Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Endoskopie jde velmi dopředu, smějeme se, že začínáme brát práci chirurgům, říká MUDr. Ilja Tachecí

Radioporadna: Endoskopie jde velmi dopředu, smějeme se, že začínáme brát práci chirurgům, říká MUDr. Ilja Tachecí

29. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Plán na konec války v Gaze by rozzuřil Netanjahuovy extremistické partnery, vysvětluje Kalhousová

Interview Plus: Plán na konec války v Gaze by rozzuřil Netanjahuovy extremistické partnery, vysvětluje Kalhousová

29. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ze setkání s jiným názorem jsme naštvaní, že k sobě nepatříme, míní Jan Svěrák. Napsal divadelní hru

Host Lucie Výborné: Ze setkání s jiným názorem jsme naštvaní, že k sobě nepatříme, míní Jan Svěrák. Napsal divadelní hru

29. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ze setkání s jiným názorem jsme naštvaní, že k sobě nepatříme, míní Jan Svěrák. Napsal divadelní hru

Host Lucie Výborné: Ze setkání s jiným názorem jsme naštvaní, že k sobě nepatříme, míní Jan Svěrák. Napsal divadelní hru

29. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Ze setkání s jiným názorem jsme naštvaní, že k sobě nepatříme, míní Jan Svěrák. Napsal divadelní hru

Ze setkání s jiným názorem jsme naštvaní, že k sobě nepatříme, míní Jan Svěrák. Napsal divadelní hru

29. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Italské Greccio, proslavené betlémem Františka z Assisi, navázalo spolupráci s našimi Třebechovicemi

Host ve studiu: Italské Greccio, proslavené betlémem Františka z Assisi, navázalo spolupráci s našimi Třebechovicemi

29. 5. 2024

13 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Nejdůležitější je pro mě pohoda ve studiu,“ zamýšlí se televizní moderátor Martin Čermák

Blízká setkání: „Nejdůležitější je pro mě pohoda ve studiu,“ zamýšlí se televizní moderátor Martin Čermák

29. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Nejdůležitější je pro mě pohoda ve studiu,“ zamýšlí se televizní moderátor Martin Čermák

Blízká setkání: „Nejdůležitější je pro mě pohoda ve studiu,“ zamýšlí se televizní moderátor Martin Čermák

29. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody „Nejdůležitější je pro mě pohoda ve studiu,“ zamýšlí se televizní moderátor Martin Čermák

„Nejdůležitější je pro mě pohoda ve studiu,“ zamýšlí se televizní moderátor Martin Čermák

29. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Do Národního technického muzea si vyhraďte celý den a kochejte se stovkami exponátů

Do Národního technického muzea si vyhraďte celý den a kochejte se stovkami exponátů

29. 5. 2024

10 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Všecko, co potřebuji, mám na čtyřech čtverečních metrech naší postele, říká Marta Jandová

Na pohovce Jožky Kubáníka: Všecko, co potřebuji, mám na čtyřech čtverečních metrech naší postele, říká Marta Jandová

29. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Marta Jandová: Všecko, co potřebuji, mám na čtyřech čtverečních metrech naší postele

Na pohovce Jožky Kubáníka: Marta Jandová: Všecko, co potřebuji, mám na čtyřech čtverečních metrech naší postele

29. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Studio Alarm: „Sociální demokracie nebyla poslední léta vidět, snažím se to změnit,“ říká Zaorálek

Studio Alarm: „Sociální demokracie nebyla poslední léta vidět, snažím se to změnit,“ říká Zaorálek

29. 5. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody O síle laskavosti a sebelásky

O síle laskavosti a sebelásky

29. 5. 2024

14 min

Obrázek epizody Lit: Celý život se vyrovnáváš s tím, že jsi žena. Autobiografie Britney Spears není příjemné čtení

Lit: Celý život se vyrovnáváš s tím, že jsi žena. Autobiografie Britney Spears není příjemné čtení

29. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Jan Lippert: Tahal jsem bedny a vyměňoval toaleťáky na toikách. Teď kapelám vymýšlíme světovou show

Jan Lippert: Tahal jsem bedny a vyměňoval toaleťáky na toikách. Teď kapelám vymýšlíme světovou show

29. 5. 2024

53 min

Obrázek epizody Radioporadna: Je odtah auta hrazený z povinného ručení? Nespoléhejte na to a zkontrolujte smlouvu

Radioporadna: Je odtah auta hrazený z povinného ručení? Nespoléhejte na to a zkontrolujte smlouvu

29. 5. 2024

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Je odtah auta hrazený z povinného ručení? Nespoléhejte na to a zkontrolujte smlouvu

Radioporadna: Je odtah auta hrazený z povinného ručení? Nespoléhejte na to a zkontrolujte smlouvu

29. 5. 2024

19 min

Obrázek epizody Short Stuff: What's a mudlarker?

Short Stuff: What's a mudlarker?

29. 5. 2024

14 min

Obrázek epizody Radioporadna: Hlasovala bych pro povinnost přilby na elektrokoloběžce, říká Lada Kociánová, koordinátorka BESIPu

Radioporadna: Hlasovala bych pro povinnost přilby na elektrokoloběžce, říká Lada Kociánová, koordinátorka BESIPu

29. 5. 2024

20 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Geograf Baar: Snaha Západu o demokratizaci dalších byla nesplnitelný sen. Nepovedlo se to ani v Číně

Osobnost Plus: Geograf Baar: Snaha Západu o demokratizaci dalších byla nesplnitelný sen. Nepovedlo se to ani v Číně

29. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Způsob krvácení řezné rány napoví, o jak vážné poranění se jedná

Doktorská rada: Způsob krvácení řezné rány napoví, o jak vážné poranění se jedná

29. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Dobře vybraná a dobře nabroušená sekera usnadní práci. Je třeba se starat i o topůrko

Dobře vybraná a dobře nabroušená sekera usnadní práci. Je třeba se starat i o topůrko

29. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Syna nevzali do oddílu stolního tenisu kvůli věku, tak si Ratajští oddíl založili sami

Větrník - Host ve studiu: Syna nevzali do oddílu stolního tenisu kvůli věku, tak si Ratajští oddíl založili sami

29. 5. 2024

28 min