Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody A co dáme klukům, žiletky? Vložky zdarma míří do českých škol

Ženy XYZ

A co dáme klukům, žiletky? Vložky zdarma míří do českých škol

9. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Jiří Mádl: Boj o Oscara? Myslím, že jako země na to nejsme připravení. Je prostor pro zlepšení

Host Radiožurnálu

Jiří Mádl: Boj o Oscara? Myslím, že jako země na to nejsme připravení. Je prostor pro zlepšení

9. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jiří Mádl: Boj o Oscara? Myslím, že jako země na to nejsme připravení. Je prostor pro zlepšení

Český rozhlas - Rozhovory

Host Radiožurnálu: Jiří Mádl: Boj o Oscara? Myslím, že jako země na to nejsme připravení. Je prostor pro zlepšení

9. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody „Byla to láska, anebo jen ovulace?“ ptá se zpěvačka Lorde na svém novém albu Virgin. Před posluchači nemá žádné tajemství

Alarm

„Byla to láska, anebo jen ovulace?“ ptá se zpěvačka Lorde na svém novém albu Virgin. Před posluchači nemá žádné tajemství

9. 7. 2025

1 hod 17 min

Obrázek epizody Má takový fofr, že ani netuší, kde má za pár dní premiéru. Eliška Bučková se jen převléká a chodí po kolonádě

SuperCHAT

Má takový fofr, že ani netuší, kde má za pár dní premiéru. Eliška Bučková se jen převléká a chodí po kolonádě

9. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Bez práce nejsou koláče. Lenost, fetišizace práce a ministerstvo šlofíků

Hysterie

Bez práce nejsou koláče. Lenost, fetišizace práce a ministerstvo šlofíků

9. 7. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Hysterie: Bez práce nejsou koláče. Lenost, fetišizace práce a ministerstvo šlofíků

Alarm

Hysterie: Bez práce nejsou koláče. Lenost, fetišizace práce a ministerstvo šlofíků

9. 7. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Vodní záchranáři mají během letních měsíců napilno

Host Dopoledního expresu: Vodní záchranáři mají během letních měsíců napilno

9. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Mazlitel, nebo chovatel? Kočičí svět má svá pravidla

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Mazlitel, nebo chovatel? Kočičí svět má svá pravidla

9. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Mazlitel, nebo chovatel? Kočičí svět má svá pravidla

Radioporadna: Mazlitel, nebo chovatel? Kočičí svět má svá pravidla

9. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jediná svého druhu v Česku. Music Academy Telč opět potěší milovníky klasické hudby

Dobré dopoledne: Jediná svého druhu v Česku. Music Academy Telč opět potěší milovníky klasické hudby

9. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Short Stuff: 8 Track Cartridges

Stuff You Should Know

Short Stuff: 8 Track Cartridges

9. 7. 2025

13 min

Obrázek epizody Lit: Cítím se jako Čech, i když jsem občas přehlížený, říká básník Sufian Massalema

Lit: Cítím se jako Čech, i když jsem občas přehlížený, říká básník Sufian Massalema

9. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Popáleniny ze sluníčka pomůže zklidnit černý čaj

Český rozhlas - Životní styl

Doktorská rada: Popáleniny ze sluníčka pomůže zklidnit černý čaj

9. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Slovensko zavádí novinku, v Česku už mají zkušenost. Funguje to?

Téma.21

Slovensko zavádí novinku, v Česku už mají zkušenost. Funguje to?

9. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Koupit je jednodušší, ale dojít si natrhat, to je zážitek, líbí se na samosběru těm, kdo to zkusili

Vybrali jsme pro vás

Koupit je jednodušší, ale dojít si natrhat, to je zážitek, líbí se na samosběru těm, kdo to zkusili

9. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Náš host: Jiří Mádl se vrací jako Kolman. Džob je syrovým portrétem dospělosti a ztracených ideálů

Náš host: Jiří Mádl se vrací jako Kolman. Džob je syrovým portrétem dospělosti a ztracených ideálů

9. 7. 2025

15 min

Obrázek epizody Po čtyřech generacích v Dašovském mlýně na Třebíčsku se dochovala i pánská a dětská móda

Příběhy z Vysočiny

Po čtyřech generacích v Dašovském mlýně na Třebíčsku se dochovala i pánská a dětská móda

9. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Lucie Žáčková: Víra mě vrátila na startovací čáru, zásadní byla i v mém herectví

Vizitka

Lucie Žáčková: Víra mě vrátila na startovací čáru, zásadní byla i v mém herectví

9. 7. 2025

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Lucie Žáčková: Víra mě vrátila na startovací čáru, zásadní byla i v mém herectví

Český rozhlas - Osobnosti

Vizitka: Lucie Žáčková: Víra mě vrátila na startovací čáru, zásadní byla i v mém herectví

9. 7. 2025

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Lucie Žáčková: Víra mě vrátila na startovací čáru, zásadní byla i v mém herectví

Vizitka: Lucie Žáčková: Víra mě vrátila na startovací čáru, zásadní byla i v mém herectví

9. 7. 2025

47 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Hrad Starý Jičín si připomíná 785 let od svého založení

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Hrad Starý Jičín si připomíná 785 let od svého založení

9. 7. 2025

9 min

Obrázek epizody The (Faked?) Death of an Argentine Tycoon

Conspiracy Theories

The (Faked?) Death of an Argentine Tycoon

9. 7. 2025

41 min

Obrázek epizody Jak se zakládá soukromé gymnázium

Na stole je téma

Jak se zakládá soukromé gymnázium

9. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Mistr houslař Václav Pikrt vyrábí špičkové nástroje. Na jeho housle hrají v Americe i v Japonsku

Středočeské příběhy

Mistr houslař Václav Pikrt vyrábí špičkové nástroje. Na jeho housle hrají v Americe i v Japonsku

9. 7. 2025

3 min