Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody JE KONEC a my vám musíme něco říct

JE KONEC a my vám musíme něco říct

23. 6. 2024

28 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Rozštěpy obličeje a jejich řešení u novorozenců. Novinkový projekt RoRis

Moci bez nemoci: Rozštěpy obličeje a jejich řešení u novorozenců. Novinkový projekt RoRis

23. 6. 2024

38 min

Obrázek epizody prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. - Celostní medicína a Právo

prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. - Celostní medicína a Právo

23. 6. 2024

53 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Jana Doleželová: Soutěžila jsem a zároveň se chystala na zakončení studia. Dva roky mám jako v mlze

Až na dřeň: Jana Doleželová: Soutěžila jsem a zároveň se chystala na zakončení studia. Dva roky mám jako v mlze

23. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Tipy na letní dovolenou ve Švýcarsku

Tipy na letní dovolenou ve Švýcarsku

23. 6. 2024

39 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Jeho zvuk slyšel i Rudolf II. Zvon do Zámrsku doputoval ze zrušeného pražského kostela

Východočeské výlety: Jeho zvuk slyšel i Rudolf II. Zvon do Zámrsku doputoval ze zrušeného pražského kostela

23. 6. 2024

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Jana Doleželová: Soutěžila jsem a zároveň se chystala na zakončení studia. Dva roky mám jako v mlze

Až na dřeň: Jana Doleželová: Soutěžila jsem a zároveň se chystala na zakončení studia. Dva roky mám jako v mlze

23. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Jana Doležalová: Soutěžila jsem a zároveň se chystala na zakončení studia. Dva roky mám jako v mlze

Jana Doležalová: Soutěžila jsem a zároveň se chystala na zakončení studia. Dva roky mám jako v mlze

23. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Týden bez filtru 67 s Janem Hanákem: Patří kněz do Etického panelu ČT?

Týden bez filtru 67 s Janem Hanákem: Patří kněz do Etického panelu ČT?

23. 6. 2024

19 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Speciální pedagog: Nejtěžší je vidět, co dítě potřebuje, ale mít rodinu, která to nemůže poskytnout

Host Radiožurnálu: Speciální pedagog: Nejtěžší je vidět, co dítě potřebuje, ale mít rodinu, která to nemůže poskytnout

23. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Mozaika: Palora se připravuje na Tisíc hlasů adventu. Noty jsou rozdány

Mozaika: Palora se připravuje na Tisíc hlasů adventu. Noty jsou rozdány

23. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Jeho zvuk slyšel i Rudolf II. Zvon do Zámrsku doputoval ze zrušeného pražského kostela

Jeho zvuk slyšel i Rudolf II. Zvon do Zámrsku doputoval ze zrušeného pražského kostela

23. 6. 2024

28 min

Obrázek epizody Speciální pedagog: Nejtěžší je vidět, co dítě potřebuje, ale mít rodinu, která to nemůže poskytnout

Speciální pedagog: Nejtěžší je vidět, co dítě potřebuje, ale mít rodinu, která to nemůže poskytnout

23. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vendula Glancová, evangelická farářka a vězeňská kaplanka. Jak ji napadlo hrát s vězni divadlo?

Jak to vidí...: Vendula Glancová, evangelická farářka a vězeňská kaplanka. Jak ji napadlo hrát s vězni divadlo?

23. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Blesková rychlost i datové připojení v letadle. Co všechno nám přinese internet na vlnách 6G sítí?

Leonardo Plus: Blesková rychlost i datové připojení v letadle. Co všechno nám přinese internet na vlnách 6G sítí?

23. 6. 2024

49 min

Obrázek epizody PO DOBRÉM 30 - Christine Habermann von Hoch

PO DOBRÉM 30 - Christine Habermann von Hoch

23. 6. 2024

49 min

Obrázek epizody Vltavín: V Netolicích neměli rádi Jakuba Krčína podobně, jako v Třeboni

Vltavín: V Netolicích neměli rádi Jakuba Krčína podobně, jako v Třeboni

23. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Bůh ano, církev ne. V Česku se zvyšuje počet věřících, k církvím se ale nehlásí

Vertikála: Bůh ano, církev ne. V Česku se zvyšuje počet věřících, k církvím se ale nehlásí

23. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Duchovní Evropa.  Dvě Mechtildy čili Mystičky a feministky

Duchovní Evropa. Dvě Mechtildy čili Mystičky a feministky

23. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody O čem psát

O čem psát

23. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Tchaj-wan je domovem čaje, už sto let se tam ale pěstuje také káva. Ochutnejte s námi

Zápisník zahraničních zpravodajů: Tchaj-wan je domovem čaje, už sto let se tam ale pěstuje také káva. Ochutnejte s námi

23. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Tchaj-wan je domovem čaje, už sto let se tam ale pěstuje také káva. Ochutnejte s námi

Tchaj-wan je domovem čaje, už sto let se tam ale pěstuje také káva. Ochutnejte s námi

23. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody středo/věk/38

středo/věk/38

23. 6. 2024

2 hod 14 min

Obrázek epizody Pavlína Filipovská: Včera neděle byla? To je moje celoživotní štěstí!

Pavlína Filipovská: Včera neděle byla? To je moje celoživotní štěstí!

23. 6. 2024

16 min

Obrázek epizody Sunday Pick: Canadian Prime Minister Justin Trudeau on facing impostor syndrome and taking criticism

Sunday Pick: Canadian Prime Minister Justin Trudeau on facing impostor syndrome and taking criticism

23. 6. 2024

41 min