Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Víno je kulturní nápoj pro kulturní lidi, udělá atmosféru, usmívá se vinař a someliér Karel Tomášek

Radioporadna: Víno je kulturní nápoj pro kulturní lidi, udělá atmosféru, usmívá se vinař a someliér Karel Tomášek

28. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Třeštění #13 Michal Froněk – Mám rád jednoduchost a emoce

Třeštění #13 Michal Froněk – Mám rád jednoduchost a emoce

28. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Akcent: Učitelky si v Divadle Minor objednávají témata inscenací a pláčou. To je ocenění, říká budoucí šéf

Akcent: Učitelky si v Divadle Minor objednávají témata inscenací a pláčou. To je ocenění, říká budoucí šéf

28. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Muzikál mě chytil, jsem ráda, když nejsem na jevišti sama, říká Jitka Boho o účinkování v Troje

Alex a host: Muzikál mě chytil, jsem ráda, když nejsem na jevišti sama, říká Jitka Boho o účinkování v Troje

28. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody jak přežít: stopování sama po evropě ☆ rozhovor s Gabi

jak přežít: stopování sama po evropě ☆ rozhovor s Gabi

28. 5. 2024

1 hod

Obrázek epizody Představa, že by biomasa mohla nahradit uhlí, je naprosto absurdní,” říká Jiří Plešek

Představa, že by biomasa mohla nahradit uhlí, je naprosto absurdní,” říká Jiří Plešek

28. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody S organizací INEX SDA o tom, že dobrovolnictví je nástroj, kterým se můžeme učit o jinakostech

S organizací INEX SDA o tom, že dobrovolnictví je nástroj, kterým se můžeme učit o jinakostech

28. 5. 2024

35 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Najít neznámé tváře je v době sociálních sítí čím dál těžší, říkají pořadatelé festivalu Zámostí

Dobré dopoledne: Najít neznámé tváře je v době sociálních sítí čím dál těžší, říkají pořadatelé festivalu Zámostí

28. 5. 2024

12 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Tamara Dikyová o svém působní v Cirque du Sollei

Na pohovce Jožky Kubáníka: Tamara Dikyová o svém působní v Cirque du Sollei

28. 5. 2024

46 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Tamara Dikyová o svém působní v Cirque du Sollei

Na pohovce Jožky Kubáníka: Tamara Dikyová o svém působní v Cirque du Sollei

28. 5. 2024

46 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Strojvůdce Hynek Posselt: Máme u nás krásné ježdění, každá trať má něco. Jen jeden úsek nemám rád

Host ve studiu: Strojvůdce Hynek Posselt: Máme u nás krásné ježdění, každá trať má něco. Jen jeden úsek nemám rád

28. 5. 2024

10 min

Obrázek epizody 14. Štěpán Budil

14. Štěpán Budil

28. 5. 2024

50 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Nemyjte se a nečistěte si zuby, když jdete k lékaři, apeluje mikrobioložka

Zdravíčko: Nemyjte se a nečistěte si zuby, když jdete k lékaři, apeluje mikrobioložka

28. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hokejový historik: Nebyl důvod, abychom v hokeji byli dobří. Jak se v Praze stal první zlatý zázrak?

Host Lucie Výborné: Hokejový historik: Nebyl důvod, abychom v hokeji byli dobří. Jak se v Praze stal první zlatý zázrak?

28. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hokejový historik: Nebyl důvod, abychom v hokeji byli dobří. Jak se v Praze stal první zlatý zázrak?

Host Lucie Výborné: Hokejový historik: Nebyl důvod, abychom v hokeji byli dobří. Jak se v Praze stal první zlatý zázrak?

28. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Hokejový historik: Nebyl důvod, abychom v hokeji byli dobří. Jak se v Praze stal první zlatý zázrak?

Hokejový historik: Nebyl důvod, abychom v hokeji byli dobří. Jak se v Praze stal první zlatý zázrak?

28. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zkuste si vypěstovat melouny. Změna klimatu teplomilným rostlinám přeje

Radioporadna: Zkuste si vypěstovat melouny. Změna klimatu teplomilným rostlinám přeje

28. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 918

Savage Lovecast Episode 918

28. 5. 2024

49 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bylo to pro mě velké setkání, hodnotí Pavla Beretová filmovou spolupráci s Jiřinou Bohdalovou

Blízká setkání: Bylo to pro mě velké setkání, hodnotí Pavla Beretová filmovou spolupráci s Jiřinou Bohdalovou

28. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bylo to pro mě velké setkání, hodnotí Pavla Beretová filmovou spolupráci s Jiřinou Bohdalovou

Blízká setkání: Bylo to pro mě velké setkání, hodnotí Pavla Beretová filmovou spolupráci s Jiřinou Bohdalovou

28. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Bylo to pro mě velké setkání, hodnotí Pavla Beretová filmovou spolupráci s Jiřinou Bohdalovou

Bylo to pro mě velké setkání, hodnotí Pavla Beretová filmovou spolupráci s Jiřinou Bohdalovou

28. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Většinu hrůz jsme ani nezveřejnili. Reportéři Štorkán a Kubant o práci na kauze o kutnohorské sektě

Většinu hrůz jsme ani nezveřejnili. Reportéři Štorkán a Kubant o práci na kauze o kutnohorské sektě

28. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody Jak Putin pomáhá KLDR dostat se do vesmíru

Jak Putin pomáhá KLDR dostat se do vesmíru

28. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Mám pocit, že jsem dělal jen to, co se mi líbilo, říká držitel ceny Primus inter pares Ivan Škaloud

Host ve studiu: Mám pocit, že jsem dělal jen to, co se mi líbilo, říká držitel ceny Primus inter pares Ivan Škaloud

28. 5. 2024

10 min

Obrázek epizody Obrovská mozaika „Slunce“ od významného českého umělce Mikuláše Medka zdobí žďárskou školu 50 let

Obrovská mozaika „Slunce“ od významného českého umělce Mikuláše Medka zdobí žďárskou školu 50 let

28. 5. 2024

3 min