Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Rostou příjmy, nerostou ceny. České domácnosti dokáží ušetřit víc než před rokem, říká sociolog

Život k nezaplacení: Rostou příjmy, nerostou ceny. České domácnosti dokáží ušetřit víc než před rokem, říká sociolog

19. 6. 2024

18 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Rostou příjmy, nerostou ceny. České domácnosti dokáží ušetřit víc než před rokem, říká sociolog

Život k nezaplacení: Rostou příjmy, nerostou ceny. České domácnosti dokáží ušetřit víc než před rokem, říká sociolog

19. 6. 2024

18 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Probírat se starými písničkami je terapie.“ Aneta Langerová slaví dvě dekády na hudební scéně

Host Lucie Výborné: „Probírat se starými písničkami je terapie.“ Aneta Langerová slaví dvě dekády na hudební scéně

19. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Probírat se starými písničkami je terapie.“ Aneta Langerová slaví dvě dekády na hudební scéně

Host Lucie Výborné: „Probírat se starými písničkami je terapie.“ Aneta Langerová slaví dvě dekády na hudební scéně

19. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Jelitem jsem nejčastěji v situaci, kdy si jelitem být nepřeju... říká Míša Janečková, autorka knihy Jelita a jitrnice

Jelitem jsem nejčastěji v situaci, kdy si jelitem být nepřeju... říká Míša Janečková, autorka knihy Jelita a jitrnice

19. 6. 2024

32 min

Obrázek epizody „Probírat se starými písničkami je terapie.“ Aneta Langerová slaví dvě dekády na hudební scéně

„Probírat se starými písničkami je terapie.“ Aneta Langerová slaví dvě dekády na hudební scéně

19. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Radioporadna: Princip PPP u nenásilné komunikace s dětmi: Pocit, Potřeba a Přání. Rady zkušené psychoterapeutky

Radioporadna: Princip PPP u nenásilné komunikace s dětmi: Pocit, Potřeba a Přání. Rady zkušené psychoterapeutky

19. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Balanc: Ženská sexualita je stále pole pro objevování. Omezují ji stereotypy, tlak na výkon a biologie

Balanc: Ženská sexualita je stále pole pro objevování. Omezují ji stereotypy, tlak na výkon a biologie

19. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Vizitka: Chtěla jsem být v hudebním doupátku, ke kterému název Lanugo odkazuje, říká Markéta Foukalová

Vizitka: Chtěla jsem být v hudebním doupátku, ke kterému název Lanugo odkazuje, říká Markéta Foukalová

19. 6. 2024

38 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Petra Procházková: Baví mě emaily od hejtrů, ráda na ně odepisuju

Na pohovce Jožky Kubáníka: Petra Procházková: Baví mě emaily od hejtrů, ráda na ně odepisuju

19. 6. 2024

33 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Své rodinné dědictví střeží arabské rody jako oko v hlavě. A s ním i historickou paměť Palestiny

Zápisník zahraničních zpravodajů: Své rodinné dědictví střeží arabské rody jako oko v hlavě. A s ním i historickou paměť Palestiny

19. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Své rodinné dědictví střeží arabské rody jako oko v hlavě. A s ním i historickou paměť Palestiny

Své rodinné dědictví střeží arabské rody jako oko v hlavě. A s ním i historickou paměť Palestiny

19. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody Radioporadna: Muchomůrka růžovka a muchomůrka tygrovaná rostou rády pospolu. Proto mějte oči na stopkách

Radioporadna: Muchomůrka růžovka a muchomůrka tygrovaná rostou rády pospolu. Proto mějte oči na stopkách

19. 6. 2024

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Muchomůrka růžovka a muchomůrka tygrovaná rostou rády pospolu. Proto mějte oči na stopkách

Radioporadna: Muchomůrka růžovka a muchomůrka tygrovaná rostou rády pospolu. Proto mějte oči na stopkách

19. 6. 2024

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Když se nám líbil stejný kluk, dohodly jsme se, která to na něj zkusí, vzpomíná herečka Bára Mudrová

Blízká setkání: Když se nám líbil stejný kluk, dohodly jsme se, která to na něj zkusí, vzpomíná herečka Bára Mudrová

19. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Když se nám líbil stejný kluk, dohodly jsme se, která to na něj zkusí, vzpomíná herečka Bára Mudrová

Blízká setkání: Když se nám líbil stejný kluk, dohodly jsme se, která to na něj zkusí, vzpomíná herečka Bára Mudrová

19. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Když se nám líbil stejný kluk, dohodly jsme se, která to na něj zkusí, vzpomíná herečka Bára Mudrová

Když se nám líbil stejný kluk, dohodly jsme se, která to na něj zkusí, vzpomíná herečka Bára Mudrová

19. 6. 2024

32 min

Obrázek epizody Short Stuff: Hostile Architecture

Short Stuff: Hostile Architecture

19. 6. 2024

14 min

Obrázek epizody The Enron Scandal Pt. 2

The Enron Scandal Pt. 2

19. 6. 2024

41 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Řídnutí kostí je důsledkem především nevhodného životního stylu a pohodlnosti

Doktorská rada: Řídnutí kostí je důsledkem především nevhodného životního stylu a pohodlnosti

19. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Screenshot IF živě @ AFO: Pojem přirozenost je politická zbraň. Používají ho diktatury i revoluční hnutí, říká Melichar

Screenshot IF živě @ AFO: Pojem přirozenost je politická zbraň. Používají ho diktatury i revoluční hnutí, říká Melichar

19. 6. 2024

1 hod 23 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Medaile z olympiády? Děláme pro to vše, ale to i další páry, říká veslař Miroslav Vraštil

Větrník - Host ve studiu: Medaile z olympiády? Děláme pro to vše, ale to i další páry, říká veslař Miroslav Vraštil

19. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Vizitka: Chtěla jsem být v hudebním doupátku, ke kterému název Lanugo odkazuje, říká Markéta Foukalová

Vizitka: Chtěla jsem být v hudebním doupátku, ke kterému název Lanugo odkazuje, říká Markéta Foukalová

19. 6. 2024

38 min

Obrázek epizody 114. díl - Opravdu musíme bourat stará nádraží?

114. díl - Opravdu musíme bourat stará nádraží?

19. 6. 2024

9 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Jímá mě závrať, točí se mi hlava

S Arenbergerem nejen o medicíně: Jímá mě závrať, točí se mi hlava

19. 6. 2024

22 min