Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Slovensko očima konzervativního Postoje.sk

Slovensko očima konzervativního Postoje.sk

8. 6. 2024

43 min

Obrázek epizody Jak jsem poznal svět (2/4). O dovolených

Jak jsem poznal svět (2/4). O dovolených

8. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Slavné domy pardubické třídy Míru. Jak vypadala v období první republiky?

Východočeské výlety: Slavné domy pardubické třídy Míru. Jak vypadala v období první republiky?

8. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Místa v srdci Lucie Výborné

Místa v srdci Lucie Výborné

8. 6. 2024

6 min

Obrázek epizody Festivaly na Hané

Festivaly na Hané

8. 6. 2024

9 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Ve Francii uslyšíme, jak čas nenápadně proměňuje oslavy výročí invaze Spojenců v Normandii

Reportáže zahraničních zpravodajů: Ve Francii uslyšíme, jak čas nenápadně proměňuje oslavy výročí invaze Spojenců v Normandii

8. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Slavné domy pardubické třídy Míru. Jak vypadala v období první republiky?

Slavné domy pardubické třídy Míru. Jak vypadala v období první republiky?

8. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody #30 PTANÍČKO: League of Legends a e-sporty – proč jsou tak populární (ft. Luke)

#30 PTANÍČKO: League of Legends a e-sporty – proč jsou tak populární (ft. Luke)

8. 6. 2024

35 min

Obrázek epizody Orloj se zastavil minutu před půlnocí na mé narozeniny. Dodnes mě z toho mrazí, říká Petr Skála

Orloj se zastavil minutu před půlnocí na mé narozeniny. Dodnes mě z toho mrazí, říká Petr Skála

8. 6. 2024

28 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Orloj se zastavil minutu před půlnocí na mé narozeniny. Dodnes mě z toho mrazí, říká Petr Skála

Středočeská setkání: Orloj se zastavil minutu před půlnocí na mé narozeniny. Dodnes mě z toho mrazí, říká Petr Skála

8. 6. 2024

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Kempování asi máme v genech. Do jisté míry je to zajímavé a sexy, říká organizátor Výstavy stanů Žák

Host Radiožurnálu: Kempování asi máme v genech. Do jisté míry je to zajímavé a sexy, říká organizátor Výstavy stanů Žák

8. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Kempování asi máme v genech. Do jisté míry je to zajímavé a sexy, říká organizátor Výstavy stanů Žák

Kempování asi máme v genech. Do jisté míry je to zajímavé a sexy, říká organizátor Výstavy stanů Žák

8. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody TEMNÁ STRANA VĚDY (Q jako Quantum)

TEMNÁ STRANA VĚDY (Q jako Quantum)

8. 6. 2024

1 hod 57 min

Obrázek epizody Selects: Sunburn, Suntans and Sunscreen

Selects: Sunburn, Suntans and Sunscreen

8. 6. 2024

47 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Předsedkyně Akademie věd Eva Zažímalová: I biochemici jsou normální lidé

Stříbrný vítr: Předsedkyně Akademie věd Eva Zažímalová: I biochemici jsou normální lidé

8. 6. 2024

43 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Předsedkyně Akademie věd Eva Zažímalová: I biochemici jsou normální lidé

Stříbrný vítr: Předsedkyně Akademie věd Eva Zažímalová: I biochemici jsou normální lidé

8. 6. 2024

43 min

Obrázek epizody Předsedkyně Akademie věd Eva Zažímalová: I biochemici jsou normální lidé

Předsedkyně Akademie věd Eva Zažímalová: I biochemici jsou normální lidé

8. 6. 2024

43 min

Obrázek epizody 12 predictions for the future of technology | Vinod Khosla

12 predictions for the future of technology | Vinod Khosla

8. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody Zapalovač

Zapalovač

8. 6. 2024

1 min

Obrázek epizody 744 - Pomocník

744 - Pomocník

8. 6. 2024

15 min

Obrázek epizody The 4 Secrets To Get Rich In A Broken Economy - Scott Galloway - #794

The 4 Secrets To Get Rich In A Broken Economy - Scott Galloway - #794

8. 6. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody Proč nevolit Filipa Turka

Proč nevolit Filipa Turka

8. 6. 2024

58 sec

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Streamaraton 2024 (13. až 16. hodina)

Studio Svobodného přístavu: Streamaraton 2024 (13. až 16. hodina)

8. 6. 2024

3 hod 35 min

Obrázek epizody Gabriela a Urza s láskou ke svobodě a učení (se) v kolínském Bitclubu

Gabriela a Urza s láskou ke svobodě a učení (se) v kolínském Bitclubu

8. 6. 2024

1 hod 47 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: The Second Life of Ukrainian Soldiers

Vinohradská 12: The Second Life of Ukrainian Soldiers

8. 6. 2024

20 min