Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Houpačky: Děti dnes sportují vrcholově, nebo vůbec. Sport ale není přirozený pohyb

Houpačky: Děti dnes sportují vrcholově, nebo vůbec. Sport ale není přirozený pohyb

26. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Houpačky: Děti dnes sportují vrcholově, nebo vůbec. Sport ale není přirozený pohyb

Houpačky: Děti dnes sportují vrcholově, nebo vůbec. Sport ale není přirozený pohyb

26. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Organizátor Oktagonu Pavol Neruda: Čo skutočne prináša Clash? Koniec Trilógie vidím na budúci rok. Možno nás čaká Netflix

Organizátor Oktagonu Pavol Neruda: Čo skutočne prináša Clash? Koniec Trilógie vidím na budúci rok. Možno nás čaká Netflix

26. 6. 2024

48 min

Obrázek epizody Šatníky: Miluju módu, ale tělo mi nedovolí všechno. Designérka Agáta balancuje styl a zdraví

Šatníky: Miluju módu, ale tělo mi nedovolí všechno. Designérka Agáta balancuje styl a zdraví

26. 6. 2024

32 min

Obrázek epizody Šatníky: Miluju módu, ale tělo mi nedovolí všechno. Designérka Agáta balancuje styl a zdraví

Šatníky: Miluju módu, ale tělo mi nedovolí všechno. Designérka Agáta balancuje styl a zdraví

26. 6. 2024

32 min

Obrázek epizody 2/2 Tajná globální šachovnice: Politici jako výkladní skříň. Kdo slouží systému, bude štědře odměněn

2/2 Tajná globální šachovnice: Politici jako výkladní skříň. Kdo slouží systému, bude štědře odměněn

26. 6. 2024

58 min

Obrázek epizody Jsem trochu exot a mám vysokou schopnost přežít vše, co mi přišlo do života, říká terapeutka Evženie Malá

Jsem trochu exot a mám vysokou schopnost přežít vše, co mi přišlo do života, říká terapeutka Evženie Malá

26. 6. 2024

45 min

Obrázek epizody RAVE vs MEDITACE

RAVE vs MEDITACE

26. 6. 2024

27 sec

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Obědy zdarma zlepšují vztahy ve škole, pokud nejsou omezené jen na úplně nejchudší, říká sociolog

Život k nezaplacení: Obědy zdarma zlepšují vztahy ve škole, pokud nejsou omezené jen na úplně nejchudší, říká sociolog

26. 6. 2024

19 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Obědy zdarma zlepšují vztahy ve škole, pokud nejsou omezené jen na úplně nejchudší, říká sociolog

Život k nezaplacení: Obědy zdarma zlepšují vztahy ve škole, pokud nejsou omezené jen na úplně nejchudší, říká sociolog

26. 6. 2024

19 min

Obrázek epizody Žijte naplno, vzkazuje statečná Natálka po dvou transplantacích plic

Žijte naplno, vzkazuje statečná Natálka po dvou transplantacích plic

26. 6. 2024

32 min

Obrázek epizody Komentář Bez filtru: Kulturní revoluce dneška jako třetí ‚kulturkampf‘?

Komentář Bez filtru: Kulturní revoluce dneška jako třetí ‚kulturkampf‘?

26. 6. 2024

5 min

Obrázek epizody Host ve středu: Jihlava hledá rovnováhu, modré zóny by podle radního Bekeho měly usnadnit život všem

Host ve středu: Jihlava hledá rovnováhu, modré zóny by podle radního Bekeho měly usnadnit život všem

26. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Proč syndrom zlomeného srdce, čili stresová kardiomyopatie, ohrožuje více ženy? Zeptali jsme se!

Radioporadna: Proč syndrom zlomeného srdce, čili stresová kardiomyopatie, ohrožuje více ženy? Zeptali jsme se!

26. 6. 2024

19 min

Obrázek epizody Mozaika: Zanechte bud, prosťáčkové srdce dobrého! Sbor Rosanka začíná zkoušet program Tisíc hlasů adventu

Mozaika: Zanechte bud, prosťáčkové srdce dobrého! Sbor Rosanka začíná zkoušet program Tisíc hlasů adventu

26. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Moje babička ředitelovala konkurenční městské knihovně, usmívá se ředitelka hradecké „Vědárny“

Host ve studiu: Moje babička ředitelovala konkurenční městské knihovně, usmívá se ředitelka hradecké „Vědárny“

26. 6. 2024

12 min

Obrázek epizody Alex a host: Dialog s tátou ve filmu Dva lidi v zoo jsme oba protrpěli, prozrazuje Kateřina Macháčková

Alex a host: Dialog s tátou ve filmu Dva lidi v zoo jsme oba protrpěli, prozrazuje Kateřina Macháčková

26. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Natočit vlastní Atlantu nebo Fleabag? To je svatý grál, říká Marek Adamczyk

Natočit vlastní Atlantu nebo Fleabag? To je svatý grál, říká Marek Adamczyk

26. 6. 2024

37 min

Obrázek epizody Lit: Nebylo knih o dospívání už moc? Poslední léto je drzá teenage zpověď, která by ale neměla zapadnout

Lit: Nebylo knih o dospívání už moc? Poslední léto je drzá teenage zpověď, která by ale neměla zapadnout

26. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: V domě s kvalitní izolací bude i v parném létě příjemně. Část peněz vám proplatí stát

Radioporadna: V domě s kvalitní izolací bude i v parném létě příjemně. Část peněz vám proplatí stát

26. 6. 2024

18 min

Obrázek epizody Štěpán Vymětal: FF UK, Trauma, Krize, Odolnost #18

Štěpán Vymětal: FF UK, Trauma, Krize, Odolnost #18

26. 6. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cvičitelka České obce sokolské: Na slet přijede i skupina děvčat z Ukrajiny. Nacvičovaly v krytu

Blízká setkání: Cvičitelka České obce sokolské: Na slet přijede i skupina děvčat z Ukrajiny. Nacvičovaly v krytu

26. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cvičitelka České obce sokolské: Na slet přijede i skupina děvčat z Ukrajiny. Nacvičovaly v krytu

Blízká setkání: Cvičitelka České obce sokolské: Na slet přijede i skupina děvčat z Ukrajiny. Nacvičovaly v krytu

26. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Cvičitelka České obce sokolské: Na slet přijede i skupina děvčat z Ukrajiny. Nacvičovaly v krytu

Cvičitelka České obce sokolské: Na slet přijede i skupina děvčat z Ukrajiny. Nacvičovaly v krytu

26. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: S hudebním autobusem objíždí školy. „Hlavně překonat strach,“ motivuje kapela Doctor Victor

Host Lucie Výborné: S hudebním autobusem objíždí školy. „Hlavně překonat strach,“ motivuje kapela Doctor Victor

26. 6. 2024

33 min