupilová zachraňuje předčasně narozené děti už třicet let. Stále mě to dojímá, přiznává

Milena Dokoupilová zachraňuje předčasně narozené děti už třicet let. Stále mě to dojímá, přiznává

25. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Milena Dokoupilová zachraňuje předčasně narozené děti už třicet let. Stále mě to dojímá, přiznává

Středočeská setkání: Milena Dokoupilová zachraňuje předčasně narozené děti už třicet let. Stále mě to dojímá, přiznává

25. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Bažanty mají v ložnici. Před jarním sečením luk hlídají stovky bažantíků ve dne v noci

Hobby magazín: Bažanty mají v ložnici. Před jarním sečením luk hlídají stovky bažantíků ve dne v noci

25. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Selects: How Vomit Phobia Works

Selects: How Vomit Phobia Works

25. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Bažanty mají v ložnici. Před jarním sečením luk hlídají stovky bažantíků ve dne v noci

Hobby magazín: Bažanty mají v ložnici. Před jarním sečením luk hlídají stovky bažantíků ve dne v noci

25. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Kde podle psychiatra Martina Anderse sídlí duše? A co doporučuje ve jménu životní kondice?

Kde podle psychiatra Martina Anderse sídlí duše? A co doporučuje ve jménu životní kondice?

25. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Kde podle psychiatra Martina Anderse sídlí duše? A co doporučuje ve jménu životní kondice?

Stříbrný vítr: Kde podle psychiatra Martina Anderse sídlí duše? A co doporučuje ve jménu životní kondice?

25. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Kde podle psychiatra Martina Anderse sídlí duše? A co doporučuje ve jménu životní kondice?

Stříbrný vítr: Kde podle psychiatra Martina Anderse sídlí duše? A co doporučuje ve jménu životní kondice?

25. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody How a "Hi Level" mindset helps you realize your potential | Cordae

How a "Hi Level" mindset helps you realize your potential | Cordae

25. 5. 2024

12 min

Obrázek epizody Léčíme lidem duši, říká rektor veterinární univerzity

Léčíme lidem duši, říká rektor veterinární univerzity

25. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody How To Save Your Brain From The Dangers Of Stress & Anxiety - Mo Gawdat - #788

How To Save Your Brain From The Dangers Of Stress & Anxiety - Mo Gawdat - #788

25. 5. 2024

1 hod 32 min

Obrázek epizody Debata s PIRÁTEM Mikulášem Ferjenčíkem o KAPITALISMU

Debata s PIRÁTEM Mikulášem Ferjenčíkem o KAPITALISMU

25. 5. 2024

56 min

Obrázek epizody Anarchokapitalismus: Bitcoinizace

Anarchokapitalismus: Bitcoinizace

25. 5. 2024

1 hod 31 min

Obrázek epizody Students for Liberty: Petr Bláha za stát versus Urza za anarchii

Students for Liberty: Petr Bláha za stát versus Urza za anarchii

25. 5. 2024

1 hod 41 min

Obrázek epizody Hovory: Jediný člověk, kterého dokážu skutečně změnit, jsem já sám, říká kněz Marek Orko Vácha

Hovory: Jediný člověk, kterého dokážu skutečně změnit, jsem já sám, říká kněz Marek Orko Vácha

24. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Pivovar, rybářské muzeum, klášter. To jsou podle odborníka zatím málo známé skvosty jižních Čech

Pivovar, rybářské muzeum, klášter. To jsou podle odborníka zatím málo známé skvosty jižních Čech

24. 5. 2024

20 min

Obrázek epizody Magic mushrooms

Magic mushrooms

24. 5. 2024

50 min