Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody EXTRA! EXTRA! The Newsboy Strike Episode!

EXTRA! EXTRA! The Newsboy Strike Episode!

27. 6. 2024

49 min

Obrázek epizody #35 RECENZE: Čong Judžong - Vzorný syn

#35 RECENZE: Čong Judžong - Vzorný syn

27. 6. 2024

5 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Ukrajinistka Víchová: Nesmíme brát jako fakt, že Rusko je neporazitelná a věčná země

Osobnost Plus: Ukrajinistka Víchová: Nesmíme brát jako fakt, že Rusko je neporazitelná a věčná země

27. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Cisterciácký klášter ve Vyšším Brodu je jediný fungující mužský klášter u nás

Cisterciácký klášter ve Vyšším Brodu je jediný fungující mužský klášter u nás

27. 6. 2024

9 min

Obrázek epizody Jaké je vaše poslední přání? - mojesmrt.cz

Jaké je vaše poslední přání? - mojesmrt.cz

27. 6. 2024

15 min

Obrázek epizody Lékárna: Co dělat, když tělo přestane správně reagovat na inzulin

Lékárna: Co dělat, když tělo přestane správně reagovat na inzulin

27. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Panenka: Ve fotbale hledám kreativní hráče, bohužel jich ubývá. Horváth hrál podle mého gusta

Desítka Pavla Horvátha: Panenka: Ve fotbale hledám kreativní hráče, bohužel jich ubývá. Horváth hrál podle mého gusta

27. 6. 2024

53 min

Obrázek epizody Sokolové z Přibyslavi mají před letošním všesokolským sletem rekordní účast. Cvičí i chlapci a muži

Sokolové z Přibyslavi mají před letošním všesokolským sletem rekordní účast. Cvičí i chlapci a muži

27. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Small Talk #194 - Spropitné na dovolené: Kolik a jak, aby vás neprokleli

Small Talk #194 - Spropitné na dovolené: Kolik a jak, aby vás neprokleli

27. 6. 2024

5 min

Obrázek epizody Víte, že z jedenapůllitrové láhve s pitím se v autě při nárazu stane pětačtyřicetikilové závaží?

Víte, že z jedenapůllitrové láhve s pitím se v autě při nárazu stane pětačtyřicetikilové závaží?

27. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Králičí hop se vyvinul z koňského parkuru. I ušáci zvládají skákat přes překážky

Hobby magazín: Králičí hop se vyvinul z koňského parkuru. I ušáci zvládají skákat přes překážky

27. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Králičí hop se vyvinul z koňského parkuru. I ušáci zvládají skákat přes překážky

Hobby magazín: Králičí hop se vyvinul z koňského parkuru. I ušáci zvládají skákat přes překážky

27. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Sloužil v izraelské armádě. „Myslel jsem si, že jsem větší srab, než jsem byl,“ líčí David Shorf

Host Lucie Výborné: Sloužil v izraelské armádě. „Myslel jsem si, že jsem větší srab, než jsem byl,“ líčí David Shorf

27. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Sloužil v izraelské armádě. „Myslel jsem si, že jsem větší srab, než jsem byl,“ líčí David Shorf

Host Lucie Výborné: Sloužil v izraelské armádě. „Myslel jsem si, že jsem větší srab, než jsem byl,“ líčí David Shorf

27. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Sloužil v izraelské armádě. „Myslel jsem si, že jsem větší srab, než jsem byl,“ líčí David Shorf

Sloužil v izraelské armádě. „Myslel jsem si, že jsem větší srab, než jsem byl,“ líčí David Shorf

27. 6. 2024

32 min

Obrázek epizody #96 Děti... zatím jen cizí

#96 Děti... zatím jen cizí

27. 6. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody E. Nováková, H. Maršálková: „Handicap je fyzický status, ne sprosté slovo.“

E. Nováková, H. Maršálková: „Handicap je fyzický status, ne sprosté slovo.“

27. 6. 2024

46 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Michalom Kaščákom: Ako zrušenie RTVS pomôže Aktualitám

NA ROVINU s Michalom Kaščákom: Ako zrušenie RTVS pomôže Aktualitám

27. 6. 2024

39 min

Obrázek epizody Big Questions: S vědkyní Barbarou Paldus o nejlepší cestě k zářivé pleti

Big Questions: S vědkyní Barbarou Paldus o nejlepší cestě k zářivé pleti

27. 6. 2024

34 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom: O zvýšení platu se stále bojíme říct, i když nám podmínky nahrávají. Je to kulturní fenomén

Jak to vidí...: Ekonom: O zvýšení platu se stále bojíme říct, i když nám podmínky nahrávají. Je to kulturní fenomén

27. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody #31 – Pomůžou od bolavých zad spíš barefoot boty nebo činky?

#31 – Pomůžou od bolavých zad spíš barefoot boty nebo činky?

27. 6. 2024

43 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Endofytické houby pomáhají rostlinám prospívat i v zasolené půdě. Vděčí za to buněčné pumpě

Magazín Experiment: Endofytické houby pomáhají rostlinám prospívat i v zasolené půdě. Vděčí za to buněčné pumpě

27. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody The Fasting Expert: "The Truth About Ozempic", These 3 Foods Are Leading To Cancer! Our Supermarket Food Isn't Safe! - Dr Mindy Pelz

The Fasting Expert: "The Truth About Ozempic", These 3 Foods Are Leading To Cancer! Our Supermarket Food Isn't Safe! - Dr Mindy Pelz

27. 6. 2024

1 hod 57 min

Obrázek epizody Blíženci

Blíženci

27. 6. 2024

1 min

Obrázek epizody Markéta Pilátová: Líný jazyk a ošklivá slova

Markéta Pilátová: Líný jazyk a ošklivá slova

27. 6. 2024

3 min