Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Audiostopa Vaclava Havla 2/2

Audiostopa Vaclava Havla 2/2

7. 6. 2026

27 min

Obrázek epizody Audiostopa Vaclava Havla 1/2

Audiostopa Vaclava Havla 1/2

7. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody cars

cars

7. 6. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Sto dní válečného konfliktu USA a Íránu. Hotel a vysílač na Ještědu. MS v broušení skla

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Sto dní válečného konfliktu USA a Íránu. Hotel a vysílač na Ještědu. MS v broušení skla

7. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Momenty, které mě změnily? Expedice na severní pól i rozchod, vypráví cestovatel Petr Horký

Až na dřeň: Momenty, které mě změnily? Expedice na severní pól i rozchod, vypráví cestovatel Petr Horký

7. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Momenty, které mě změnily? Expedice na severní pól i rozchod, vypráví cestovatel Petr Horký

Až na dřeň: Momenty, které mě změnily? Expedice na severní pól i rozchod, vypráví cestovatel Petr Horký

7. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Momenty, které mě změnily? Expedice na severní pól i rozchod, vypráví cestovatel Petr Horký

Momenty, které mě změnily? Expedice na severní pól i rozchod, vypráví cestovatel Petr Horký

7. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Studenti hudby ve Francii dřou do krve, tvrdí klarinetista Marek Švejkar. Disciplíně se naučil i on

Hudební kavárna Pavla Vítka: Studenti hudby ve Francii dřou do krve, tvrdí klarinetista Marek Švejkar. Disciplíně se naučil i on

7. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Casablanca: Tahle cesta byl můj restart. Lýkijská stezka v Turecku ohromí všechny smysly, říká Tomáš Gavlas

Casablanca: Tahle cesta byl můj restart. Lýkijská stezka v Turecku ohromí všechny smysly, říká Tomáš Gavlas

7. 6. 2026

42 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Skříně zůstaly zavřené, pánve se hromadí a AI radí. Zachrání to jen ovesné palačinky

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Skříně zůstaly zavřené, pánve se hromadí a AI radí. Zachrání to jen ovesné palačinky

7. 6. 2026

6 min

Obrázek epizody V kavárně při kávě

V kavárně při kávě

7. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: AI spasitel? Náboženství k nám patří, míní religionistka

Leonardo Plus: AI spasitel? Náboženství k nám patří, míní religionistka

7. 6. 2026

46 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Pardubický kraj nabízí 2 000 kilometrů značených turistických tras

Východočeské výlety: Pardubický kraj nabízí 2 000 kilometrů značených turistických tras

7. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody Pardubický kraj nabízí 2 000 kilometrů značených turistických tras

Pardubický kraj nabízí 2 000 kilometrů značených turistických tras

7. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody Sexuální dotazník

Sexuální dotazník

7. 6. 2026

1 hod 25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Čas pro sebe naráží na předsudky. Koníčky jsou ale investice do vztahu i sebe sama, míní psycholog

Host Radiožurnálu: Čas pro sebe naráží na předsudky. Koníčky jsou ale investice do vztahu i sebe sama, míní psycholog

7. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Čas pro sebe naráží na předsudky. Koníčky jsou ale investice do vztahu i sebe sama, míní psycholog

Host Radiožurnálu: Čas pro sebe naráží na předsudky. Koníčky jsou ale investice do vztahu i sebe sama, míní psycholog

7. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hasič Filip Tomsa, ambassador Mezinárodního vězeňského společenství. Měl předsudky vůči vězňům?

Jak to vidí...: Hasič Filip Tomsa, ambassador Mezinárodního vězeňského společenství. Měl předsudky vůči vězňům?

7. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Nejzákeřnější gynekologická diagnóza v 21 letech? Pro lékaře šok, pro mladou Betty realita

Cesta k uzdravení: Nejzákeřnější gynekologická diagnóza v 21 letech? Pro lékaře šok, pro mladou Betty realita

7. 6. 2026

18 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Popopo, olééé. Neoficiální hymna Roland Garros má kořeny v corridě

Zápisník zahraničních zpravodajů: Popopo, olééé. Neoficiální hymna Roland Garros má kořeny v corridě

7. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Popopo, olééé. Neoficiální hymna Roland Garros má kořeny v corridě

Popopo, olééé. Neoficiální hymna Roland Garros má kořeny v corridě

7. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Vztahy NATO Rusko

Vztahy NATO Rusko

7. 6. 2026

52 min

Obrázek epizody Katarzia: Když mi docházejí peníze, nespím. Nechci být frustrovaný umělec

Katarzia: Když mi docházejí peníze, nespím. Nechci být frustrovaný umělec

7. 6. 2026

50 min

Obrázek epizody Vltavín: Jak šumavské dřevo zachránilo Vídeň. Vltavín připomene Schwarzenberský plavební kanál i bunkry

Vltavín: Jak šumavské dřevo zachránilo Vídeň. Vltavín připomene Schwarzenberský plavební kanál i bunkry

7. 6. 2026

35 min

Obrázek epizody Katarzia: Když mi docházejí peníze, nespím. Nechci být frustrovaný umělec

Katarzia: Když mi docházejí peníze, nespím. Nechci být frustrovaný umělec

7. 6. 2026

50 min